Sponseret indhold

Livslang læring er en forudsætning for velfærdssamfundet og for den enkelte

Af:

Efter- og videreuddannelse er mere vigtigt end nogensinde før. Det mener partnerdirektør Torben Kirk Rønler fra Cphbusiness, hvor man har specialiseret sig inden for området.

“Livslang læring er forudsætningen for, at vi både kan bevare og styrke velfærdssamfundet”. Det siger partnerdirektør Torben Kirk Rønler fra erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy, i daglig tale Cphbusiness, hvor man har specialiseret sig i efter- og videreuddannelse til såvel privatpersoner som firmaer. Med sin udtalelse understreger han, at vi lever i et samfund med et arbejdsmarked, der bestandig er i forandring og derfor løbende kalder på nye kompetencer.

”For det første er vi erhvervsaktive længere, og for det andet er vi midt i en teknologisk tidsalder, hvor tingene udvikler sig lynhurtigt, og digitaliseringsprocessen i virksomhederne ændrer en lang række arbejdsgange. Det kalder i høj grad på videreuddannelse. Faktisk er der mere brug for det nu end nogensinde før, hvis vi skal beholde vores konkurrenceevne”, uddyber Torben Kirk Rønler.

Ny viden kan bruges med det samme
På efter- og videreuddannelsesmarkedet udbyder Cphbusiness en lang række merkantile uddannelser til både enkeltpersoner og virksomheder, hvor forløbene kan skræddersyes efter specifikke behov. Det mener Torben Kirk Rønler er en af de åbenlyse fordele ved Cphbusiness som uddannelseshus.

”Vi er rigtig gode til at afdække behov, både i en virksomhed og hos det enkelte menneske, ligesom vi gør meget ud af, at vores undervisning skal kunne bruges i praksis. Det vil sige, at den tager afsæt i virkeligheden og i reelle behov, hvilket betyder, at den nye viden kan anvendes umiddelbart”, siger Torben Kirk Rønler. Han fortæller videre, at netop de skræddersyede undervisningsforløb er en stor succes.

Få opgraderet din viden
Selv om behovet for efter- og videreuddannelse er stort, er Cphbusiness nødt til at møde kursisterne lige præcis dér, hvor de ønsker det. Derfor er det muligt at tage kurser og uddannelse som en blanding af undervisning med fysisk fremmøde og undervisning online.,  Det er også muligt at lægge undervisningen på tidspunkter, der passer den enkelte virksomhed eller kursist optimalt uanset tidspunkt på dagen. Desuden er det muligt at tage kurser og forløb, der retter sig mod et meget specifikt emne.

”Behovene ude i erhvervslivet er meget forskellige, og vi har blandt andet haft stor succes med lanceringen af et større undervisningskatalog, hvor vi tilbyder en stribe korte kurser på  2-3 dage, hvor det f.eks. er muligt at orientere sig om, hvad de seneste tendenser inden for den finansielle sektor, bæredygtighed eller grøn omstilling. Her er der altså mulighed for at få boostet og opgraderet sin viden”, forklarer Torben Kirk Rønler.

Online undervisning er blevet naturlig
Han er af den opfattelse, at man som moderne undervisningshus er nødt til at være ekstremt fleksibel i sine tilbud. Ud over fokus på det indholdsmæssige er det ligeledes vigtigt at være opmærksom på, at alle lever i en travl hverdag, og, at kursisterne skal have et liv både ved siden af det daglige arbejde og det kursusforløb, de har tilmeldt sig. I den sammenhæng spiller online undervisning en vigtig rolle.

”Coronaepidemien har været med til at øge interessen for det digitale onlineunivers, men for os er det en helt naturlig ting at fortsætte vores online tilbud, da det i dag er en helt naturlig måde at efter- og videreuddanne sig på,” slutter Torben Kirk Rønler.

Cphbusiness er Danmarks største erhvervsakademi med en bred vifte af videregående uddannelser op til bachelor- og diplomniveau. Godt 12.000 studerende fordeler sig årligt på både fuldtids- og deltidsuddannelser, og der er mulighed for at tage korte kurser, enkeltfag og at sammensætte sit eget modulopbyggede forløb.

Se mere her: www.cphbusiness.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

Ankomst
PwC nyindretter hovedsæde til en ny tids arbejdsformer
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål
br cø__
Læs "Cirkulær Økonomi" digitalt her

Læs også

Fotograf Sif Meinckewww.sifmeincke
Den generelle trussel fra cyberangreb i Danmark er meget høj 
Det samme er danske virksomheders kompetence til at levere løsninger, der kan beskytte samfundet, virksomheder og centrale institutioner. Så...
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler
Over de næste to år vil AI-genereret misinformation være den største globale trussel skarpt forfulgt at cybersikkerhed. Det slår over...
Natasha-Friis-Saxberg-4-Storformat (1)
Cybersikkerhed er blevet et mange-hovedet monster
Der går ikke mange dage mellem, at man hører om en ny virksomhed eller branche, der har været udsat for et cyberangreb. Og det er måske...