Hold events og møder, der gør en forskel

Af:

Hold møder med mening og book en af salene hos Børns Vilkår til næste arrangement, konference eller temadag. Når I lejer jer ind hos Børns Vilkår, er I nemlig med til at støtte arbejdet med at stoppe svigt af børn.

Huset ligger både smukt og centralt med gode parkeringsforhold og tæt på flere stogstationer, busser og city.

I hjertet af Valby inviterer Børns Vilkår indenfor i deres levende hus. Her i det gamle Trekroner bryghus kan virksomheder, foreninger og organisationer afholde både små og store arrangementer som møder, konferencer, temadage og kurser med plads til op mod 120 – 150 personer.

”Overskuddet fra lejen af lokalerne bruger vi i vores arbejde for at sikre, at børn i Danmark ikke oplever svigt,” fortæller Luna Lundsgaard, der er Event- og Konferenceansvarlig hos Børns Vilkår, som siden 1977 har arbejdet for børns ret til en tryg barndom.

Sale til alle lejligheder
Indenfor i huset er der blandt andet to smukke sale. Husets største sal er opkaldt efter Tine Bryld, og det smukke rum med højt til de hvælvede lofter har plads til op mod 120 siddende gæster og 150 stående.

I Tine Bryld Salen er der to selvstændige videoprojektorer samt helt nyt professionelt lydanlæg med trådløse mikrofoner. Der er fleksible sceneelementer, mulighed for buffet og for at stille stole, borde og eventuelt egne medbragte effekter i ønskede formationer.

Allerøverst i Børns Vilkårs Hus ligger Tårnsalen, der har plads til op mod 50 gæster. Præcist som Tine Bryld Salen står det lyse rum på toppen flot og gennemført med ovenlys, moderne faciliteter som videoprojektor og professionelt lydanlæg. I Tårnsalen er der udsigt over området.

”Lige udenfor Børns Vilkårs Hus ligger en lille idyllisk park med en kirke. Her kan gæsterne gå ud i pausen og nyde en lille grøn oase midt i byen. Gæsterne, der bruger Tine Bryld Salen, har direkte adgang til terrassen og parken fra lokalet,” fortæller Luna Lundsgaard.

Det historiske hus rummer også nogle mødelokaler, der kan benyttes som grupperum i forbindelse med leje af Tine Bryld Salen og Tårnsalen. Mødelokalerne, der er indrettet med tv-skærme, trådløs skærmdeling og lydsystemer, kan rumme op mod 14 personer.

Økologisk mad til mødet
Hos Børns Vilkår tilbyder de også lækre og sunde mødepakker, så gæsterne ikke selv skal bruge tid på at hente mad ude i byen.

”Vi tilbyder forskellige muligheder, så gæsterne kan få alt lige fra morgenmad til fuld forplejning i løbet at dagen. Fælles for mulighederne er, at den veltillavede mad er frisktilberedt udelukkende af økologiske råvarer, ligesom også vores drikkevarer er fra udvalgte økologiske leverandører. Det er vigtigt for os,” fortæller Luna Lundsgaard.

Lej gode køkkenfaciliteter
Ved siden af Tine Bryld Salen huser Børns Vilkår også et lyst og rummeligt professionelt køkken, som kan lejes af cateringfirmaer, professionelle kokke og lignende på dagsbasis. Det er selvfølgelig også en mulighed for virksomheder eller organisationer at leje køkkenet i forbindelse med kurser, konferencer eller fx teambuilding, så gæsterne selv kan komponere dagens menu.

Huset ligger både smukt og centralt med gode parkeringsforhold og tæt på flere s-togstationer, busser og city.

Børns Vilkår kæmper for, at ingen børn i Danmark svigtes,
hverken af barnets nærmeste voksne eller af samfundet. 

Læs meget mere om, hvordan I holder møder med mening på
bornsvilkar.dk/udlejning

Mest læste på BusinessReview.dk

Mikkel Kruse Telenor 2023
Mobil-telefonen udgør en trussel mod sikkerheden hos SMV’erne
Screenshot 2024-03-13 at 08.23
Cybersikkerhed Epaper
muusfoto_IMG02886
Gubra er klar til næste vækstrejse
airport_drone_2022_02_04
Nye lufthavne åbner enestående muligheder i Grønland
Nikolaj 3
Den lykkelige forbandelse, der hviler over Nikolaj Plads

Læs også

Fotograf Sif Meinckewww.sifmeincke
Den generelle trussel fra cyberangreb i Danmark er meget høj 
Det samme er danske virksomheders kompetence til at levere løsninger, der kan beskytte samfundet, virksomheder og centrale institutioner. Så...
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler
Over de næste to år vil AI-genereret misinformation være den største globale trussel skarpt forfulgt at cybersikkerhed. Det slår over...
Natasha-Friis-Saxberg-4-Storformat (1)
Cybersikkerhed er blevet et mange-hovedet monster
Der går ikke mange dage mellem, at man hører om en ny virksomhed eller branche, der har været udsat for et cyberangreb. Og det er måske...