Der er behov for nye veje til at bruge ressourcer smartere. Produkter skal holde længere, vi skal genbruge og genanvende mere, og vi skal minimere mængden af affald og holde ressourcerne i loop. 

Et skærpet fokus på cirkulær økonomi er derfor nødvendigt. Vi har brug for politisk ejerskab til en cirkulær omstilling i Danmark. Og vi har brug for en bredere forståelse hos politikere, myndigheder, forbrugere og virksomheder for, hvorfor cirkulær omstilling er vejen frem, og hvordan vi skal handle…

EU har udråbt cirkulær økonomi som den mest effektive vej til CO2 reduktion. Den politiske og kommercielle opmærksomhed stiger markant, hvilket gør LOOP Forum mere aktuelt end nogensinde. 

Glæd dig til to indholdsrige dage, hvor en bred vifte af organisationer, virksomheder, startups og politikere fra ind- og udland samles for at skalere cirkulære løsninger og forretningsmodeller, reducere affaldsmængderne og reducere CO2-udledninger. Det sker gennem inspiration fra messens 200+ talere og konkrete løsninger fra mere end 140 udstillere.  En cirkulær omstilling kræver nye samarbejder, nye løsninger og teknologier samt inspiration og vidensdeling på tværs – alt det får du under ét tag på LOOP Forum.

Vi ses.
Mette Post, 
Founder, LOOP Forum

MEST LÆSTE