Sponseret indhold

METRO Delta fremtidens grønne varmepumpe

METRO Delta er en væske-vand varmepumpe, der kan opvarme, producere varmt brugsvand og levere passiv køling. Den er meget fleksibel, da den kan kombineres med fx jordvarme, PVT-paneler på husets tag eller termonet, som forsyner flere husstande gennem et fælles jordvarmesystem.

Af:

Kompakt, fleksibel, effektiv og miljøvenlig. METRO Delta er METRO THERMs bud på fremtidens grønne varmepumpe. Hør salgs- og marketingdirektør Christian Brydensholt forklare hvorfor.

Med lanceringen af METRO Delta, METRO THERMs bud på fremtidens grønne væske-vand varmepumpe, taler vi ind i en produktlancering, der både passer til markedets behov og den vision, METRO THERM arbejder efter”, udtaler salgs- og marketingdirektør hos METRO THERM; Christian Brydensholt. 

”Den primære årsag til, at vi kalder METRO Delta for ”fremtidens grønne varmepumpe” er, at den bruger det naturlige kølemiddel propan, som har en meget lav klimabelastning”, fortsætter Christian Brydensholt. 

”Derudover kan varmepumpen kombineres med tre forskellige typer energivenlige varmekilder: termonet, PVT-paneler og jordvarme, hvilket øger mulighederne for at skabe en endnu mere fleksibel og grønnere varmepumpeløsning. På den måde passer METRO Delta rigtig godt ind i METRO THERMs vision om at bidrage til en bæredygtig omstilling af samfundet”, afslutter Christian Brydensholt.

Fordele ved METRO Delta

Fleksibel varmepumpeløsning
METRO Delta kan kombineres med tre forskellige miljøvenlige varmekilder: termonet, PVT-paneler og jordvarme.

Er du også blevet nysgerrig på, om METRO Delta er noget for dig, så scan QR-koden og læs mere

Lydløs udendørs installation
Uanset hvilken udedel man kombinerer METRO Delta med, vil det være en fuldstændig lydløs udendørs installation så som jordvarme, PVT-paneler eller termonet.

Naturligt kølemiddel
Varmepumpen anvender naturligt kølemiddel (propan) med lav klimabelastning.

Ideel som erstatning for gasfyr
METRO Delta er kompakt og væghængt og derfor helt ideel som erstatning for gasfyr, da den ikke behøver gulvplads.

Kompakt størrelse, men høj effektivitet
METRO Delta har en imponerende SCOP-værdi på 4,71) og er derfor lige så energieffektiv som en luft-vand varmepumpe – selvom størrelsen er langt mere kompakt.

Mest læste på BusinessReview.dk

Mikkel Kruse Telenor 2023
Mobil-telefonen udgør en trussel mod sikkerheden hos SMV’erne
airport_drone_2022_02_04
Nye lufthavne åbner enestående muligheder i Grønland
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
Schneider 1
Dansk fabrik i Ringsted vækker opmærksomhed i udlandet

Læs også

PortrtThirdroombw_srcset-large copy 2
Menneskeskabte klimaforandringer kræver ansvarlig handling nu
I en verden præget af åbenlyse klimaforandringer, ressourceknaphed og en voksende biodiversitetskrise, er det tydeligt, at vores nuværende...
Johs_2
Transportbranchen kører nu i retning af en større bæredygtighedsindsats
Klimaklar Produktionsvirksomhed har i løbet af 2024 åbnet op for flere brancher, blandt andre energiforsyning, engroshandel og transport,...
sign copy
En fornemmelse for fællesskab
I det moderne liv, der ofte kører i et højt gear, kan fællesskabet let komme i anden række, når hverdagens individuelle behov og hektiske...