Nyd konferencemiddagen i historiske rammer

Af:

Midt i København ligger Moltkes Palæ, hvis historie går tilbage til 1702. I de historiske rammer venter veltillavet mad på konferencegæster, der ønsker at krydre en indholdsrig konference ude i byen med topmoderne mad i de rigt udsmykkede saloner og sale.

Det er vigtigt, at alle gæsterne inklusive værten kan læne sig tilbage og nyde omgivelserne. Derfor bruger vi altid tid og energi på, at få alle detaljerne på plads inden arrangementet

Duften af nybagt brød breder sig ind over de veldækkede borde, og flere hundrede konferencegæster gør sig klar til at nyde en velkomponeret middag i skæret fra lysekronerne i de historiske sale.

Ud over oplevelsen på tallerkenerne venter en lille bid af den københavnske historie i salene, hvor grever, storkøbmænd, enkedronninger, kunstnere og andet godtfolk har sat sit præg på bygningen, som har stået der siden 1702.

Moltkes Palæ er opført på et fundament af sten, men der bygges stadig på i form af konferencemiddage, konferencer, fester og gallaarrangementer. Hos Moltkes Palæ kan gæsterne enten holde konferencen i huset eller vælge at afslutte en konference ude i byen med en middag i de helt særlige rammer.

”Vi vil gerne være med til at give konferencegæster fra København og omegn en helt særlig oplevelse, så de kan runde en spændende konference af her i de overdådige sale og saloner, der gemmer sig bag palæets mure,” forklarer Tommy Tviis, som står for booking. Tommy Tviis udgør sammen med forpagter og køkkenchef René Bolvig og banketchef Jan Bach det faste trekløver, der skaber rammerne for gæsterne. Faktisk er det også lidt historisk, for sådan har det været siden 2005.

Konferencemiddage til tiden
”Vi gør meget ud af, at gæsterne får præcis den oplevelse, de drømmer om. Når det handler om konferencemiddage, er det ofte et ønske fra gæsterne, at middagen ikke skal vare en hel aften. Vi har eget bageri og laver alt fra bunden i køkkenet, og vi har erfaringen i at komponere veltilberedte konferencemiddage i det tempo, som passer til gæsterne,” siger René Bolvig, der med sikker hånd styrer køkkenet.

René Bolvig er udlært kok på Hotel d’Angleterre og har været kok på flere af de bedre københavnske og nordsjællandske restauranter. René Bolvig blev desuden årets kok 1994 og har mere en 40 års erfaring i branchen.

Køkkenet i Moltkes Palæ tager udgangspunkt i danske råvarer og tilberedningsformer – krydret med inspiration fra verdenen omkring os og tilberedt i tråd med den tid, vi lever i.

”Vi serverer altid frisktillavede retter og meget ofte portionsanrettede. Vi vil ikke være bekendt at servere en forret, der har stået mange timer i en køleboks,” fortæller René Bolvig.


Middage med højt til loftet
De veltillavede råvarer på tallerkenen akkompagneres af bygningens historiske rammer.
”Det er vigtigt, at alle gæsterne inklusive værten kan læne sig tilbage og nyde omgivelserne. Derfor bruger vi altid tid og energi på, at få alle detaljerne på plads inden arrangementet,” fortæller Tommy Tviis, der understreger, at på trods af palæet historiske rammer er middagsfaciliteterne topmoderne. Tommy Tviis kender alle kroge af palæet og guider erfarent gæsterne igennem, når de skal planlægge arrangementet.

Palæet råder over en stribe sale af forskellige størrelser. Til middage, der bliver afholdt på stedet, bliver de mindre saloner ofte inddraget til velkomst- og netværksområder, inden selve middagen i den store sal. De mindre saloner bliver også flittigt brugt til intime middage eller receptioner i forbindelse med konferenceafslutninger.

Moltkes Palæ byder på næsten 1.000 kvadratmeter med møde- og festfaciliteter, fordelt på 11 saloner og sale.

Palæet har plads til både store sammenkomster med op til 750 gæster og mindre selskaber i forbindelse med såvel møder og konferencer som fester og gallamiddage.

Forslag til en konferencemiddag

Lun kammuslingesoufflé serveret med chips af nye kartofler, luftig kartoffel-/porresuppe og hummerolie.

Farseret kalvemørbrad med puré af røgede gulerødder, karamelliserede salatløg, ristede og syltede svampe, pommes Anna og kalvesky.

Baked Alaska – indbagt is med solbærpuré, portionsanrettet.

Læs meget mere om, hvordan du gør din næste konferencemiddag historisk på

www.moltkes.com

Mest læste på BusinessReview.dk

2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
SKO_billede
Change of Control-klausulers betydning i ejendomstransaktioner
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
ejd 130624
Ejendomme Epaper
Mette Abildgaard--
Kvindelig intuition kan aflæses på bundlinjen

Læs også

Datacenter interiør
Kunstig intelligens stiller store krav til fremtidens datacentre
At drive et datacenter handler om meget mere end blot at putte en masse servere ind i en bygning. Stigende krav til applikationer og...
Natasha Saxberg, Sep 2021, IT, IT-branchen
AI bliver anderledes end alle andre revolutioner
Hvor den industrielle revolution omkring 1800-tallet og automatiseringsbølgen i starten af 1900-tallet i høj grad påvirkede medarbejdere...
Chatbot chat AI concept, artificial intelligence Businessman usi
Standardbrugerflader mindsker frygten for kunstig intelligens
I it-virksomheden itm8 arbejder man blandt andet med at implementere kunstig intelligens i mellemstore virksomheder. Ifølge partner...