Sponseret indhold

Velkommen til LOOP Waste to Resources – Nordens førende event om cirkulær økonomi og CO2 reduktion

Af:

Der bliver tætpakket i Lokomotivværkstedet den 27. – 28. april, når centrale offentlige og private virksomheder mødes for at sætte turbo på de mest effektive klimaløsninger. Fokus rettes mod en cirkulær omstilling af materiale- og ressourceforbruget – en åbenlys vej til C02 reduktion, der får stigende politisk og kommerciel opmærksomhed.

Reduktion af CO2, global forsyningskrise, stigende råvarepriser, rapporteringskrav og økonomiske gevinster får flere og flere til at fokusere på genbrug og genanvendelse af materialer og ressourcer. Men tempoet skal øges. Halvdelen af CO2-udledningen i Europa stammer fra vores materiale- og ressourceforbrug, der er pres på klodens ressourcer.
Cirkulær økonomi, herunder nye affalds- og genanvendelsesregler, er derfor udpeget som den mest effektive vej til CO2 reduktion og den mest centrale brik i EU’s vej mod at blive verdens første klimaneutrale kontinent i 2050.  

Det kalder på et fokusskifte og ændrer markant virksomhedernes markedsvilkår de kommende år. Kravet om en grøn og cirkulær omstilling vokser fra alle sider og medfører ny lovgivning og flere krav til rapportering. 

Mange virksomheder er allerede i gang med at gentænke forretningsmodellen, materialeforsyningen, udvikle take-back strategier og cirkulære værdikæder for at holde ressourcer, råmaterialer og produkter i et lukket kredsløb – som sikrer virksomhedens fremtidige vækst.

Et fælles forum på tværs af sektorer 
På LOOP Waste to Resources mødes eksperter, corporates, startups, investorer, brancheorganisationer, myndigheder og politikere fra ind- og udland i Lokomotivværkstedet i København for sammen at sætte tempo på en helt nødvendig cirkulær omstilling af samfundet. 

Der har i mange år været et massivt fokus på potentialet i vedvarende energi. Det samme er desværre endnu ikke tilfældet med cirkulær økonomi, som ellers rummer et afgørende potentiale – et potentiale som arrangøren, samarbejdspartnere og udstillere på LOOP ønsker at skabe langt større opmærksomhed omkring. På messens 5 scener belyses temaer som cirkulære plastemballager, bæredygtig produktion, en cirkulær affaldssektor, Designing for Circularity, tekstilgenanvendelse, cirkulære forretningsmodeller, data og dokumentation, sporbarhed og transparens, The Circularity Gap og mange flere.

HENT DIN BILLET GRATIS PÅ WWW.LOOPFORUM.DK – REGISTRÉR DIG PÅ FORHÅND OG UNDGÅ KØ I DØREN

De bedste løsninger til CO2 reduktion skal på bordet og skaleres. Det er afgørende at iværksættere, virksomheder, brancheorganisationer og politikere mødes på tværs, så de mest effektive cirkulære veje bliver synliggjort og diskuteret. Visionen med LOOP er at fremskynde en cirkulær omstilling og derfor glæder det mig, at så mange organisationer, virksomheder og politikere fra ind- & udland bakker op om initiativet. Stærke partnere, innovative udstillere og inspirerende talere har rettet deres fokus på den cirkulære agenda og bidrager med fagligt indhold på højeste niveau.

Mest læste på BusinessReview.dk

Ankomst
PwC nyindretter hovedsæde til en ny tids arbejdsformer
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål
br cø__
Læs "Cirkulær Økonomi" digitalt her

Læs også

DSC00084 copy
Elgiganten vil give tech længere levetid
Der er sket en positiv udvikling i måden, vi arbejder med bæredygtighed på. Fordomme mod bestemte brancher brydes ned i takt med, at...
Aya Fabricius Colour - 1
Undgå Greenwashing: Bring kommunikation og innovation tættere på din kerneforretning
Kommunikation omkring bæredygtighed og risikoen for “greenwashing” er et hot og følsomt emne. Jeg støder ofte på både kommunikationsansvarlige...
Berit_Btil_ESG-artikel (1)
ESG - hvem fikser den?
Mange virksomheder får ikke eksekveret tilstrækkeligt på bæredygtighed og ESG til trods for ambitiøse mål og udmeldinger fra ledelsen. Sagen...