Carglass styrker sit engagement inden for ESG

Businessman hand using a laptop with ESG icon on screen display, taking into account modern technologies and environmental safety. ESG environment social governance investment business concept.

Af:

Carglass træder aktivt frem i kampen mod klimaforandringerne ved at integrere en række nye tiltag, når det kommer til deres arbejde med ESG. Carglass har derfor ansat en ny medarbejder, der udelukkende skal arbejde med at sikre at virksomheden kommer i mål med de tårnhøje ambitioner.

Carglass vil integrere en række ESG-tiltag i deres forretningsstrategi og overordnede kultur. Dette initiativ afspejler deres dedikation til en bæredygtig fremtid og understreger deres forpligtelse til at tage et samfundsansvar.

Carglass repair før replace
Som kendingsmelodien lyder: “Carglass repair, Carglass replace..”, så kommer ‘reparation’ FØR ‘udskiftning’. Denne lille melodi afspejler virksomhedens overordnede strategi, hvor Amanda Ruwald-Laursen fra Carglass udtaler: “Vi prioriterer at reparere stenslag frem for at udskifte ruden, da dette er både hurtigere for vores kunder og bedre for miljøet.”

For at sikre en effektiv implementering af deres bæredygtighedsstrategi har Carglass ansat en dedikeret medarbejder til udelukkende at arbejde med bæredygtighedsstrategier, herunder ESG-initiativer og sikre, at deres mål for CO2-reduktion nås.

Klart udsyn
Carglass måler deres miljømæssige påvirkning nøje ved hjælp af et rapporteringsværktøj; Sphera. Dette værktøj indsamler bl.a. data om antallet af jobs de udfører, energiforbruget og andre faktorer, der bidrager til deres CO2-udledning. Således sikrer Carglass, at de kan se ’klart ud gennem forruden’ på, hvordan de påvirker miljøet og dermed identificere områder, hvor de kan forbedre sig. Udover at fokusere på grøn strøm og elektrificering af deres bilflåde, giver Carglass også støtte til lokale velgørende formål, for at løfte deres del af det sociale ansvar. Det er dybt forankret i deres virksomhedskultur, som en familieejet virksomhed.

”Vi har en dedikeret CSR-gruppe bestående af repræsentanter fra både medarbejdere og ledelsen, der faciliterer aktiviteter på foranledning af medarbejderne, oftest af velgørende karakter,” fortæller Mathilde Lillethorup, der er Sustainability lead hos Carglass.

Mest læste på BusinessReview.dk

Ankomst
PwC nyindretter hovedsæde til en ny tids arbejdsformer
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål
br cø__
Læs "Cirkulær Økonomi" digitalt her

Læs også

DSC00084 copy
Elgiganten vil give tech længere levetid
Der er sket en positiv udvikling i måden, vi arbejder med bæredygtighed på. Fordomme mod bestemte brancher brydes ned i takt med, at...
Aya Fabricius Colour - 1
Undgå Greenwashing: Bring kommunikation og innovation tættere på din kerneforretning
Kommunikation omkring bæredygtighed og risikoen for “greenwashing” er et hot og følsomt emne. Jeg støder ofte på både kommunikationsansvarlige...
Berit_Btil_ESG-artikel (1)
ESG - hvem fikser den?
Mange virksomheder får ikke eksekveret tilstrækkeligt på bæredygtighed og ESG til trods for ambitiøse mål og udmeldinger fra ledelsen. Sagen...