Topnavne gæster topmøde

Lars Rohde, nationalbankdirektør

Af:

Til november samles ejendomsbranchen igen til det fælles topmøde. Nu er de tre hovedtalere til EJENDOM2022 blevet offentliggjort.

På en blæsende oktoberdag lagde Tivoli Congress Center sidste år rammer til branchens første topmøde EJENDOM2021. I de smukt pyntede omgivelser kunne deltagerne lytte til internationale oplægsholdere, livlige paneldebatter og ikke mindst hinanden i de indlagte pauser. I år gentager succesen sig, og EjendomDanmark – der står bag topmødet – har netop offentliggjort de tre keynote speakers.

”Temaet i år er den bæredygtige ejendomsbranche, og jeg er stolt over, at vi kan præsentere tre navne, der har meget forskellige forudsætninger – men som alle kan give os vigtige læringer i, hvordan fremtiden vil tegne sig,” siger Peter Stenholm, adm. direktør, EjendomDanmark.

Bæredygtighed som fokus
I tråd med temaet er det en international bæredygtighedsprofil, der er første præsenterede navn. Fra den internationale koncern Patrizia AG kommer head of Sustainability & Impact Investing, Mathieu Elshout. Han bliver ikke den eneste, der i løbet af dagen vil tale fra hovedscenen. Nationalbankdirektør Lars Rohde og indenrigs- og boligminister Christian Rabjerg Madsen har også meldt deres ankomst.

”Hvis vi som branche skal være mere bæredygtige, bliver vi nødt til at erfaringsudveksle og lade os inspirere af dem, der går forrest. Samtidig er der alt for mange, der glemmer det økonomiske aspekt, og her er situationen i både Danmark og verden essentiel at kende til,” siger Peter Stenholm og fortsætter:

”Vores indenrigs- og boligminister er jo i allerhøjeste grad med til at sætte rammerne for branchen, så jeg glæder mig til at høre hans visioner og tanker.”

Topmødet EJENDOM2022 finder i år sted den 3. november i København.

Mest læste på BusinessReview.dk

genopbygningafbørsen
Tillæg: Genopbygning af Børsen
ejd 130624
Ejendomme Epaper
sko_opdateret_
Change of Control-klausulers betydning
Klinik2 - foto af Kim Matthai Leland
Fornuft og økonomi i effektiv forebyggelse af skader
DSC_9991 NY
Greater Copenhagen: Den grønne omstilling skal skabe grøn vækst

Podcast

Læs også

kbh_faerre-og-faerre-lever-alene
Færre og færre lever alene i København – det ændrer på boligbehovet
Modsat en almindelig opfattelse er det over de seneste årtier ikke blevet mere normalt for københavnere at leve som single.Det er tværtom...
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
EJENDOMSADVOKATEN: Overvej solceller i forbindelse med nybyg og større renoveringer
En ændring af Bygningsdirektivet medfører, at solceller skal tænkes ind i nybyg og større renoveringer. Etableringen af solcelleanlæg...
Henrik-2024-1024x768-1
PKA Ejendommes nye Code Of Conduct skal åbne op for dialog om samfundsansvar
PKA Ejendomme har udarbejdet en ny Code of Conduct for leverandører og samarbejdspartnere.Målet med den er blandt andet at skabe positiv...