Ung iværksætter vil revolutionere kunstens verden

Af:

Kunst skal ud til mange flere mennesker, og samtidig skal det være nemmere for den enkelte kunstner at leve af kunsten. Det er visionen i virksomheden Art Manager, der har galleri på Frederiksberg og afholder messerne Creative Mind flere gange i løbet af året på Langelinie Pavillonen.

Art Manager vil gerne skabe en anderledes oplevelse af det at tage ud og se på kunst – og det gør de blandt andet med kunst- og designmesserne Creative Mind.

“Vi vil gerne give vores gæster en oplevelse, der går ud over det, man normalt forventer på en kunstudstilling eller messe. Der skal være billedkunst til øjnene og lækkert design mellem fingerspidserne. Det hele skal opleves til tonerne af god musik og duften og smagen af små gastronomiske underværker med et godt glas vin,” siger 28-årige Alexander Tao, der står bag Art Manager, som har et stort netværk af danske og internationale kunstnere og designere.

Kunstnerne skal kunne leve af kunsten
Creative Mind er blevet skabt for at give en oplevelse til både gæsterne og kunstnerne. Med messen vil Art Manager nemlig også skabe et spændende og anderledes salgsvindue for de forskellige kunstnere.

“Vi vil gerne bidrage til, at flere kunstnere kan komme til at leve af deres kunst i stedet for blot at have det som hobby. Derfor skaber vi en anderledes platform mellem kunstneren og private købere, såvel som erhvervslivet,” fortæller Alexander Tao.

Et særligt mix af kunst og design
Alle værkerne på messen er originale, og mange af kunstnerne vil selv være til stede, så der er rig mulighed for at få en god snak eller at købe et af værkerne med hjem til kontoret eller boligen. Messen rummer mange forskellige kunstformer, og derfor henvender arrangementet sig generelt til et bredere publikum.

“Vi prøver at skabe en platform for kunsten i bred forstand ved at samle kreative og passionerede mennesker til et arrangement, der viser omverdenen både godt håndværk og kreative udfoldelser i et velovervejet mix. På den måde kan vi vise kunsten til et bredere publikum og nå ud til flere købere,” forklarer Alexander Tao.

Så uanset om du interesserer dig for kunst, design, performance eller gastronomi, venter der dig en oplevelse på Creative Mind.

I skrivende stund er Alexander Tao i det sydfranske for at finde nye, spændende kunstnere og udstillingsmuligheder, så følg godt med på

facebook.com/artmanagercopenhagen

Mest læste på BusinessReview.dk

2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
SKO_billede
Change of Control-klausulers betydning i ejendomstransaktioner
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
ejd 130624
Ejendomme Epaper
Mette Abildgaard--
Kvindelig intuition kan aflæses på bundlinjen

Læs også

Datacenter interiør
Kunstig intelligens stiller store krav til fremtidens datacentre
At drive et datacenter handler om meget mere end blot at putte en masse servere ind i en bygning. Stigende krav til applikationer og...
Natasha Saxberg, Sep 2021, IT, IT-branchen
AI bliver anderledes end alle andre revolutioner
Hvor den industrielle revolution omkring 1800-tallet og automatiseringsbølgen i starten af 1900-tallet i høj grad påvirkede medarbejdere...
Chatbot chat AI concept, artificial intelligence Businessman usi
Standardbrugerflader mindsker frygten for kunstig intelligens
I it-virksomheden itm8 arbejder man blandt andet med at implementere kunstig intelligens i mellemstore virksomheder. Ifølge partner...