Møder med udsigt – kun 1 time fra København

Af:

Er du på udkig efter et mødested, der kan lidt ud over det sædvanlige, så vend blikket mod syd. Du finder næppe en mere dramatisk og mere varieret natur end omgivelserne hos Stjernemøder, et netværk af 33 professionelle mødesteder på Sydsjælland og Møn.

Stjernemøder har en perlerække af mødesteder med en helt særlig historisk aura. Omgivelser, der kan noget helt andet end kædehotellets standardiserede mødelokaler. Fra Stevns- og Møns Klint til Faxe Kalkbrud og Karrebæksminde. Her er de perfekte omgivelser, når dit møde skal have vand- eller klippekant.

Og afstanden er kortere, end du måske tror. Kun 1 times kørsel fra København møder du fascinerende omgivelser med masser af plads, frie horisonter og frisk luft til at tænke nye tanker.

Her finder du for resten også Danmarks nye stjerneattraktion, Skovtårnet ved Camp Adventure, som amerikanske Time Magazine netop har kåret som én af de 100 bedste attraktioner i verden at besøge.

Prøv Danmarks mørkeste ’mødelokale’
Vidste du, at Møn, Nyord og Bogø er de eneste steder i Danmark, der er Dark Sky-certificeret? En helt mørk afslutning på mødedagen.

Her på Møn, Nyord og Bogø er natten så kulsort, at du og dine mødedeltagere kan se en klar og tydelig stjernehimmel og Mælkevejen, det ser I ikke i København. Vi anbefaler en guidet tur ud i mørket, så er I sikret en ekstraordinær afslutning på mødedagen.

Hos Geocenter Møns Klint finder du alle de faciliteter, du har brug for til dit møde eller konference. Og ønsker I overnatning, når I er færdige med at beundre stjernenatten, er Residens Møen og Hotel Præstekilde tæt på.

Hold en pause til vands
Skal dine deltagere huske jeres møde længe efter sidste punkt på dagsordenen?
Færgen Ida er én af Danmarks ældste træfærger i fast rutefart. Færgen modtag i 2019 titlen ’historisk monument’ og betegnes som et stykke sejlende kulturarv.

Som noget nyt kan Stjernemøder nu tilbyde en tur på Færgen Ida til mødet eller måske som et break med foredrag, vinsmagning eller middag. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan I bruger tiden ombord.

Vrid gashåndtaget i bund
Nogle mødedeltagere er ikke bange for at give den gas, når der skal være aktive pauser fra mødet.

Efter en dag med stillesiddende mødeaktiviteter er der mange, der efterlyser lidt action. Hos Stjernemøder finder I et overflødighedshorn af aktiviteter, der både giver sved på panden og store smil på læben. Prøv for eksempel en tur på elektriske motocross-cykler ved Feddet Strand Resort, hvor der er garanti for fart over feltet.

Skal pausen holdes i et lidt mere adstadigt tempo? På Feddet ved Faxe Bugt er der fantastiske ridestier, som du og dine kolleger kan gøre brug af på ryggen af islandske heste. Turen går langs stranden, over heden, gennem fyrreskoven og viser jer Sydsjælland fra sin flotteste side.

Mærk historiens vingesus
I har sikkert allerede holdt talrige møder i standardiserede, firkantede, kedelige og atmosfæreforladte mødelokaler. Hos Stjernemøder er mødelokalet en del af oplevelsen og du kan vælge mødesteder, hvor historiens vingesus er inkluderet.

Giv mødedeltagerne en anderledes oplevelse på et smukt slot, et fascinerende gods, en hyggelig præstegård eller måske et badehotel? Prøv for eksempel den fredede herregård Jomfruens Egede, der er en arkitektonisk perle. Nationalmuseet beskriver stedet som et af hovedværkerne i dansk interiørkunst fra slutningen af 1700-tallet, så her fornemmer I virkelig historiens vingesus.

Eller besøg et af Danmarks smukkeste rokokoslotte, Gavnø Slot, hvor du kan sende mødedeltagerne på opdagelse i Nordens største private malerisamling eller på ølsmagning i Danmarks eneste slotsbryggeri.

Invitation – Se det hele med dine egne øjne

Hos Stjernemøder har du muligheden for at komme og se det hele med dine egne øjne. I efteråret 2019 arrangerer vi individuelle inspirationsture for dig, der arbejder professionelt med at arrangere møder og konferencer. 

Send en mail til info@stjernemoeder.dk og få skræddersyet en inspirationstur, hvor du får mulighed for at besøge de steder, der er interessante for dig og møde de mennesker, der står bag. 

Læs mere på stjernemøder.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
SKO_billede
Change of Control-klausulers betydning i ejendomstransaktioner
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
ejd 130624
Ejendomme Epaper
Mette Abildgaard--
Kvindelig intuition kan aflæses på bundlinjen

Læs også

Datacenter interiør
Kunstig intelligens stiller store krav til fremtidens datacentre
At drive et datacenter handler om meget mere end blot at putte en masse servere ind i en bygning. Stigende krav til applikationer og...
Natasha Saxberg, Sep 2021, IT, IT-branchen
AI bliver anderledes end alle andre revolutioner
Hvor den industrielle revolution omkring 1800-tallet og automatiseringsbølgen i starten af 1900-tallet i høj grad påvirkede medarbejdere...
Chatbot chat AI concept, artificial intelligence Businessman usi
Standardbrugerflader mindsker frygten for kunstig intelligens
I it-virksomheden itm8 arbejder man blandt andet med at implementere kunstig intelligens i mellemstore virksomheder. Ifølge partner...