Sponseret indhold
Konferencier Morten Resen Foto: Per Arnesen, TV2
Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter

Scenen på Møde & Eventmessen byder i år på et spændende program med nogle af Danmarks bedste foredragsholdere. Programmet bindes sammen af konferencier Morten Resen.

Anders Bjørk: Bliv bedre til at møde forandringer – Kl. 10.00 – 10.45
Anders Bjørk er en populær og inspirerende foredragsholder og har holdt arrangementer for flere tusinde ledere og medarbejdere igennem årerne. Anders er optaget af, hvordan vi fungerer, udvikler, tilpasser og omstiller os som mennesker. Som foredragsholder og forandringsvejleder har Anders Bjørk en humoristisk vinkel på de markante forskelligheder, ledere og medarbejdere har. Han giver deltagerne et kærligt løft ind i en fremtid, hvor forandringer er noget, vi accepterer som et vilkår, frem for at håbe på, at de er et forbipasserende fænomen. 

Anders har i sit eget arbejdsliv gennemgået radikale forandringer, ligesom han har arbejdet i både private og offentlige virksomheder. De seneste år har han være dedikeret til leder- og medarbejderudvikling i offentlige og private virksomheder og organisationer.

Pia Callesen: Lev mere, tænk mindre  – Kl. 11.15 – 12.00        
I sit højaktuelle og tankevækkende foredrag fortæller psykolog Pia Callesen, hvordan man selv kan opnå mere mentalt overskud. Pia Callesen er certificeret og autoriseret specialist i psykoterapi og en dygtig formidler. Med afsæt i egen og andres nyeste forskning forklarer hun effekten af metakognitiv terapi og giver gode råd til alment interesserede såvel som fagprofessionelle. Pia Callesen har blandt andet afsluttet en Ph.d. om effekten af metakognitiv depressionsbehandling i forhold til traditionel kognitiv adfærdsterapeutisk behandling.

Hun er forfatter til bøgerne “Lev mere, tænk mindre (2017) og “Grib livet – slip angsten” (2019). Bøgerne og Pia Callesens foredrag introducerer en række mennesker, som alle har overvundet depressionen og angst ved hjælp af metakognitiv terapi. I denne terapiform handler det om at lære at identificere de tanker, der trigger bekymringer, og via konkrete øvelser blive bedre til at håndtere og begrænse de negative tanker.

Lars Christiansen: Motivation og livsglæde – Kl. 13.15 – 14.00
Hele Danmarks håndboldekspert Lars Christiansens foredrag er præget af stort engagement og høj underholdningsværdi. De er inspirerende for mennesker – uanset hvor i livet de er. Lars Christiansen er en karismatisk profil, der formår at bringe erkendelse og tro – og ikke mindst store grin – frem hos sine tilhørere. Siden sin exit som spiller i de internationale håndboldarenaer i 2012 har Lars Christiansen positioneret sig som én af de danske sportsprofiler, der virkelig har formået at transformere sine oplevelser som idrætsmand til noget relevant og nærværende for et foredragspublikum.

Lars Christiansen er en af dansk idræts største profiler i nyere tid. Ved DR’s Sports Show 2014 blev han optaget som medlem af sportens Hall of Fame. Han scorede i en periode over 20 år over 1.500 mål i A-landskampe, hvilket er suveræn dansk rekord.

Anne Glad: Trends og tendenser – hvad rører sig efter corona – Kl. 14.30 – 15.15
Anne Glad har flere års erfaring i reklamebranchen og er som livsstilsekspert en mester i at analysere danskernes liv. Anne Glads foredrag er underholdende, tankevækkende og inspirerende i forhold til marked, målgruppe og udfordringer. Hun leverer skarpe iagttagelser, men er heller ikke bange for at involvere sig selv. Anne Glad har været knyttet til en stribe af Danmarks bedste reklamebureauer, blandt andet Sunrise, hvor hun gennem syv år var partner, indtil hun i 2012 blev ansat som strategisk direktør hos reklamebureauet Envision. I dag er hun selvstændig forbrugerekspert og foredragsholder. 

Oprindeligt er Anne Glad uddannet cand.mag., men hun valgte en karriere som tekstforfatter i reklamebranchen fremfor den spirende karriere som litteraturforsker. De mange år i reklamebranchen har givet Anne Glad et indgående kendskab til danskernes forbrugs- og livsstilsvaner. 

MEST LÆSTE