Sponseret indhold

En foldbar, effektiv og sikker arbejdsplads i lommeformat

Af:

Med Galaxy Z Fold3 bringer Samsung den fleksible, hybride arbejdsplads et skridt videre mod større mobilitet og produktivitet – med samme apps, brugervenlighed og sikkerhed på telefonen som på firma-pc’en.

Vi er i stigende grad på farten eller arbejder fra et andet sted end den traditionelle arbejdsplads. Og den hybride arbejdsplads er ikke kun afhængig af løsninger, der gør fleksibiliteten mulig uden at sænke produktiviteten – den skal også være sikker. Samsung er gået ind i kampen for at understøtte alle behov med såvel hardware som software – senest forenet i den nye foldbare smartphone Galaxy Z Fold3.

Fleksibilitetens muligheder 
Galaxy Z Fold3 er Samsungs nyeste bud på det ultimative, fleksible arbejdsredskab, der understøtter den hybride arbejdsplads uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed, hukommelse, ydeevne eller apps.

”I Samsung synes vi ikke, at du skal mangle noget, selv om du arbejder fra en mobil arbejdsplads. Vi arbejder selv for at skabe muligheder og nedbryde begrænsninger for forbrugerne, og derfor leverer vi også løsninger, der går langt ud over vores hardware. Bare fordi verden stiller højere krav til fleksibilitet, mener vi ikke, at du skal gå på kompromis. I stedet vil vi skabe nye muligheder for dig” siger Samsungs landechef Claus Holm. 

Når og hvor som helst
Med Galaxy Z Fold3 vil Samsung gøre det endnu nemmere at være på farten med hele kontoret i lommen, så du er forbundet med din forretning når som helst og hvor som helst.

”Vi ved, at enhed, sikkerhed og fleksibilitet i dag hænger uløseligt sammen. Og med den store skærm, den indbyggede sikkerhed, ydeevnen og nem tilkobling til eksterne monitorer sikrer Galaxy Z Fold3 den kombination og letter den mobile arbejdsplads. Vi tapper bare ind i den nye måde at drive virksomhed på. Ved at kunne erstatte computeren eller den bærbare med deres mobiler kan medarbejderens arbejdsgange gøres mere enkle, virksomhedens it-omkostninger reduceres, mobiliteten øges og produktiviteten hæves,” siger Claus Holm.

Langt væk fra kontoret
Samsung styrker den nye fleksibilitet, som Galaxy Z Fold3 leverer, med sin DeX-løsning, som gør det muligt at bruge en smartphone til at udføre de samme opgaver som på en pc.

”I kraft af Samsung DeX kan du bruge telefonen som computer. Du sætter telefonen til en ekstern skærm, hvor du får en desk-
top-experience, som du ville få fra din firma-pc, så du nemt kan afvikle dine forskellige applikationer, selv om du er væk fra kontoret,” siger Claus Holm.

DeX betyder således, at du i princippet har din pc med dig hele tiden uden at skulle slæbe på den fysisk. På kundebesøg, hotelværelser eller under forretningsrejser kan telefonen sluttes til en monitor eller et tv, og så kan du arbejde med trådløs mus og keyboard via Bluetooth.

Styr på applikationerne
Når DeX kører, kan du bruge de samme applikationer på samme måde, som du gør på din PC – som for eksempel SAP, Citrix og Microsoft Office.

”Vi har et meget tæt samarbejde med både Citrix og Microsoft om deres forskellige applikationer, som gør, at de virker fuldstændig upåklageligt med DeX. Det betyder, at systemet selv skalerer op og ned, alt efter hvilken skærm, du slutter telefonen til, eller hvis du bruger dem på selve telefonen.”

”Hvis du ikke lige har adgang til en skærm, tastatur og mus, kan du bruge en hvilken som helst Windows-pc. Du tilslutter bare telefonen med et kabel og kan så bruge pc’ens skærm, tastatur og mus til at arbejde på din telefon i desktop-mode, så du har alle firmaets applikationer. Du kan også gøre det på din private pc, uden at data blandes sammen og kompromitterer sikkerheden,” siger Claus Holm.

Mobil sikkerhed i top
Når vores daglige arbejde i stigende grad bevæger sig fra sikrede pc’er på kontoret til mobile enheder, der også håndterer mails og andre kritiske systemer og følsomme virksomhedsdata, stiller det store krav til sikkerheden for at undgå sikkerhedsbrister for virksomheden. Midlet til en sikkerhed i top trods vores stadig mere fleksible og mobile arbejdsmåder er Samsungs sikkerhedsløsninger samlet i Samsung Knox Suite. Samsung Knox sikrer blandt andet, at de data, der tilgår en enhed, altid er krypteret. Derudover kan virksomheden altid selv fjerne de krypterede data fra enheden fra centralt hold, hvis en telefon går i stykker eller bliver stjålet.

Enheder er født sikre
”I Samsung tager vi udgangspunkt i vores enheder, og vi synes ikke, at det skal være en mulighed, at der kan være usikkerhed forbundet med en mobil enhed. Derfor er hovedpointen med Knox netop, at sikkerhedssoftwaren er indbygget fra start af. Når du tager telefonen – eller tablet eller smartwatch – ud af æsken, er den allerede sikret. Det er ikke en sikkerhedsløsning, der skal tilføjes. Det minimerer risikoen for malware og hacking, når sikkerheden er integreret fra start. Dine enheder er derimod mere udsatte, når sikkerheden er lagt oven på, efter at de er taget i brug.”

Vandtætte skotter
Den hybride arbejdsplads medfører uundgåeligt, at vores enheder i endnu højere grad bruges både privat og til arbejde. Men i kraft af Samsung Knox er virksomhederne sikre på, at privatdelen og firmadelen bliver holdt adskilt på telefonen.

”Alt det, du afvikler i firmadelen, er adskilt fra privatdelen af vandtætte skotter. Det er altså ikke muligt at flytte dokumenter fra firmadelen til den åbne privatdel – og omvendt. Hvis du er kommet til at downloade at skadelig app, der aflurer adgangskoder i privatdelen, kan den ikke gøre skade på firmadelen,” siger Claus Holm.

Styr alle enheder med Knox
En anden stor årsag til Samsung-enhedernes popularitet er Knox-funktionen Knox Mobile Enrollment, som gør det nemt at opsætte selv store mængder af enheder, der skal tages i brug i en organisation. Det er en udfordring, de fleste it-afdelinger kender til, når nye enheder skal implementeres.

”Hvis en it-afdeling selv skal have fat i hver eneste telefon for at sætte dem op, bliver de aldrig færdige. I stedet skal virksomheden blot konfigurere den ønskede løsning én gang, og så sørger systemet selv for at konfigurere alle andre telefoner, efterhånden som medarbejderne logger ind og tager dem i brug.”

Med Knox kan virksomheden nemt bruge sin foretrukne MDM-løsning og konfigurere indholdet på sine telefoner.

”Det kan være, at man gerne vil have, at alle medarbejdere bruger en bestemt app, og at telefonens forside i det hele taget skal se ud på en bestemt måde, og virksomheden kan løbende opdatere alle enheder på én gang.”

Bare fordi verden stiller højere krav til fleksibilitet, mener vi ikke, at du skal gå på kompromis. I stedet vil vi skabe nye muligheder for dig.

Mest læste på BusinessReview.dk

Mikkel Kruse Telenor 2023
Mobil-telefonen udgør en trussel mod sikkerheden hos SMV’erne
airport_drone_2022_02_04
Nye lufthavne åbner enestående muligheder i Grønland
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
Schneider 1
Dansk fabrik i Ringsted vækker opmærksomhed i udlandet

Læs også

Fotograf Sif Meinckewww.sifmeincke
Den generelle trussel fra cyberangreb i Danmark er meget høj 
Det samme er danske virksomheders kompetence til at levere løsninger, der kan beskytte samfundet, virksomheder og centrale institutioner. Så...
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler
Over de næste to år vil AI-genereret misinformation være den største globale trussel skarpt forfulgt at cybersikkerhed. Det slår over...
Natasha-Friis-Saxberg-4-Storformat (1)
Cybersikkerhed er blevet et mange-hovedet monster
Der går ikke mange dage mellem, at man hører om en ny virksomhed eller branche, der har været udsat for et cyberangreb. Og det er måske...