Sponseret indhold

Binder kompleks finans og IT sammen

Fra højre mod venstre ses ejerkredsen i Manocofi: Allan Mathorne Rasmussen, Line Find, Klaus Vejbjerg Lindemann og Hans-Henrik Mejløe

Af:

At de bedste løsninger skabes i fællesskab mellem kunde og leverandør har været Mancofis mantra siden etableringen for fem år siden. Virksomheden leverer konsulentydelser og softwareløsninger til pensions- og forsikringsbranchen.

”Vi er i gang med at skabe den finansielle infrastruktur mellem de forskellige aktører i pensionsbranchen. Eksempelvis arbejder pensionsselskaber tæt sammen med pensionsmæglere ligesom sundhedsselskaber også arbejder meget tæt sammen med både pensionsselskaber og -mæglere. Til disse aktører vil vi gerne levere en fælles finansiel infrastruktur, som vi aktuelt er ved at udvikle. Herudover har vi allerede udviklet et mæglerunivers, hvor pensionsmæglerne har mulighed for at købe sig ind på en eller flere løsninger efter behov” indleder administrerende direktør Line Find, Mancofi A/S.

Fællesskab styrker den enkelte
Som i mange andre sammenhænge vil oprettelse af en fælles finansiel infrastruktur også i dette tilfælde være medvirkende til at styrke den enkelte aktør. Ikke mindst fordi adgangen til data bliver langt lettere og mere effektivt og en sådan fælles løsning vil kunne gøre udveksling af data mere sikkert.

”Når data flyder mere effektivt mellem samarbejdspartnere, reduceres sagsbehandlingstiden, sagerne behandles mere effektivt og alle aktører får en gevinst ud af det. Med en fælles platform vil de enkelte dele hænge langt bedre sammen, ikke mindst fordi der vil være tale om den samme teknologi på tværs af platformen”, uddyber Line Find.

Konsulenthus med dyb domænekendskab og unge talenter
Mancofi tilbyder både omfattende konsulentydelser inden for pensions- og forsikringsbranchen og råder over en række softwareprodukter, som understøtter og optimerer kundernes forretning og gør de daglige arbejdsopgaver lettere.

”Vi er ekstremt fokuserede på at vi har et dybt og bredt domæne kendskab i en kompliceret branche”, udtaler Line Find. Samtidig ser man hos Mancofi et behov for at tage unge talenter ind i virksomheden – støttet af kompetente og erfarne kolleger, som gavner begge parter.

”Vi tager rigtigt mange unge studerende ind i virksomheden, hvilket er vigtigt for os; fordi vi på den måde bidrager til at hjælpe de unge mennesker godt på vej. For de unge mennesker får erhvervserfaring lige der, hvor det giver mening i deres studie. Vi har fx en aktuar, der startede som aktuarstuderende, blev færdig og i dag skriver en ph.d. som ansat hos os. De unge mennesker sætter sig lynhurtigt ind i nye problemstillinger og er hurtige til at finde frem til den bedste løsning”, pointerer Line Find.

Selvfinansierende fra dag et
Udover et par donationer fra Innovationsfonden i forbindelse med produktudviklinger i opstartsfasen har Mancofi fra starten været selvfinansierende, hvilket ikke mindst skyldes at virksomheden har været i stand til at tiltrække en meget lang række af både store og mindre kunder inden for kerneområderne pension og forsikring.

”Lige fra starten var det vores faste overbevisning, at vi ikke ville leve af investorpenge, men klare os selv. Derfor har vi i dag de to ben: konsulentydelser og IT-produkter. Desuden er vores ledelsesstruktur helt flad, så vi hurtigt kan træffe beslutninger og navigere i det daglige. Mange af vore produkter er baseret på IT og bygger på den seneste teknologi. Da vi i sin tid skulle vælge platform, var det vores klare vurdering at vi, både teknologisk og juridisk, var bedst tjent med Microsoft. Løsningerne kan tilgås online og kræver ingen server- eller softwareinstallation ud over en internetbrowser – blot betaling af en månedlig licens”, konkluderer Line Find.

Mancofis egne IT-løsninger er baseret på Microsoft Azure og bruger i høj grad standardteknologier såsom Angular, Kubernetes og Docker. Det giver mulighed for at fokusere udviklingen på de dele af løsningerne, som understøtter kundernes forretning. Mancofi har udviklet et mæglerunivers, bestående af et kundesystem, et salgssystem og en vederlagsløsning hvor pensionsmæglerne kan købe sig til de løsninger de har behov for. Herudover er Mancofi i gang med at udvikle et udbetalingssystem rettet mod pensionsselskaberne og finansiel infrastruktur som vil øge effektiviteten i samarbejdet mellem finansielle aktører i pensionsbranchen.

Mancofi A/S blev etableret i 2018 af fire partnere Line Find, Klaus Vejbjerg Lindemann, Hans-Henrik Mejløe og Allan Mathorne Rasmussen. I dag tæller virksomheden mere end 20 medarbejdere, som arbejder inden for:

  • Projekt- og programledelse
  • IT-udvikling
  • IT-arkitektur
  • Aktuarrådgivning
  • Test
  • Management consulting
    (strategi og løbende rådgivning til CXO niveau)
  • RPA – udvikling og implementering
  • Proceskortlægning og optimering

Læs mere på www.mancofi.dk

Vi udvikler og leverer fælles løsninger til der, hvor der ikke findes løsninger i dag

Mest læste på BusinessReview.dk

Ankomst
PwC nyindretter hovedsæde til en ny tids arbejdsformer
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
br cø__
Læs "Cirkulær Økonomi" digitalt her
Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål

Læs også

Fotograf Sif Meinckewww.sifmeincke
Den generelle trussel fra cyberangreb i Danmark er meget høj 
Det samme er danske virksomheders kompetence til at levere løsninger, der kan beskytte samfundet, virksomheder og centrale institutioner. Så...
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler
Over de næste to år vil AI-genereret misinformation være den største globale trussel skarpt forfulgt at cybersikkerhed. Det slår over...
Natasha-Friis-Saxberg-4-Storformat (1)
Cybersikkerhed er blevet et mange-hovedet monster
Der går ikke mange dage mellem, at man hører om en ny virksomhed eller branche, der har været udsat for et cyberangreb. Og det er måske...