Annoncering

Businessreview.dk tilbyder og producerer artikler og advertorials til en lang række af branchespecifikke businesstillæg i bl.a. Børsen og Berlingske. Alle artikler publiceres og promoveres cross-media på flere platforme, herunder businessreview.dk, for at sikre størst mulig reach for både indhold og annoncører. 

Hver artikel kan ofte forstærkes med ekspertdeltagelse i podcast, professionelle videoklip på LinkedIn, udgivelse i print/digitalt særtillæg i enten Berlingske eller Børsen, digital udgivelse på ISSUU (ej bag betalingsmur) samt linkbuilding artikel på enten businessreview.dk, berlingske.dk eller borsen.dk. 

Linkbuilding

Linkbuilding artikler er en metode til at skaffe links til en hjemmeside ved at skrive og publicere artikler på nyhedsplatforme. Linkbuilding artikler kan være en god måde at få højere SEO ranking og eksponering for en hjemmeside og dets indhold, samt at opbygge autoritet og tillid hos brugere og søgemaskiner. Det er vigtigt at huske, at linkbuilding artikler skal være af høj kvalitet og relevante for målgruppen.

Krav til linkbuilding artikler som publiceres på businessreview.dk: 

Max 500 ord

1 foto

1 link/url (indsættes som do-follow link i tekst)

Priser:

Enkeltvis: DKK 2.475,-/stk. Alle artikler ligger ‘live’ på businessreview.dk i 12 mdr. 

Ad libitum (publicering af op til 3 artikler/mnd.): DKK 3.698,-/mnd. Artikler ligger ‘live’ på businessreview.dk i 12 mdr. 

Businessreview.dk forbeholder sig ret til at afvise artikler, der måtte virke stødende eller omfatte våben, betting, tobak, medicin eller vold. 

Ved linkbuilding på berlingske.dk og borsen.dk: Kontakt Partnermediers salgsafdeling her for nærmere information og priser.

Cross-media

BusinessReview udgiver en lang række professionelle og aktuelle business særtillæg print/digitalt med både Berlingske og Børsen i 2024. Hvert tillæg promoveres bl.a. med digitale kampagner, via LinkedIn og på tværs af platforme. 

I 2024 sætter vi fokus på bl.a. Nye EU-regler, Life Science, Ejendomsmarkedet, Cybersikkerhed og ESG. Kontakt Partnermediers salgsafdeling her for nærmere information og priser.

Podcast

Vi tilbyder både sponsorater og kommerciel ekspertdeltagelse i en lang række professionelt produceret businesspodcast. Alle podcasts optages og produceres desuden med korte videoklip og undertekster i høj kvalitet, der således kan bruges som content via nyhedsbreve, SoMe eller hjemmeside. 

Kontakt Partnermediers salgsafdeling her for nærmere information og priser.