Sponseret indhold

73% efterspørger en fleksibel MBA

nielsbrock-057

Af:

Niels Brock har spurgt deres MBA interesserede og studerende om, hvad de forventer af en MBA. 73% peger på, at uddannelsen skal være fleksibel og passe ind i hverdagen. 83% vil øge deres teoretiske viden, og 56% fremhæver, at en MBA skal have en god pris. Niels Brock har derfor lanceret en fleksibel MBA, som gør det nemmere at få tid og overskud til studierne. 

Forandring er en uundgåelig del af enhver virksomhed; og det kalder på omstillingsparate ledere. Efteruddannelse og opkvalificering er afgørende redskaber i lederens værktøjskasse.
Det kan være svært at finde tid til at efteruddanne sig i en travl hverdag, hvor både job og familieliv kræver opmærksomhed. Niels Brocks undersøgelse viser, at 50% vælger en MBA for at avancere karrieremæssigt. Niels Brock har derfor skabt den fleksible MBA Go, der giver travle ledere mulighed for at opgradere deres kompetencer, mens de navigerer i en uforudsigelig hverdag og udvikler den virksomhed, de er en del af. 

”Med MBA Go har vi sammensat en uddannelse, som ud over fleksibiliteten også tapper ind i fremtidens udfordringer som leder. De studerende får teorien, og ikke mindst de praktiske redskaber, der gør at de kan agere i virksomheden – både nu, men også i forhold til de barrierer, de vil møde på den længere bane,” fortæller Charlotte Forsberg, direktør for Videreuddannelse ved Niels Brock.

Fremtidens lederuddannelse
MBA Go giver deres studerende indsigt og redskaber til at arbejde med alle facetter i en virksomhed. MBA-uddannelsen henvender sig til dem med ledererfaring, som ønsker at blive dygtigere og klogere på fremtidens lederrolle. Uddannelsen kan tages i det tempo, der passer den enkelte, og da dele af undervisningen foregår online, åbner det op for et bredere felt af ansøgere på uddannelsen. 

MBA Go gør de studerende klogere på teorier og metoder, du kan omsætte til praksis nu og i fremtiden både inden for personaleledelse og medarbejderudvikling, organisatoriske forandringer, finansiel ledelse og økonomiske analyser, praktisk driftsledelse og virksomhedsstrategier med et globalt perspektiv. Hos Niels Brock har der netop i sammensætningen af uddannelsen været stort fokus på at uddanne deltagerne til fremtiden:

”Vi har et holistisk blik på lederrollen, hvor vi sætter fokus på de parametre, der kommer til at dominere fremtidens lederskab. Udover vækst kan det være problemstillinger som bæredygtighed, der bliver adresseret på studiet,” forklarer Charlotte Forsberg, som understreger, at Niels Brock har visionen om at gøre det danske erhvervsliv endnu stærkere, og derfor er det centralt at være med til at forme fremtidens ledere.

MBA Go åbner for et bredere felt 
Hos Niels Brock har de med stor succes tilbudt en klassisk MBA Executive de seneste otte år, men der har samtidig været et ønske om at tilbyde større fleksibilitet i forhold til fysisk fremmøde. Sammensætningen af uddannelsen afspejler også, at de studerendes forskellige ønsker til deres efteruddannelse er lige så forskellige som deres personligheder og arbejdspladser. 

”Vi har lagt os i selen for at lave en uddannelse, der flugter med samtidens behov og tager afsæt i den enkelte studerendes erfaring,” forklarer Charlotte Forsberg og uddyber:

”Det er vigtigt for os, at vores studerende får ny viden og teori, som de kan tage med hjem og bruge på arbejdspladsen dagen efter. Uddannelsen tager derfor altid udgangspunkt i den enkeltes job og egen branche. På den måde bliver studieforløbet konkret og håndgribeligt, når de kan bruge deres egne erfaringer direkte.” 

Selve uddannelsesforløbet består af seks fagmoduler på hver ti uger samt en afsluttende hovedopgave af seks måneders varighed. MBA Go er internationalt akkrediteret af Middlesex University, og 63% af de adspurgte i undersøgelsen peger da også på, at akkreditering er et meget vigtigt parameter i valg af MBA-uddannelse.

Om MBA Go

 • Uddannelsen består af 6 fagmoduler på hver 10 uger samt en afsluttende hovedopgave af 6 måneders varighed.
 • Uddannelsen kan færdiggøres over 2-4 år, afhængigt af, hvor mange moduler , der vælges pr. semester.
 • Undervisningen foregår på dansk, og opgaver afleveres på dansk. Litteraturen læses på engelsk.
 • Uddannelsen svarer til 90 ECTS. Det svarer til 1 ½ års fuldtidsuddannelse på masterniveau eller 2.200 timers indsats.
 • Prisen er 99.000 kr.
 • Fagene er opbygget efter samme struktur:
 • fremmødeseminar 1. gang
 • midtvejsseminar

I den mellemliggende periode er der virtuel undervisning i form af »live« online seminarer og andre former for undervisning via den digitale læringsplatform Mit Niels Brock.

Læs mere om uddannelsen her: www.nielsbrock.dk/mba-go

Med MBA Go har vi sammensat en uddannelse, som ud over fleksibiliteten også tapper ind i fremtidens udfordringer som leder

Mest læste på BusinessReview.dk

genopbygningafbørsen
Tillæg: Genopbygning af Børsen
ejd 130624
Ejendomme Epaper
sko_opdateret_
Change of Control-klausulers betydning
Klinik2 - foto af Kim Matthai Leland
Fornuft og økonomi i effektiv forebyggelse af skader
DSC_9991 NY
Greater Copenhagen: Den grønne omstilling skal skabe grøn vækst

Derfor vælger kandidaterne MBA Go

Niels Brock har spurgt deres MBA interesserede og studerende om MBA Go.
Det kom f.eks. frem, at:

 • 83% vil øge deres teoretiske viden
 • 73% synes, det er meget vigtigt, at en MBA-
  uddannelse er fleksibel og passer ind i hverdagen 
 • 63% synes, at akkreditering er et vigtigt parameter
 • 56% synes, at en MBA skal have en god pris
 • 50% vælger at tage en MBA-uddannelse for at avancere karrieremæssigt.

Læs også

Mette_Bjøkvik-2 copy
Dansk Erhverv: EU-regler ruller ind over danske virksomheder
Ny lovgivning for arbejdsgivere ruller ud over danske virksomheder i en lind strøm i denne tid. Mange virksomheder er godt med. Det...
A white keyboard with a red key and the whistleblower word
Sådan etablerer virksomhederne en whistleblowerordning 
Virksomheder med mere end 50 medarbejdere skal nu have en whistleblowerordning. Sibilum guider til, hvordan virksomhederne får etableret den...
DSC02069-2
Kom godt i gang med tidsregistrering
De nye tilføjelser til arbejdstidsloven træder i kraft den 1. juli, og det får betydning for alle danske arbejdsgivere, der skal indstille...