Sponseret indhold

Alt er blevet nemmere med 5G internet fra 3Business

Direktør Kim Fussing fra TeltTilFest.dk.

Af:

Når kunderne bestiller et telt til firmafesten eller den private fest hos TeltTilFest.dk forgår al kommunikation via 5G-netværket hos 3Business. 

Når der skal holdes fest, og husets eksisterende lokaler enten er for små eller ikke egnet til festivitas, er der mange som lejer et festtelt, der stilles op i haven – hvad enten der er inviteret 10 eller 1.500 gæster.

”Vi lever af at være i kontakt med kunder, og hjælper dem med alt fra teltopstilling til borddækning, pyntning og opvask. Derfor valgte vi også 3Business som telepartner sidste år, fordi vi vægter en lynhurtig internetforbindelse og et godt og ærligt samarbejde højt” fastslår direktør Kim Fussing fra TeltTilFest.dk. 

Booking som forretningskritisk funktion
Helt centralt for TeltTilFest.dk står virksomhedens bookingsystem, der er kritisk for at virksomheden overhovedet kan fungere. Her styres blandt andet indkommende bestillinger, lagerbeholdning og opgaver i forbindelse med hver enkelt opgave.

”Bookingsystemet skal være tilgængeligt konstant og kunne tilgås online. De fleste af vores systemer ligger på vores computer, og skal være tilgængelige – både for os og vore kunder. En så enkel funktion som e-mail, der måske ikke er det allermest avancerede IT-værktøj, er umådeligt vigtigt for os, fordi hele vores kommunikation kører via e-mail. Det er altafgørende, at vores internet bare spiller, ellers vil vi ikke kunne kommunikere med vores kunder og give dem den bedst mulige kundeoplevelse. Det er vigtigt for os, at vi har en ordentlig internetforbindelse, der ikke falder ud og som er lynhurtig” pointerer direktør Lars Jensen. 

Internetløsning i verdensklasse
På trods af at TeltTilFest.dk blev etableret et par år før Covid-19-udbruddet, hvoraf virksomheden de tre første år blev drevet som fritidsvirksomhed, har TeltTilFest.dk de seneste to år årligt haft 10-15 ansatte i sommersæsonen. Og de løber stærkt! For de to direktører Kim Fussing og Lars Jensen er en arbejdsuge på op til 80 timer ikke ualmindeligt i sommersæsonen, hvor hele Danmark flytter udendørs.

”På et tidspunkt havde vi en kunde, der ønskede vores tilstedeværelse under hele arrangementet. Det krævede blot et telt og en trådløs router, så havde vi etableret et lokalkontor, hvor jeg sad og arbejdede. Vi har aldrig fri. Når vi er hjemme, tager vi stadig telefonen og arbejder online. Der er det altså vigtigt, at internetforbindelsen også fungerer og er hurtig. Jeg kan sagtens sidde og arbejde hjemme, selvom familien er på computeren, ser TV eller spiller. Det må betyde at vi har en internetløsning i verdensklasse” uddyber Lars Jensen. 

VM-fodbold og julefrokoster styres fra familiens skød
For TeltTilFest.dk har 2022 været det bedste år i virksomhedens historie, og det ser ud til at fortsætte ud over den ’normale’ sæson. Virksomheden er både blevet bedt om at opstille telte i forbindelse med VM i fodbold, og nu, hvor restauranterne må holde julefrokoster, vil de gerne have opsat telte i længere perioder.

”Med 3Business har vi løsninger, der bare virker og det spiller både hos os privat og på arbejdet. Vi kan mærke markant forskel på vores teleløsning nu og fra tidligere”, slutter Kim Fussing.

TeltTilFest.dk anvender i dag følgende løsninger fra 3Business:

 • Internet
 • Telefoni
 • Omstillingsløsningen: 3Kontakt

Når du lejer telt hos TeltTilFest.dk lejer du ikke ’bare’ et telt. Du kan få alt dette med i pakken:

 • Opstilling og nedtagning af telt og gulv
 • Opstilling af borde og stole
 • Oppyntning af teltet – gerne med lys og planter
 • Dækning af borde med dug og service
 • Vi tager selvfølgelig også opvasken
 • Mulighed for udlejning af toiletvogne og
  badmobiler

Læs mere på www.TeltTilFest.dk

Vi har altid 3Business med i lommen og med omstillingsmuligheder fra mobiltelefonerne behøver vi ikke sidde i samme kontor for at arbejde tæt sammen både in- og eksternt

Mest læste på BusinessReview.dk

Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
br cø__
Læs "Cirkulær Økonomi" digitalt her
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål
Large panorama of Copenhagen, Denmark
Sådan får vi billigere boliger i københavn

Læs også

Fotograf Sif Meinckewww.sifmeincke
Den generelle trussel fra cyberangreb i Danmark er meget høj 
Det samme er danske virksomheders kompetence til at levere løsninger, der kan beskytte samfundet, virksomheder og centrale institutioner. Så...
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler
Over de næste to år vil AI-genereret misinformation være den største globale trussel skarpt forfulgt at cybersikkerhed. Det slår over...
Natasha-Friis-Saxberg-4-Storformat (1)
Cybersikkerhed er blevet et mange-hovedet monster
Der går ikke mange dage mellem, at man hører om en ny virksomhed eller branche, der har været udsat for et cyberangreb. Og det er måske...