Sponseret indhold

Enestående lokation til alle større events centralt i Jylland

Af:

Vælger du at planlægge dit event hos Aarhus Congress Center, får du ikke bare opfyldt drømmen om flotte lokaler med enorm fleksibilitet, du får også høj service, en personlig eventkoordinator og den mest centrale placering i Jylland.

Centralt i Aarhus midtby finder du Aarhus Congress Center, som i høj grad er værd at opleve. Det imponerende møde- og eventsted er med sine 2000 kvadratmeter og 15 meter til loftet på mange måder det ideelle valg for større nationale og internationale arrangementer. 

”Hos Aarhus Kongresscenter får du ikke bare en unik og central placering i Jylland. Vi har samtidig unikke og fleksible lokaler, der akkommoderer alle former for events og begivenheder. Vores store festsal kan huse alt lige fra festmiddage, konferencer og indendørs sportsarrangementer til koncerter, awardshows samt et hav af andre begivenheder”, siger Helene Hallre, Cluster General Manager. 

Den store festsal i Aarhus Congress Center kan huse alt lige fra festmiddage, konferencer og indendørs sportsarrangementer til koncerter, awardshows samt et hav af andre begivenheder.

Få hjælp af en personlig eventkoordinator
Aarhus Congress Center har fleksibiliteten til at rumme alle typer events, og stedets storsal kan blandt andet forvandles til en koncertsal med plads til 4.100 tilskuere, ligesom den kan danne rammen for en uforglemmelig fest med stjernehimmel, scene og dansegulv. Som noget helt unikt for branchen får du en personlig mødeplanlægger, der koordinerer alt omkring dit event – lige fra første øjeblik og frem til afholdelsen.

”Vores mødeplanlæggere ved 100 procent, hvordan de opfylder alt, du drømmer om. De er enormt gode til at afdække dine behov og skaber dermed de bedste rammer for dit event. Det kan være, at du har særlige ønsker til middagen, eller der skal være plads til jeres sponsorer i foyeren. Måske skal scene og VIP-rum have unik udsmykning,” siger Helene Hallre.

Med udgangspunkt i deres erfaring fra omkring 2.000 årlige møder, konferencer og events står de dedikerede specialister klar med gode idéer og sparring. Husets mangeårige samarbejdspartnere på AV, dekor og interiør sørger for den finish, der passer til dine drømme og skaber en mindeværdig oplevelse.

Mulighedernes hus 
Det alsidige Aarhus Congress Center er centralt placeret midt i Aarhus som nabo til det prisvindende Radisson Blu Scandinavia Hotel. Hotellets førsteklasses køkken står for alle måltider i forbindelse med dit arrangement – det vil sige lige fra stående snacks til gallamiddag, og hvad du ellers kunne tænke dig.

”Vores services indebærer hele paletten, og vi tilpasser løsningen, så den opfylder dine ønsker til overnatning, mad og drikke, mødepakker, skræddersyede sikkerhedsplaner, opstilling, teknisk udstyr og meget andet. Vi er stolte af at byde dig velkommen i ’mulighedernes hus’,” siger Helene Hallre.

Ud over at Radisson Blu Scandinavia Hotel servicerer Aarhus Congress Center med catering, er det ligeledes dem, der driver og administrerer kongrescentret. Det gør det muligt at finde overnatning til dine gæster under samme tag på hotellet, der ovenikøbet er safety- og Green Key-certificeret.

I midten af Jylland 
Blandt andet takket være sin centrale beliggenhed danner Aarhus hvert år rammen om adskillige faglige og videnskabelige begivenheder. Byen er et kulturelt samlingspunkt i Jylland, og mange af tidens største kunstnere og bands vælger at afholde deres koncerter i Aarhus Congress Center. Alex Vargas, SAVEUS og Phlake tæller bare nogle af årets optrædener i kongrescentret, som også rummer billetkontor, VIP-rum og skuespillergarderober, der er til rådighed for kunstnerne. 

Aarhus Congress Centers enestående beliggenhed midt i Aarhus er nem at komme til, og med 1100 parkeringspladser er der plads til alle gæsters biler samt busser. Aarhus har en glimrende infrastruktur og er tilgængelig både med tog- og færgeforbindelser fra hele landet samt via nationale og internationale flyruter hos Tirstrup og Billund lufthavne.

Kongressalens 1.782 m2 og foyerens 600 m2 danner gode rammer til dit event. Kongressalen rummer 1.600 deltagere i biografopstilling, 1.000 deltagere ved borde i skoleopstilling og kan have op til 1.400 gæster til fest. Huset har 1.100 parkeringspladser og 800 faste garderobepladser, der kan øges efter behov. 

Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus råder over 234 værelser og suiter samt 33 5-stjernede mødelokaler. I gåafstand fra Aarhus Congress Center findes ligeledes hotellet Radisson RED, som rummer 78 værelser.

Se mere på aarhuscongresscenter.dk

Vores services indebærer hele paletten, og vi tilpasser løsningen, så den opfylder dine ønsker til overnatning, mad og drikke, mødepakker, skræddersyede sikkerhedsplaner, opstilling, teknisk udstyr og meget andet. Vi er stolte af at byde dig velkommen i ’mulighedernes hus’

Mest læste på BusinessReview.dk

Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål
br cø__
Læs "Cirkulær Økonomi" digitalt her
Ankomst
PwC nyindretter hovedsæde til en ny tids arbejdsformer
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi

Læs også

Mette_Bjøkvik-2 copy
Dansk Erhverv: EU-regler ruller ind over danske virksomheder
Ny lovgivning for arbejdsgivere ruller ud over danske virksomheder i en lind strøm i denne tid. Mange virksomheder er godt med. Det...
A white keyboard with a red key and the whistleblower word
Sådan etablerer virksomhederne en whistleblowerordning 
Virksomheder med mere end 50 medarbejdere skal nu have en whistleblowerordning. Sibilum guider til, hvordan virksomhederne får etableret den...
DSC02069-2
Kom godt i gang med tidsregistrering
De nye tilføjelser til arbejdstidsloven træder i kraft den 1. juli, og det får betydning for alle danske arbejdsgivere, der skal indstille...