Den 7.- 9. maj mødtes alle med interesse for elektronik og teknologi på fagmessen EOT – Electronics of Tomorrow. På messen ventede et væld af teknologiske produkter, virksomheder, viden og en lang række spændende indlægsholdere.
I Danmark omsætter elektronikindustrien hvert år alene for 30 milliarder og bidrager med 145 milliarder til andre brancher. For anden gang i træk slår EOT messen dørene op for at give de besøgende input til teknologien, og på trods af messens unge alder, så er den allerede blevet branchens mødested.
Vi er naturligvis utrolig stolte og beærede over, at EOT Electronics of Tomorrow kan tiltrække en kapacitet som Andreas Mogensen.
På messen i år kunne man møde flere end 110 udstillere heraf 19 startups og høre en lang række spændende indlægsholdere samt besøge det specielle Innovationsområde, hvor besøgende og udstillere kan få inspiration og blive opdaterede på fremtidens hurtigt voksende teknologiske områder som eksempelvis droner og rumfart.
– Vi har bygget messen op omkring et flersporet konferenceprogram og skabt rum til at deltagerne kan netværke på tværs af fag og brancher.
Mød astronauten Andreas Mogensen
Stjernestøvet lander på EOT, når den første dansker i rummet, Andreas Mogensen kan opleves som indlægsholder under messens konference.
– Vi er naturligvis utrolig stolte og beærede over, at EOT – Electronics of Tomorrow kan tiltrække en kapacitet som Andreas Mogensen. Det ser vi som en meget stor anerkendelse af messen, og vi håber, at rigtig mange fagfolk i elektronik- og teknologibranchen vil komme og høre ham, udtaler Mona Jakobsen.
Andreas Mogensen går på scenen på messens første dag 7. maj kl. 12.00, hvor han vil give sit syn på rumindustrien lige nu og de fremtidige perspektiver. Herunder også hvilken betydning rumforskning og rumindustrien har for den teknologiske udvikling.
I alt 45 indlægsholdere fra ind- og udland fordelt på seks spor vil præsentere teknisk viden, forretningsudvikling og erfaringer og på den måde inspirere og udfordre eksisterende processer og tankegange.
Oplev blandt andre:
- “SOTB – Ultra Low Power microcontrollers enable batteryless IoT edge”
- Graeme Clark, Renesas, “Mars Ate My Spacecraft”
- Jack Ganssle, International Embedded Expert, “Application of Sensor Based Analysis”
- Mark Wolff, SAS Institute, “Russiske spioner og supplychain attacks – live demo”
- Keld Norman, Dubex A/S og “5G standardization and experimental research towards 5G industrial use-cases”
- Preben Mogensen, Professor, Aalborg University.
Besøg Innovationsområdet med fokus på forsvar, rum og sikkerhed
EOT har i år indgået et helt nyt samarbejde med CenSec, der repræsenterer små og mellemstore danske virksomheder, som er eller har ønske om at blive leverandører til forsvars-, rum- og sikkerhedsindustrien.
CenSec har skabt et særligt initiativ på EOT, hvor bl.a. GomSpace, Force Technology og DTU Space vil være repræsenteret med udvalgte produkter og teknologier.
På området vil der dagligt blive præsenteret højinnovative produkter fra en centralt placeret scene, så de besøgende via demonstrationer vil få indsigt i den bagvedliggende teknologi og erfaringer med produktet.
EOT henvender sig især til udstillere inden for elektronik- og teknologibranchen, og skal være et attraktivt og interessant mødested for en bred skare af eksempelvis ingeniører, teknikere, udviklingsfolk, maskinbyggere og indkøbere, som kan blive inspireret til nye løsninger og udviklingspotentialer inden for deres respektive brancher.
Print en fribillet
Få meget mere information på www.eot.dk, hvor interesserede også kan printe en fribillet og få gratis adgang til alle konferencer.
EOT – Electronics of Tomorrow kunne opleves i MCH Messecenter Herning 7.-9. maj 2019.
Messen arrangeres af MCH i samarbejde med branchen og organisationerne Ingeniørforeningen IDA, PE Professionel Elektronik og DI Digital.