Dynamisk IT-marked kræver fleksibilitet

”Vi forsøger at løse kundens behov på den bedste måde, både i forhold til det daglige arbejde og på længere sigt for at hjælpe kunden med at realisere sin IT-vision,” siger Peter Funch, Convision
”Vi forsøger at løse kundens behov på den bedste måde, både i forhold til det daglige arbejde og på længere sigt for at hjælpe kunden med at realisere sin IT-vision,” siger Peter Funch, Convision

Af:

Coronakrisen har forstærket virksomheders bevidsthed om, at fleksibel arbejdskraft kan spare omkostninger, mener konsulenthuset Convision.

Corona har understreget, at skalering er vigtig, og at det kan reducere omkostninger på længere sigt

IT-markedet har altid været kendetegnet ved høj dynamik og et stort behov for specialkompetencer. Kritiske projekter og platforme kræver IT-specialister med særlige kompetencer her og nu, og de kan være svære at finde.

Coronakrisen har på flere måder eksponeret dette behov for fleksibilitet yderligere, vurderer Peter Funch, adm. dir. i konsulenthuset Convision.

”Corona har understreget, at skalering er vigtig, og at det kan reducere omkostninger på længere sigt. Mange virksomheder har haft et behov for at skalere hurtigt ned og op igen. De ser i højere grad end før en besparelse over tid i at have en fleksibel arbejdskraft i en periode. Tendensen har været der i et stykke tid, men er meget udtrykt lige nu: fleksibel arbejdskraft giver både leverancesikkerhed og en omkostningsbesparelse i det lange løb.”

Det daglige arbejde og hele visionen
Når Convision sælger IT-specialister, sker det som del af en bred vifte af ydelser, fordi virksomheders behov er forskellige.

”Vi forsøger at løse kundens behov på den bedste måde, både i forhold til det daglige arbejde og på længere sigt for at hjælpe kunden med at realisere sin IT-vision. For at forstå kundens behov og rådgive kunden bedst muligt er vi nødt til at have en høj faglighed, så vi kan finde den bedste kompetence. Det gør vi dels gennem vores egen database med IT-specialister og gennem vores store netværk af IT-specialister.”

Convision understøtter ofte kunderne med andre løsninger.

”Hvis kunden har et on-going behov for ressourcer, er det faste medarbejdere, vi skal hjælpe med at finde. Vi kan også lave remote udviklingsteams, når vi skønner, at det er den optimale løsning. Så sammensætter vi et lille udviklingsteam af freelancere, som styret af os løser konkrete udviklingsopgaver.”

Med konceptet Young Developers hjælper Convision virksomheder med at finde nye IT-talenter, som kan være svære at tiltrække eller at finde i en travl hverdag.

Tunge freelance-profiler
Hvis den bedste løsning kræver samarbejde med kolleger i branchen, gør Convision også det.

”På flere offentlige aftaler har vi indgået strategiske samarbejdsaftaler. Vi går ind i udbud sammen, fordi vi synes, at vi kan hjælpe kunden bedre i fællesskab. Vi bruger også vores globale netværk, når vi kan se, at det er nødvendigt for at finde de meget specialiserede kompetencer uden for Danmark.”

Generelt mener Peter Funch, at vi i Danmark har et meget etableret freelancemarked med tunge og dygtige profiler.

”Mange har i dag en mere fleksibel indgang til IT-arbejdsmarkedet. Der kommer også nyuddannede ind på markedet, som gerne vil arbejde mere fleksibelt. Det forsøger vi at tage højde for i vores koncept, så vi kan hjælpe både kunderne og de nyuddannede med gode match mellem opgave og IT-specialist.”

Convision blev etableret i 2010 på et fundament af stærke relationer med kunder og konsulenter af et team af kompetente medarbejdere med stor erfaring fra konsulentbranchen. 

Convision tilbyder bl.a. Konsulenter, Rekruttering, Young Developers, Kurser og Nearshoring fra Ungarn.

Se mere på

www.convision.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

genopbygningafbørsen
Tillæg: Genopbygning af Børsen
2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
ejd 130624
Ejendomme Epaper
EZ_12-08-19_BII_9369
En game changer på vej inden for transplantation og infektionssygdomme
digital transformation concept in business, disruption
Coronakrisen har lært os meget om digitalisering

Læs også

Datacenter interiør
Kunstig intelligens stiller store krav til fremtidens datacentre
At drive et datacenter handler om meget mere end blot at putte en masse servere ind i en bygning. Stigende krav til applikationer og...
Natasha Saxberg, Sep 2021, IT, IT-branchen
AI bliver anderledes end alle andre revolutioner
Hvor den industrielle revolution omkring 1800-tallet og automatiseringsbølgen i starten af 1900-tallet i høj grad påvirkede medarbejdere...
Chatbot chat AI concept, artificial intelligence Businessman usi
Standardbrugerflader mindsker frygten for kunstig intelligens
I it-virksomheden itm8 arbejder man blandt andet med at implementere kunstig intelligens i mellemstore virksomheder. Ifølge partner...