Kontor efter behov

1_2

Af:

Det virtuelle kontorhotel Ideal Office i Hørsholm fungerer efter ”pay as you go” princippet, så nye virksomheder ikke binder likviditet, men kan koncentrere sig om det, de brænder for.

Mange små virksomheder har slet ikke brug for et fast kontor, men kan nøjes med et virtuelt kontor, postsortering og mulighed for at leje mødelokale, når de har behov for det.
For dem er løsningen et virtuelt kontorhotel som Ideal Office i Hørsholm, som tilbyder service efter ”pay as you go” princippet.

Ideal Office åbnede for et år siden med en mission om at hjælpe iværksættere og andre små virksomheder i gang på den billigst mulige måde. Der sker i en fleksibel løsning med en professionel postadresse og bemanding, der skaber tillid til virksomhedens brand og kan skaleres efter behov.

Det tager under en time
Hos Ideal Office kan du vælge at betale månedsvist eller for flere måneder ad gangen. På den måde kan du som nystartet virksomhed slippe for at skulle binde likviditet i husleje for flere måneder frem.

Men det er stadig muligt at opnå en billigere pris ved at betale for flere måneder ad gangen. Det tager under en time at oprette et virtuelt kontor, og du har kun 1 dags opsigelsesvarsel. Samtidig er oprettelsesgebyret 0 kroner.

Post-service efter behov
Ideal Office har designet fem forskellige pakker, så alle virksomheder kan få den adresseservice, der passer bedst til dem. I alle pakker er der mulighed for at tilkøbe serviceydelser.

Den billigste løsning, Bronzepakken til 149 kroner pr. måned, er til virksomheden, der ikke forventer at modtage post af betydning, fordi al kommunikation foregår online.
Bronzepakken kommer ned på 126 kroner om måneden, hvis man betaler halvårligt.
I den anden ende af skalaen er der Platin, hvor du kan få scannet din post, der lægges til dig på en sikker server, så du har den så hurtigt som muligt.

Post til Platin+ kunder bliver sorteret og lagt i en postkasse, som kunden selv kan tømme 24/7 med udleveret nøglebrik. Når det gælder pakkehåndtering, betyder ”pay as you go” princippet, at kunden kun betaler pr. pakke, der bliver håndteret af Ideal Office.

Mødelokaler på timebasis
Ideal Office tilbyder mødelokaler og kontorfaciliteter, som kan lejes billigt på timebasis helt ned til 124 kroner i timen for minimum tre timer kl. 8-17. På den måde kan du nyde friheden i ikke at have et dyrt kontor stående, du ikke benytter hele tiden.

Og hvis du alligevel får behov for at arbejde koncentreret eller holde et vigtigt møde i professionelle rammer frem for på en café med larm, lejer du bare et mødelokale i dit virtuelle kontorhotel.

Det er nemt at booke et mødelokale i Ideal Offices online bookingsystem. Som kunde hos Ideal Office får du rabat på leje af mødelokale. Din rabat afhænger af, hvilken pakke du har.

Ideal Office, Ved Klædebo 14, 2970 Hørsholm, tilbyder Adresseservice/Virtuelt kontor på månedsbasis og leje af mødelokaler på timebasis.

Adresseservice/Virtuelt kontor fås i fem pakker: Bronze, Sølv, Guld, Platin, Platin+ og kan betales pr. måned, kvartal eller halvår. Bronzepakken med halvårlig betaling koster 126 kroner/måned.

Se mere på

www.idealoffice.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

genopbygningafbørsen
Tillæg: Genopbygning af Børsen
ejd 130624
Ejendomme Epaper
sko_opdateret_
Change of Control-klausulers betydning
Artikel billede uden skærelinjer
Gør det enkelt for medarbejdere at rejse sikkert
Mette Abildgaard - Klima og miljø
Samspil med erhvervslivet er nøglen til den grønne omstilling

Læs også

Datacenter interiør
Kunstig intelligens stiller store krav til fremtidens datacentre
At drive et datacenter handler om meget mere end blot at putte en masse servere ind i en bygning. Stigende krav til applikationer og...
Natasha Saxberg, Sep 2021, IT, IT-branchen
AI bliver anderledes end alle andre revolutioner
Hvor den industrielle revolution omkring 1800-tallet og automatiseringsbølgen i starten af 1900-tallet i høj grad påvirkede medarbejdere...
Chatbot chat AI concept, artificial intelligence Businessman usi
Standardbrugerflader mindsker frygten for kunstig intelligens
I it-virksomheden itm8 arbejder man blandt andet med at implementere kunstig intelligens i mellemstore virksomheder. Ifølge partner...