I kølvandet på LED er lys blevet en jungle

Af:

Flere valgmuligheder – flere faldgruber.

Da LED’en så dagens lys, ændrede vores hverdag sig markant. Markedet eksploderede i lyskilder og armaturer fra mindre sundshedsfokuserede lande, antallet af valgmuligheder steg og forbrugerne blev præsenteret for billigt lys og løsninger, der hverken levede op til lovkrav eller ønsket om kvalitet.

Da lyset blev elektronisk, blev det også komplekst, svært at overskue og nemmere at fare vild i.

Et broget marked
Resultatet af den markant forandrede – og i mange tilfælde dårligere – LED-belysning har fået konsekvenser på arbejdsmarkedet. Ikke alene er det blevet svært at gennemskue, hvad man får for sin investering i lyskilder og armaturer.

Hos Dansk Lyskilde oplever vi også, at det forkerte lys resulterer i hovedpiner, trætte øjne og flossede energidepoter. Vi ser gentagne eksempler på, at fejlinformation, uheldige valg og manglende viden hindrer produktiviteten – forringer både kundeoplevelse og arbejdsmiljø.

Undgå at blive snydt!
I et marked med mange praktiske og sundhedsmæssigt vigtige valgmuligheder, er efterspørgslen på rådgivning blevet større.

Det er gået op for både virksomheder og forbrugere, at de alt for let bliver snydt med holdbarheden af produkterne, jævnheden i belysningen og varer, der pludselig ikke blev produceret længere.

Alt sammen dyre fejlkøb, der ovenikøbet har betydning for den daglige trivsel og den enkeltes velbefindende.

Om Dansk Lyskilde

I to generationer har vi beskæftiget os med lys. Vi ved, hvad der holder, hvor kvaliteten ligger og hvad du har brug for. Og så er vi aldrig længere væk end et telefonopkald. 

Ring til os på tlf. 43 71 73 11 for råd og vejledning.
Se mere på

www.dansklyskilde.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
ejd 130624
Ejendomme Epaper
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
SKO_billede
Change of Control-klausulers betydning i ejendomstransaktioner
Mette Abildgaard--
Kvindelig intuition kan aflæses på bundlinjen

Læs også

Datacenter interiør
Kunstig intelligens stiller store krav til fremtidens datacentre
At drive et datacenter handler om meget mere end blot at putte en masse servere ind i en bygning. Stigende krav til applikationer og...
Natasha Saxberg, Sep 2021, IT, IT-branchen
AI bliver anderledes end alle andre revolutioner
Hvor den industrielle revolution omkring 1800-tallet og automatiseringsbølgen i starten af 1900-tallet i høj grad påvirkede medarbejdere...
Chatbot chat AI concept, artificial intelligence Businessman usi
Standardbrugerflader mindsker frygten for kunstig intelligens
I it-virksomheden itm8 arbejder man blandt andet med at implementere kunstig intelligens i mellemstore virksomheder. Ifølge partner...