Gør vasken til køkkenets hjerte

ETAGON passer til både 60 og 80 cm underskabe og fås i rustfrit stål, porcelæn og 10 moderne farvenuancer i SILGRANIT® PuraDur®.

Af:

Den nye Blanco ETAGON gør dig i stand til at udnytte køkkenvasken til alt fra at skylle kartofler og snitte grønt, til at vaske bradepander og tørre karklude.

Køkkenvasken er ofte lidt en overset størrelse, når køkkenet skal renoveres, men det giver faktisk god mening at bruge lidt ekstra tid på at finde den mest optimale løsning. Vi bruger i gennemsnit op til 60 % af tiden i køkkenet foran vasken, og med det rette valg kan du både optimere bordpladsen og dine daglige køkkenvaner.

Køkkenvasken som central arbejdsstation
anKøkken er en af landets førende leverandører af køkkentilbehør, og her ved man om nogen, at køkkenvasken er mere end blot en parkeringsplads for opvaskebaljen.

“Køkkenvasken bør faktisk være køkkenets hjerte og en hel central arbejdsstation, og det kan den blive med ETAGON-serien. Den fås i to størrelser og i tre forskellige materialer, og så kan den indrettes efter behov med masser af ekstraudstyr”, forklarer adm. direktør i anKøkken, Marianne Z. Blicher.

Smarte funktioner indbygget
Det virkelig nyskabende ved ETAGON er, at den har en afsætningskant fræset ind i siden. Det gør, at du kan udnytte den funktionalitet, man kender fra traditionelle funktionsvaske, på hele tre niveauer.

Du kan fx lægge kartoflerne i blød i bunden af vasken og have gryden klar på det midterste niveau, mens du tilbereder de andre grøntsager på et skærebræt på det øverste niveau.

Og de to medfølgende funktionsskinner kan fx bruges til at opbevare karkluden og grydesvampe, når du har tørret bordet af – eller du kan tage dem op og anvende dem som bordskånere.

Nem tilberedning og opvask
Udvalget af ekstraudstyr tæller bl.a. elegante skylleskåle til at skylle grøntsager, frugt eller fisk – eller til brug som dørslag. Du finder også praktiske afdrypningsbakker, så du slipper for vand på køkkenbordet. Eller hvad med et par perfekt designede skærebrætter til at sætte oven på vasken, så du kan spare på bordpladsen?

Endelig byder sortimentet også på en kurveventil til bunden af vasken, som du kan aktivere med et enkelt tryk på en knap – på den måde slipper du for at få våde og snavsede hænder, når du skal lukke vandet ud.

Se mere på

www.ankøkken.dk/etagon

Mest læste på BusinessReview.dk

2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
SKO_billede
Change of Control-klausulers betydning i ejendomstransaktioner
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
ejd 130624
Ejendomme Epaper
Mette Abildgaard--
Kvindelig intuition kan aflæses på bundlinjen

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...