Sponseret indhold

Et ur kan hjælpe til bedre søvn og vejrtrækning

rjQ_3DoQ (1)

Af:

Garmin er på banen med endnu et avanceret ur, der kan hjælpe til bedre søvn, måle puls, stress, hydrering og unormale pulstal. Uret kan også understøtte mindfulnessøvelser. Men først lidt statistik. Garmin har tidligere i år undersøgt danske motionisters præferencer. Ud af 1.029 respondenter, der motionerer mindst én gang om ugen, svarer 65 pct. at det er motiverende at dyrke motion sammen med andre og 45 pct. siger at det er en god måde at være social på. 

Det fremgår af Garmin Health Report, hvortil opinionsinstituttet Kantar Sifo/Gallup har indsamlet data. Undersøgelsen viser også at 18 pct. af kvinderne har svært ved at falde i søvn og at 36 pct af kvinderne jævnligt oplever at vågne om natten. For mændene er andelen henholdsvis 10 pct. og 30 pct. Søvnproblemerne er særligt udtalte for de yngre kvinder i aldersgruppen 18-29 år med en andel på 29 pct. For mænd i samme aldersgruppe gør problemet sig gældende for 16 pct.

Venu Sq-serien har en 1,3” rektangulær Corning® Gorilla® Glass-touchscreen med en letvægts aluminiumsramme og en silikonerem. Venu Sq fås til en vejledende udsalgspris på 1.699 kr. og Venu Sq Music Edition fås til 2.099 kr.

Uret kan hjælpe dig med din træning
Ikke desto mindre siger så mange som 58 pct. af danskerne i undersøgelsen, at de ikke har gjort noget aktivt for at forsøge at få en bedre søvn. 11 pct. gør fysisk træning, 10 pct. ser en film eller læser i en bog, mens andre 10 pct. blot har lagt mobiltelefonen væk fra sengen i håbet om en bedre søvn.

”I dagens moderne samfund med stort krydspres og bombardement fra tv og ikke mindst sociale medier, er der udbredt stress og søvnproblemer. Men med fysisk træning og ændrede rutiner er det muligt at opnå bedre harmoni og søvn,” siger Marcus Bjärneroth, Press Manager hos urproducenten Garmin. Bjärneroth fortæller, at han personligt om aftenen er holdt op med at se tv og har droslet ned for de sociale medier. Det har resulteret i bedre søvn og harmoni, hvilket Bjärneroth kan aflæse i sit Garmin ur. Uret kan nemlig indstilles så brugeren kan måle data ved en ændret adfærd.

Og ved den klassiske løbetræning kan et avanceret Garmin ur skabe samhørighed og community. Det er også en mulighed for at sparre og coache hinanden. I Garmin app’en kan brugerne danne grupper og holde social kontakt trods COVID-19 restriktioner.

”Fremtidens sportsur bliver i højere grad et sundhedsur, forudser Marcus Bjärneroth, og fortsætter:

”Vi ser et stigende behov i markedet for at foretage målinger snarere end blot at træne. Vi kan også se, at vores kunder er mere og mere optagede af at få data om deres sundhedstilstand, og her kan et Garmin ur hjælpe, slutter Marcus Bjärneroth.

Avanceret søvn med vejrtrækning og Pulse Ox
Når det er tid til at slappe af, estimerer avanceret søvnovervågning lette, dybe og REM-stadier af søvn. Registrering af vejrtrækning måler antallet af vejrtrækninger pr. minut, og Pulse Ox måler blodets iltmætningsniveauer. Efter opvågnen kan brugeren gennemgå sin søvnstatistik i Garmin Connect for at se, om hun/han har fået den kvalitetssøvn, der er brug for, for at føle sig frisk og velhvilet den næste dag. Pulse Ox-spotkontrol kan udføres når som helst i løbet af dagen. Venu Sq understøtter også Pulse Ox-sporing hele dagen, som kan aktiveres i brugerens indstillinger.

Features ved Venu Sq
Når en situation kalder ”træk vejret”, kan brugerne få adgang til fire mindful vejrtrækningsaktiviteter lige på deres ur: ”Ro” for at fremme søvn, ”Sammenhæng” for at fremme balance og ro og to versioner af ”Slap af og fokusér” for at tilskynde koncentration og stressaflastning. Ved afslutningen af hver åndedrætsaktivitet gives et resumé, der viser varighed, åndedræt, gennemsnitlig puls og ændring i stress. Gennemgang af aktiviteten i Garmin ConnectTM gør det muligt for brugeren at se disse data repræsenteret i grafer.

BYGGET TIL AT HOLDE

Disse fire ord beskriver Garmins produkter, virksomhed og kultur. Garmin er en verdensledende producent af navigationsudstyr, dedikeret til udviklingen af suveræne produkter til bil, luftfart og marine samt outdoor- og sportsaktiviteter, som er og bliver en essentiel del af vores liv.

Garmins forretningsmodel er baseret på det man kalder ”vertikal integration”: Det vil sige, at Garmin selv designer, fremstiller, markedsfører og sælger sine produkter, hvilket giver bedre kontrol over kvalitet, service og tidsplaner.

Garmin tæller mere end 14.500 medarbejdere fordelt på 65 kontorer i hele verden.

Se mere på www.garmin.com

Mest læste på BusinessReview.dk

genopbygningafbørsen
Tillæg: Genopbygning af Børsen
ejd 130624
Ejendomme Epaper
sko_opdateret_
Change of Control-klausulers betydning
Klinik2 - foto af Kim Matthai Leland
Fornuft og økonomi i effektiv forebyggelse af skader
DSC_9991 NY
Greater Copenhagen: Den grønne omstilling skal skabe grøn vækst

Læs også

Mærsk-Tårnet_Foyer_2015_04
Universitetets innovationskraft skal være til gavn for flere 
De studerende skal have mere innovation med i bagagen, og forskningen skal i endnu højere grad bidrage til samfundet, sådan lyder missionen...
Peder Søgaard-Pedersen_3371
DI: Sæt turbo på ny life science strategi
Life science industrien har brug for de bedste vilkår, hvis virksomhederne fortsat skal kunne bidrage til behandlingen af det stigende...
AbbVie_Thea_Larsen_0046_V2
Afhospitalisering kan styrke sundhedsvæsenet
Den historiske krise i det danske sundhedsvæsen kan afhjælpes ved at flytte behandling fra sygehusene til det nære sundhedsvæsen eller...