Sponseret indhold

Schneider Electric fastholder sin position som en af verdens mest bæredygtige virksomheder 

Af:

For 13. år i træk optræder Schneider Electric på det internationale forskningsmagasin Corporate Knights’ liste over verdens mest bæredygtige virksomheder, hvor virksomheden igen i år ligger i top-10. Schneider Electric er den eneste i sin kategori, der har formået at være på listen hvert år siden 2012.

Ballerup, den 18. januar 2024 – Schneider Electric, den globale energioptimeringsspecialist, er igen i år på top-10-listen over verdens mest bæredygtige virksomheder. Det er 13. år i træk, at virksomheden indtager en plads på det anerkendte Global 100-indeks, der rangerer virksomheder verden over baseret på deres bæredygtighedsindsats, og som hvert år offentliggøres i forbindelse med Det Verdensøkonomiske Forum i Davos, Schweiz. Sidste år blev Schneider Electric rangeret som nummer 7 og den placering fastholder virksomheden igen i år på top-100-listen.

Indtager førstepladsen
Derudover er Schneider Electric den eneste virksomhed i sin kategori, der har formået at være på listen hvert år siden 2012. I 2021 indtog Schneider Electric førstepladsen som verdens mest bæredygtige virksomhed, og i år er virksomheden blevet kåret som nummer ét i kategorien ”Producent af elektrisk udstyr”.

”Jeg kunne ikke være mere stolt af, at vi i Schneider Electric i nu mere end et årti har formået at fastholde vores position som en af verdens mest bæredygtige virksomheder, der udviser grøn handlekraft. Denne præstation er resultatet af vores mangeårige og vedholdende arbejde med at integrere bæredygtighed som et gennemgående element i vores strategiske tænkning,” siger Thomas Träger, direktør for Schneider Electric i Danmark, og fortsætter: ”Bæredygtighed og grøn omstilling er det, der driver vores organisation, og som vi arbejder med på alle niveauer – fra det allerøverste, strategiske lag til det helt nære i dagligdagen for vores medarbejdere og kunder.

I tæt samarbejde med alle vores interessenter er vi fastbesluttet at nå FN’s klimamål. Derfor er mine kollegaer og jeg så enormt glade for, at vi har kunnet holde momentum som en af verdens mest bæredygtige virksomheder i 13 år og samtidig blive anerkendt som best practice inden for kategorien producent af elektrisk udstyr.”

Schneider Electric blev i 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks. Vores formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af klodens energi og ressourcer, så vi kan forbinde udvikling og bæredygtighed. Vi kalder dette Life Is On. Vores mission er at være din digitale partner for bæredygtighed og effektivitet. Vi driver den digitale transformation og muliggør de fuldt integrerede digitale ledelsesværktøjer og administrationsløsninger til bygninger, datacentre, infrastruktur, private hjem og industrivirksomheder. Dette gør vi muligt ved at integrere vores førende proces- og energiteknologier, ”end-point to cloud” IoT-produkter, styringsenheder, software og services. Vi er den mest lokale af de globale virksomheder. Vi er fortalere for standarder og økosystem af partnerskaber der er åbne, og som også brænder for vores værdier: Meningsfuldt, inkluderende og styrkende.

Læs mere på www.se.com

Bæredygtighed og grøn omstilling er det, der driver vores organisation, og som vi arbejder med på alle niveauer – fra det allerøverste, strategiske lag til det helt nære i dagligdagen for vores medarbejdere og kunder.

Mest læste på BusinessReview.dk

1-199559273 - Aerial view to the diamond open mine in Aikhal town, Sakha Yakutia, north of Russia
Diamanter kan blive en god investering
Ankomst
PwC nyindretter hovedsæde til en ny tids arbejdsformer
Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
Large panorama of Copenhagen, Denmark
Sådan får vi billigere boliger i københavn

Læs også

DSC00084 copy
Elgiganten vil give tech længere levetid
Der er sket en positiv udvikling i måden, vi arbejder med bæredygtighed på. Fordomme mod bestemte brancher brydes ned i takt med, at...
Aya Fabricius Colour - 1
Undgå Greenwashing: Bring kommunikation og innovation tættere på din kerneforretning
Kommunikation omkring bæredygtighed og risikoen for “greenwashing” er et hot og følsomt emne. Jeg støder ofte på både kommunikationsansvarlige...
Berit_Btil_ESG-artikel (1)
ESG - hvem fikser den?
Mange virksomheder får ikke eksekveret tilstrækkeligt på bæredygtighed og ESG til trods for ambitiøse mål og udmeldinger fra ledelsen. Sagen...