Sponseret indhold

Åbent. Enkelt. Billigt.

Sustain_logo_Petroliumsblå_recharge_CMYK

Af:

I SustainRecharge vil vi skabe det ladenet elbilister og den grønne omstilling fortjener. Ambitionen er 10.000 standere med markedsledende ladepris, der er åbne for alle. Kom og vær med.

Vi ønsker et opgør med et marked, hvor normen har været offentlige ladepriser på mellem 3 og 7 kr. per kWh.
Hos SustainRecharge koster det kun 2,5 kr. per kWh at oplade og der er intet krav om binding eller fast månedligt abonnement.
De første offentlige ladestandere er allerede etableret i København og mange flere er på vej. 

Vi får det til at ske

SustainRecharge er løsningen til alle organisationer, der ønsker at sikre egne brugere og offentligheden en åben, transparent og attraktiv ladeløsning. Vi får det til at ske, da vi både kan finansiere, projektere, myndighedsbehandle, installere samt drifte ladestanderne for organisationer med offentlige såvel som private p-pladser. Dette i samarbejde med Spirii, der sikrer den effektive og gode kundeoplevelse med Spirii Go app. 

”Vi har længe oplevet et stort behov for at kunne tilbyde vores kunder indenfor energirenovering en økonomisk attraktiv og administrativ enkel løsning. Dette har vi nu realiseret i form af en løsning, der både har markedets laveste kWh pris, er renset for opstartsudgifter og ikke binder kunden til nogen faste udgifter.” fortæller Christian Niepoort CEO hos Sustain.

Et samfundsoptimalt ladenetværk er åbent  

Det skal være nemt at være elbilist, hvis vi skal i mål med denne del af den grønne omstilling. De monopollignende tilstande, hvor ladekunder bindes til én udbyder gør reelt det, i forvejen alt for lille, danske ladenetværk endnu mindre. Det er hverken samfundsoptimalt eller attraktivt for elbilisterne. I en tid hvor mange overvejer at skifte til en elbil, er det helt afgørende at en åben standard vinder frem. 

”Vi har aldrig set større efterspørgsel på opladning af elbiler og det kalder på, at flere aktører går sammen om at understøtte den positive udvikling med nem adgang til opladning. Sammen med Sustain udgør vi et stærkt leveranceteam, der kan sikre den bedste kundeoplevelse og de billigste ladepriser,” siger Torben Fog, Co-Founder og COO hos Spirii.

  • Ladestanderne fra 22 kW til 150 kW 
  • Alle elbiler kan lade på ladestanderne med type 2 stik
  • Opladning og betaling foregår via Spirii Go appen
  • Det koster 2,50 kr./kWh at lade op på offentlige SustainRecharge ladestandere. På private standere aftales prisen individuelt. 

Læs mere på www.sustain.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

genopbygningafbørsen
Tillæg: Genopbygning af Børsen
ejd 130624
Ejendomme Epaper
sko_opdateret_
Change of Control-klausulers betydning
Artikel billede uden skærelinjer
Gør det enkelt for medarbejdere at rejse sikkert
Mette Abildgaard - Klima og miljø
Samspil med erhvervslivet er nøglen til den grønne omstilling

Læs også

DSC00084 copy
Elgiganten vil give tech længere levetid
Der er sket en positiv udvikling i måden, vi arbejder med bæredygtighed på. Fordomme mod bestemte brancher brydes ned i takt med, at...
Aya Fabricius Colour - 1
Undgå Greenwashing: Bring kommunikation og innovation tættere på din kerneforretning
Kommunikation omkring bæredygtighed og risikoen for “greenwashing” er et hot og følsomt emne. Jeg støder ofte på både kommunikationsansvarlige...
Berit_Btil_ESG-artikel (1)
ESG - hvem fikser den?
Mange virksomheder får ikke eksekveret tilstrækkeligt på bæredygtighed og ESG til trods for ambitiøse mål og udmeldinger fra ledelsen. Sagen...