Nyd konferencemiddagen i historiske rammer

Af:

Midt i København ligger Moltkes Palæ, hvis historie går tilbage til 1702. I de historiske rammer venter veltillavet mad på konferencegæster, der ønsker at krydre en indholdsrig konference ude i byen med topmoderne mad i de rigt udsmykkede saloner og sale.

Det er vigtigt, at alle gæsterne inklusive værten kan læne sig tilbage og nyde omgivelserne. Derfor bruger vi altid tid og energi på, at få alle detaljerne på plads inden arrangementet

Duften af nybagt brød breder sig ind over de veldækkede borde, og flere hundrede konferencegæster gør sig klar til at nyde en velkomponeret middag i skæret fra lysekronerne i de historiske sale.

Ud over oplevelsen på tallerkenerne venter en lille bid af den københavnske historie i salene, hvor grever, storkøbmænd, enkedronninger, kunstnere og andet godtfolk har sat sit præg på bygningen, som har stået der siden 1702.

Moltkes Palæ er opført på et fundament af sten, men der bygges stadig på i form af konferencemiddage, konferencer, fester og gallaarrangementer. Hos Moltkes Palæ kan gæsterne enten holde konferencen i huset eller vælge at afslutte en konference ude i byen med en middag i de helt særlige rammer.

”Vi vil gerne være med til at give konferencegæster fra København og omegn en helt særlig oplevelse, så de kan runde en spændende konference af her i de overdådige sale og saloner, der gemmer sig bag palæets mure,” forklarer Tommy Tviis, som står for booking. Tommy Tviis udgør sammen med forpagter og køkkenchef René Bolvig og banketchef Jan Bach det faste trekløver, der skaber rammerne for gæsterne. Faktisk er det også lidt historisk, for sådan har det været siden 2005.

Konferencemiddage til tiden
”Vi gør meget ud af, at gæsterne får præcis den oplevelse, de drømmer om. Når det handler om konferencemiddage, er det ofte et ønske fra gæsterne, at middagen ikke skal vare en hel aften. Vi har eget bageri og laver alt fra bunden i køkkenet, og vi har erfaringen i at komponere veltilberedte konferencemiddage i det tempo, som passer til gæsterne,” siger René Bolvig, der med sikker hånd styrer køkkenet.

René Bolvig er udlært kok på Hotel d’Angleterre og har været kok på flere af de bedre københavnske og nordsjællandske restauranter. René Bolvig blev desuden årets kok 1994 og har mere en 40 års erfaring i branchen.

Køkkenet i Moltkes Palæ tager udgangspunkt i danske råvarer og tilberedningsformer – krydret med inspiration fra verdenen omkring os og tilberedt i tråd med den tid, vi lever i.

”Vi serverer altid frisktillavede retter og meget ofte portionsanrettede. Vi vil ikke være bekendt at servere en forret, der har stået mange timer i en køleboks,” fortæller René Bolvig.


Middage med højt til loftet
De veltillavede råvarer på tallerkenen akkompagneres af bygningens historiske rammer.
”Det er vigtigt, at alle gæsterne inklusive værten kan læne sig tilbage og nyde omgivelserne. Derfor bruger vi altid tid og energi på, at få alle detaljerne på plads inden arrangementet,” fortæller Tommy Tviis, der understreger, at på trods af palæet historiske rammer er middagsfaciliteterne topmoderne. Tommy Tviis kender alle kroge af palæet og guider erfarent gæsterne igennem, når de skal planlægge arrangementet.

Palæet råder over en stribe sale af forskellige størrelser. Til middage, der bliver afholdt på stedet, bliver de mindre saloner ofte inddraget til velkomst- og netværksområder, inden selve middagen i den store sal. De mindre saloner bliver også flittigt brugt til intime middage eller receptioner i forbindelse med konferenceafslutninger.

Moltkes Palæ byder på næsten 1.000 kvadratmeter med møde- og festfaciliteter, fordelt på 11 saloner og sale.

Palæet har plads til både store sammenkomster med op til 750 gæster og mindre selskaber i forbindelse med såvel møder og konferencer som fester og gallamiddage.

Forslag til en konferencemiddag

Lun kammuslingesoufflé serveret med chips af nye kartofler, luftig kartoffel-/porresuppe og hummerolie.

Farseret kalvemørbrad med puré af røgede gulerødder, karamelliserede salatløg, ristede og syltede svampe, pommes Anna og kalvesky.

Baked Alaska – indbagt is med solbærpuré, portionsanrettet.

Læs meget mere om, hvordan du gør din næste konferencemiddag historisk på

www.moltkes.com

Seneste nyt

ejendomme131125
Ejendomme
LOVFORSLAG OM VÆRDIANSÆTTELSER AF ANDELSBOLIGER FREMSAT - Billede
Flere ejerboliger: Realiserbare løsninger er vejen frem
Ejendom Danmark
Ejendomsbranchen samledes til topmøde under temaet ’Nutiden’
sisse_marie_welling_borgmester_3
SF’s overborgmesterkandidat tordner mod ejendomsinvestorer fra pensionssektoren
Vordingborg Nordhavn
Regeringen udpeger industriparker, men det vil være et stort arbejde at trække dem i gang

Mest læste på BusinessReview.dk

Foto BRL 271025
AMR: Når antibiotika ikke længere virker – og rutineoperationer bliver risikable
Fremtidens ledelse_Berlingske_-1
Fremtidens Ledelse
sko_opdateret_
Change of Control-klausulers betydning
sign
Fremtidens mobilitet er delt
SiteHub 3--
Materialelogistik er sund fornuft for både miljø og bundlinje
Martin Ø hero
Kontor-udlejere harafstået fra at hæve huslejen som følge af inflationen
Groenningen-NV_Koebenhavns-Kommune-1_Foto-Jens-Christian-Roerbaek-Kruse
3 hurtige
Carina i varehus--
Vi vil gerne ansætte flere kvinder
ny foto-LSS-scaled-e1726321186840.jpg.pagespeed.ce
Tech former vores fremtid, men hvor er kvinderne?
Modern wooden house with stone fence in front
Bæredygtigt byggeri er blevet et konkurrenceparameter

Læs også

46bb2492-8198-48b7-b562-1c1487e5f015
PwC styrker sin forretning inden for Cyber, Risk & Regulation
Virksomheder står i dag over for en række nye og skærpede krav om cybersikkerhed fra EU og nationale myndigheder, samtidig med at de...
Procesoverblik
Sådan får SMV’er styr på kravene – uden dyre systemer
For mange små og mellemstore virksomheder er krav om dokumentation, ISO-standarder og rapportering ikke længere noget, man kan gemme...
image00029
Danmarks første AX2Go-system skaber sikkerhed og fleksibilitet for Urban Help
Carl Ras er de første i branchen til at levere adgangskontrolsystemet AX2Go til Urban Help. Løsningen sikrer både fleksibilitet og...