Sponseret indhold

Let at leje kontor

Af:

På to lokationer gør Officehotel det enkelt, fleksibelt og gennemsigtigt at leje kontor i kortere eller længere tid. 

Det skal være let at flytte ind og let at rykke ud igen, og aftalen skal være fleksibel og let gennemskuelig. Det er filosofien bag Officehotel, som på to lokationer i Storkøbenhavn – Valby og Brønshøj – udlejer kontorer i stort set alle størrelser. 

”Vores mål er at gøre det så nemt for vores kunder som overhovedet muligt, så de ikke skal bekymre sig om hverdagens rammer, men kan fokusere på deres forretning,” siger Christoffer Voetmann Svensen-Stevnss, der står for udlejningen af de to kontorhoteller. 

”I den indledende dialog afdækker vi kundens behov og fremviser mulige kontorer. Vi tilbyder alt fra kontorer til 1-3, 4-6, 6-8 eller 15-20 personer – og hvis kundens behov ændrer sig undervejs, sørger vi for, at rammerne tilpasses.” 

Gør hverdagen effektiv
Gennemsigtighed i lejeaftalen er et af Officehotels fokusområder. Her betaler man 3 måneders depositum og har 3 måneders opsigelse og en fast fraflytningspris. 

”Vi går op i, at kunderne har det fulde overblik over alle udgifter, inden de indgår en aftale med os, så der aldrig kommer overraskelser.” 

I lejen er inkluderet alt det, der gør hverdagen effektiv; receptionsbemanding, internet, kaffe/te, fri adgang til mødelokaler, parkering, postkasse og varemodtagelse. 

”Det er sågar muligt at leje kontormøbler, hvis man vil undgå at skulle investere, og kontorerne leveres altid nyistandsatte og nymalede,” understreger Christoffer Voetmann Svensen-Stevnss.

Valby
Og så det svære valg; Valby eller Brønshøj. Begge lokationer ligger i gåafstand fra togstationer og busstoppesteder, og kommer man i bil, er afstanden fra motorvejen kort. Valby er det største kontorhotel, Brønshøj det nyeste.  I Valby har Officehotel haft adresse siden 2011, på Høffdingsvej over for Byens Skole, langs jernbanen overfor det nye Grønttorvet, mellem Vigerslev Allé og Gammel Køge Landevej – med andre ord; midt i hjertet af Valby. Her er 83 kontorlokaler og 6 mødelokaler, som reserveres online efter behov.  ”Der er talrige frokostudbydere i området, men man kan også vælge at tilmelde sig en frokostleverandør, som leverer frokost til døren,” forklarer Christoffer Voetmann Svensen-Stevnss. Maden kan spies i stedets fælles kantine, og når arbejdsdagen slutter, kan man gå direkte ned i fitnesscentret Arca, som ligger på samme matrikel og er det tidligere Crossfit Copenhagen. 

eller Brønshøj?
I Brønshøj har Officehotel haft adresse siden 2019 på en sidevej til den travle Frederikssundsvej. Her er man tæt på København uden at være belastet af travl trafik, og området er i rivende udvikling med talrige indkøbsmuligheder som Netto, Føtex og Lidl. 

”Alt er nyt og lækkert i Brønshøj, og stemningen er mere hyggelig og intim, fordi stedet ikke er helt så stort. 

Her er 34 kontorlokaler og 4 mødelokaler, som ligeledes kan bookes online efter behov.”  Fra Frederikssundsvej kan man tage 5C ind til byen og Husum Station kan nås i gåafstand.

”Vi betragter os i høj grad som en del af lokalsamfundet og samarbejder gerne med de omkringliggende virksomheder, fx med fitnesscentrene Fit & Sund, hvor man tilbydes naborabat.”

Officehotel tilbyder kontorlokaler på to forskellige lokationer i københavnsområdet; Valby og Brønshøj. Begge ligger tæt på offentlig transport og i kort afstand fra motorvej, og begge steder kan man parkere gratis på vejen eller i gården. 

Kontorer udlejes i alle størrelser fra 1-3 helt op til 15-20 personer. 

Kontorlejen omfatter:

  • Mødelokaler
  • Kaffe/te og frugt
  • Parkering (først til mølle) 
  • Fælles kantine
  • Bemandet reception
  • Postkasse og varemodtagelse
  • Adgang 24/7
  • Internet
  • Vand, varme og el

Priser fra 4.620 kr. pr. måned i Brønshøj og 5.095 kr. pr. måned i Valby ex. moms. 

Man betaler 3 måneders depositum og har 3 måneders opsigelse. Herudover betaler man et fast fraflytningsgebyr. 

Læs mere på Officehotel.dk

Vores mål er at gøre det så nemt for vores kunder som overhovedet muligt, så de ikke skal bekymre sig om hverdagens rammer, men kan fokusere på deres forretning

Mest læste på BusinessReview.dk

Mikkel Kruse Telenor 2023
Mobil-telefonen udgør en trussel mod sikkerheden hos SMV’erne
airport_drone_2022_02_04
Nye lufthavne åbner enestående muligheder i Grønland
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
Screenshot 2024-03-13 at 08.23
Cybersikkerhed Epaper
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?

Læs også

Fotograf Sif Meinckewww.sifmeincke
Den generelle trussel fra cyberangreb i Danmark er meget høj 
Det samme er danske virksomheders kompetence til at levere løsninger, der kan beskytte samfundet, virksomheder og centrale institutioner. Så...
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler
Over de næste to år vil AI-genereret misinformation være den største globale trussel skarpt forfulgt at cybersikkerhed. Det slår over...
Natasha-Friis-Saxberg-4-Storformat (1)
Cybersikkerhed er blevet et mange-hovedet monster
Der går ikke mange dage mellem, at man hører om en ny virksomhed eller branche, der har været udsat for et cyberangreb. Og det er måske...