Sponseret indhold

Cloud accelerer digitaliseringen i virksomhederne

Af:

Cloud-teknologi giver virksomheder hurtig adgang til avanceret it-infrastruktur og -tjenester. Virksomhederne får dermed adgang til al den nye avancerede teknologi, der kan accelerere digitaliseringen, sikre udvikling af nye produkter, hurtigere Time to Market – uden at investere i hard- og software. KeyCore, der er Danmarks førende konsulenthus i Amazon Web Services (AWS) guider til, hvordan virksomhederne får mest ud af cloud uden at gå på kompromis med sikkerheden. 

Cloud kombinerer hurtighed og struktur og repræsenterer en mangfoldig værktøjskasse, der kan styrke virksomhedernes konkurrenceevne i en virkelighed, hvor omstillingsparathed er blevet et af de førende konkurrenceparametre. 

”Cloud giver virksomhederne nye og uanede muligheder, hvis det sættes i system og bruges strategisk. Basalt set er AWS en demokratisering af adgangen til computerressourcer, fordi virksomhederne med cloud får adgang til mere end 200 services, hvor de allermest avancerede tjenester står til rådighed uden signifikante investeringer og med massiv adgang til skalerbar compute,” siger Tue Lystrup, der er partner i KeyCore, den førende Amazon Web Services partner med flest AWS-certificerede konsulenter i Danmark. AWS er i øvrigt verdens største leverandør af cloud og repræsenterer verdens mest avancerede it-platform. 

Styrk konkurrenceevnen med cloud
Cloud-teknologi bidrager til at øge virksomheders evne til at udvikle og implementere nye it-løsninger hurtigt og fleksibelt.

”Cloud er ikke magisk støv, som vi kender det fra eventyrene, men cloud åbner op for et helt nyt univers, når det bruges, implementeres og driftes optimalt. Virksomheden skal have en strategi for cloud, så de rette medarbejdere får den nødvendige uddannelse i at håndtere alle mulighederne. Sagt på en anden måde handler det om at vide, hvornår man skal bruge den almindelige skruetrækker eller stjerneskruetrækkeren,” forklarer Tue Lystrup og uddyber:

”Når det kommer til implementering og drift, handler det om at have et cloud mindset, som kræver andet end traditionel it-drift. Derfor har vi uddannede AWS-eksperter, der hjælper virksomhederne godt og sikkert i gang.” 

Skru op og ned efter behov
Fordelene ved AWS er, at løsningerne kan skaleres op og ned efter behov. Specialisterne hos KeyCore hjælper virksomhederne med at sætte AWS tjenester og løsninger op, så infrastrukturen lever op til alle kundernes mål om sikkerhed og kontrol. 

”Virksomhederne kan gå nysgerrigt til værks og se, hvad de forskellige teknologier kan gøre for kreativiteten og produktudviklingen i virksomheden. Da det er let at skalere op og ned eller simpelthen lukke ned for en tjeneste, hvis den ikke giver den forventede forretningsmæssige værdi,” forklarer Tue Lystrup.

Sikkerheden er på plads
Når man siger cloud, tænker mange virksomheders it-ansvarlige helt naturligt på sikkerheden i skyen. 

”Sikkerhed og kontrol er altafgørende for virksomhederne. I AWS er det ikke en gordisk knude, hvilket understreges af, at vi samarbejder med en lang række virksomheder på Life Science området, hvor kravene til compliance er ekstremt høje,” forklarer Tue Lystrup.  Så kom godt i gang med fremtiden. KeyCores specialister er klar til at hjælpe. Hent mere inspiration på www.keycore.dk eller skriv på contact@keycore.dk.

KeyCore er den førende Amazon Web Services partner i Danmark med flest AWS-certificerede konsulenter. Virksomheden, der har mere end 40 medarbejdere, har afdelinger i både København og Aarhus, hjælper erhvervslivet i hele Danmark med at udnytte cloud-teknologien. KeyCore blev kåret til Børsen Gazelle i 2022.

Læs mere på www.keycore.dk

Cloud giver virksomhederne nye og uanede muligheder, hvis det sættes i system og bruges strategisk

Mest læste på BusinessReview.dk

Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
1-199559273 - Aerial view to the diamond open mine in Aikhal town, Sakha Yakutia, north of Russia
Diamanter kan blive en god investering
Ankomst
PwC nyindretter hovedsæde til en ny tids arbejdsformer
br cø__
Læs "Cirkulær Økonomi" digitalt her
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?

Læs også

Fotograf Sif Meinckewww.sifmeincke
Den generelle trussel fra cyberangreb i Danmark er meget høj 
Det samme er danske virksomheders kompetence til at levere løsninger, der kan beskytte samfundet, virksomheder og centrale institutioner. Så...
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler
Over de næste to år vil AI-genereret misinformation være den største globale trussel skarpt forfulgt at cybersikkerhed. Det slår over...
Natasha-Friis-Saxberg-4-Storformat (1)
Cybersikkerhed er blevet et mange-hovedet monster
Der går ikke mange dage mellem, at man hører om en ny virksomhed eller branche, der har været udsat for et cyberangreb. Og det er måske...