Sponseret indhold

El scooteren – A NIU way forward

Af:

Er du også træt af, at sidde i alenlange bikøer til og fra arbejde? Har du brug for at komme hurtig frem til dine studier? Eller ønsker du bare at slippe hurtigt uden om trængsel og trafik på din vej gennem byen?

Så er den nye el scooter fra NIU måske noget for dig! Den repræsenterer en helt ny måde at komme frem på. Uden om bilkøer og uden at skulle tilbringe klaustrofobiske minutter i tog, bus eller metro. I stedet byder den på uforfalsket køreglæde, individuel frihed og ikke mindst muligheden for at køre mere grønt. Let og lydløst.

Men hvad er NIU for en størrelse? Michael Møller Pedersen, CCO i TMP, der er eneimportør af de nye el scootere, fortæller:

”NIU er først og fremmest et smart, alternativt transportmiddel, der kan være med til at løse nogle af de trafikale udfordringer mange af os møder på daglig basis. Den er nem at komme rundt med, den suser lige igennem alle de steder, hvor bilerne ikke kan, og så er den et godt alternativ til både bilen og den offentlige transport og dermed også en god løsning til alle, der ønsker friheden til selv at bestemme.”

En grøn genstart af Danmark
Men hvis man synes at en el scooter mest af alt lyder som en miljøvenlig opgradering af en Puch Maxi, kan man godt tro om igen. For med NIU har den klassiske scooter fået en velfortjent genstart. Og tilmed en grøn en af slagsen.

For både designet, egenskaberne og funktionerne er bragt helt up-to-date på en måde der er enestående og dermed også unik for netop NIU. Netop derfor er NIU også på ganske kort tid blevet en enorm succes med et svimlende salg på over 1 million køretøjer i USA, Asien og Europa, hvilket har gjort den til verdens mest solgte el scooter. Nogensinde.

Og nu er den altså også – endelig – kommet til Danmark. Michael lægger da heller ikke skjul på, at han forventer sig meget af fremtiden, når det gælder om at køre på både scooter og på el:

”NIU byder på en række features, der gør den yderst attraktiv som transportmiddel – især for den yngre del af befolkningen, som synes at en bil er for dyr, og at offentlig transport for besværlig. Den indeholder det nyeste indenfor teknologi og design. Blandt andet Bosch-motor, regenerative bremser, hvor energien fra bremsning returneres til batteriet, og lithium-ion batteri fra Panasonic.”

NIU el scootere er også smart scootere, da de kan forbindes til ejerens mobil via en særligt udviklet app. Via en cloud forbindelse kan man således hele tiden blive opdateret om kørsel og batteriniveau, ligesom teknologien også fungerer som tyverialarm og kan vise scooterens position, hvis man skulle have glemt hvor den står parkeret.

Op til 155 kilometer på én ladning
En af de store myter, når det gælder eldrevne kørertøjer er rækkevidden, men det er ikke noget man behøver bekymre sig om med den nye generation af køretøjer:

”NIU har en rækkevidde på helt op til 155 kilometer på en enkelt opladning, så man skal ikke frygte at gå i stå på vejen. Til gengæld er det supernemt at oplade den. Man tager blot batteriet ud fra rummet under sædet og sætter det i en helt almindelig stikkontakt på jobbet eller derhjemme. Nemmere bliver det ikke,” forklarer Michael.

Og der er mange andre gode argumenter for at vælge en el scooter: Ud over at køre miljørigtigt for ganske få penge og på meget lidt strøm, får man også et køretøj der er stort set vedligeholdelse- og servicefrit. Og så er der ingen lokalforurening forbundet med kørslen, da en el scooter kører uden støj og uden udstødning.

NIU kommer i 3 forskellige serier, nemlig MQI +, NQI og UQi, som hver især har varianter med tophastigheder på hhv. 30, 45 og 70 km/t., og har man fået mod på at køre lidt mere miljøvenligt, kan de både ses og ikke mindst prøves hos:

TMP’s forhandler, FA. Moto-sport, i Brønshøj.
Degnemose Alle 4-6
2700 Brønshøj.
Tlf: 38890312

Se mere på niu-danmark.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
SKO_billede
Change of Control-klausulers betydning i ejendomstransaktioner
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
ejd 130624
Ejendomme Epaper
Mette Abildgaard--
Kvindelig intuition kan aflæses på bundlinjen

Læs også

DSC00084 copy
Elgiganten vil give tech længere levetid
Der er sket en positiv udvikling i måden, vi arbejder med bæredygtighed på. Fordomme mod bestemte brancher brydes ned i takt med, at...
Aya Fabricius Colour - 1
Undgå Greenwashing: Bring kommunikation og innovation tættere på din kerneforretning
Kommunikation omkring bæredygtighed og risikoen for “greenwashing” er et hot og følsomt emne. Jeg støder ofte på både kommunikationsansvarlige...
Berit_Btil_ESG-artikel (1)
ESG - hvem fikser den?
Mange virksomheder får ikke eksekveret tilstrækkeligt på bæredygtighed og ESG til trods for ambitiøse mål og udmeldinger fra ledelsen. Sagen...