Prisuddeling hædrede virksomheder for ekstraordinære bidrag til ejendomsbranchen

Ejendomsbranchen samles den 31. oktober til topmøde i København. Foto: Jeppe Carlsen

Af:

Priserne blev uddelt på ejendomsbranchens topmøde tirsdag. AP Pension blev belønnet for at kigge ud over de største byer og løb med hovedpræmien. Home.Earth og Tetris modtog priser for henholdsvis nytænkning og bæredygtighed i ejendomsudvikling.

Til EjendomDanmarks topmøde EJENDOM2023 tirsdag modtog AP Pension prisen som ’Årets Ejendomsvirksomhed’.

”AP Pension har markeret sig som en aktør, der ikke blot har fokus rettet mod de største danske byer, men som også har blik for provinsen og tør tænke udover de gængse bygrænser samtidig med, at virksomheden har arbejdet med en klar bæredygtighedsprofil. Selskabet har for nyligt i København igangsat et stort kontorbyggeri i trækonstruktion,” lød motivationen.

Home.Earth vandt ’Årets Mest Nytænkende Virksomhed’, mens Tetriis vandt ’Årets Bæredygtighedspris’. I indstillingen fra juryen af Home.Earth lød begrundelsen bl.a., at selskabet ændrer den klassiske måde at udvikle og investere i ejendomme på: 

“Med etableringen af en fond, sikres det at måden, Home.Earth skalerer og udvikler boliger på, fortsætter med at følge virksomhedens formål om at lede branchen i en mere bæredygtig og socialt ansvarlig retning – med fokus på gevinst på de tre bundlinjer: people, planet and profit.”

Tetriis, der udvikler, bygger, og drifter de landsdækkende seniorboligfællesskaber Agorahaverne, er blevet tildelt Årets Bæredygtighedspris. Om dette koncept lød det bl.a.:

“Her har virksomheden haft fokus på at reducere byggeriets samlede energi- og ressourcebehov både i forhold til drift og anlæg, men i høj grad også i forhold til de byggematerialer, der anvendes, som f.eks. træ. Derudover er målet også at etablere livsbekræftende fællesskaber og at styrke det gode naboskab, imens der samtidig er fokus på den miljømæssige bæredygtighed.”

Juryen bestod af Michael Nielsen, formand (Danica Ejendomme), Mia Manghezi (PensionDanmark Ejendomme, Katja Paludan (Husen Advokater), Michael Byrgesen Hansen (Heimstaden) og Tor Sinding (Sinding & Co.).

Mest læste på BusinessReview.dk

Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål
br cø__
Læs "Cirkulær Økonomi" digitalt her
Large panorama of Copenhagen, Denmark
Sådan får vi billigere boliger i københavn

Podcast

Læs også

Malmø
Revision af skatteregler skaber større sammenhæng mellem København og Malmø
Specielt for offentligt ansatte er skatteregnskaberne besværlige, hvis man bor i det ene land og arbejder i det andet. Det er kun blevet...
Normal_13
En optur for butiksejendomme ligger i kortene
For to år siden var detailhandlen ramt af, at priserne steg langt hurtigere end lønningerne. Det fik forbrugerne til at være påholdende....
Screenshot 2024-05-15 at 19.41
NU STARTER BYGGERIET AF DEN FØRSTE VGP PARK I DANMARK: VGP PARK VEJLE
VGP, der driver mere end 100 erhvervsparker fordelt over hele Europa, har for alvor fået øje på Danmark. Til august tager man første...