Sponseret indhold

Spaceflow skruer nu op for blusset i Danmark

Af:

Et innovativt Proptech miljø i Danmark har været direkte medvirkende til, at Spaceflow nu styrker indsatsen på det danske marked med sin platform til digital og integreret ejendomsadministration.

Det danske Proptech miljø hører til blandt de bedste og mest innovative i Europa. I hvert fald hvis man spørger Lukas Balik, der er administrerende direktør i virksomheden Spaceflow. Det har blandt andet været medvirkende til, at Spaceflow nu for alvor satser på det danske ejendomsmarked. Blandt andet inspireret af en succesfuld deltagelse på Proptech Symposium, der blev afviklet for nylig.

”Her noterede vi os, at et af de områder, der virkelig rykker i Danmark, er ønsket om at være så bæredygtig som mulig, og det er lige præcis et af de kerneområder, vi arbejder med”, siger Lukas Balik fra Spaceflow, der har udviklet en hel platform til digital administration af ejendomme. En platform, der både gør det muligt helt præcist at monitorere en ejendoms energiforbrug samt CO2 aftryk og letter den daglige administration.

Har et internationalt afsæt
Lukas Balik kommer fra Prag, hvor Spaceflow har sin udvikling, men lige fra starten i 2016 har ambitionen været at skabe et internationalt firma, der satser globalt. De primære markeder lige nu er England, Tyskland, Østrig, Schweiz, Benelux landene samt det nordiske marked, herunder Danmark, og en ny kapitalindsprøjtning fra en svensk investor vil nu betyde en endnu kraftigere satsning i Norden.

”Vi har allerede været i Danmark gennem nogle år og har etableret samarbejde med såvel Cobblestone som NREP og Container Living på det danske marked, fortæller Lukas Balik videre, der ser frem til en styrket indsats her. En af Spaceflows styrker er i øvrigt, at virksomhedens løsning kan håndtere såvel erhvervsejendomme som boligudlejningsejendomme lige godt, hvilket er lidt unikt.

Spaceflow favner bredt
Det er en klar fordel for den styrkede indsats i Danmark. En af de tendenser, der netop nu er med til at kendetegne det danske erhvervsejendomsmarked, er udviklingsprojekter, hvor man blander erhvervslejemål til såvel virksomheder som f.eks. detailhandel med boligudlejning, og her vil Spaceflow således kunne anvendes på tværs af hele porteføljen, hvilket er en stor fordel.

”Det helt store plus ved vores platform er, at den er modulopbygget således, at vores kunder kan vælge moduler, der både understøtter deres administrative behov og via avanceret funktionalitet er med til at profilere dem som en seriøs aktør på ejendomsmarkedet”, uddyber Lukas Balik, der har oplevet stor interesse for innovation fra såvel ejendomsadministratorer som bygherrer.

God service er essentiel
Ifølge Lukas Balik forventer især virksomheder stadig flere services, som er koblet til deres lejemål, og derfor er netop det at kunne tilbyde services blevet konkurrenceparameter i kampen om at tiltrække nye lejere. Men også i forhold til administration af boligejendomme er det vigtigt at være innovativ, da private forbrugere ligeledes forventer god service i en stadig mere digital verden.

”Som jeg nævnte tidligere, er det danske Proptech community meget innovativt, og der lægges et så stort arbejde i at være på forkant med den teknologiske udvikling, at man flere steder i udlandet kigger misundeligt mod Danmark. Den udvikling vil vi meget gerne være en del af, og netop når det gælder det innovative aspekt, synes jeg vi har meget at tilbyde”, slutter Lukas Balik.

Kernefunktionerne i Spaceflow
Spaceflow er en komplet platform - en såkaldt Tenant Experience Platform - som hjælper udlejere med at digitalisere deres arbejdsområder, hvad enten der er tale om booking, vedligeholdelse, drift, dokumentation eller f.eks. administration af parkeringspladser. Selv kalder Spaceflow det for en platform, integrerer data, teknologi og mennesker.

Et af de centrale omdrejningspunkter er den underliggende Smart Building Technology platform, der som en slags operativsystem blandt andet integrerer administrative værktøjer med eksempelvis sensorer og adgangskontrol. Det gør det muligt at opsætte en specifik profil for enhver type af bygning og administrere den fra centralt hold.

Smart Meetering er en funktion i Spaceflow, der gør det muligt at leve op til de hastigt voksende krav om bæredygtighed. Her gøres data tilgængelige for såvel administrator som slutbrugerne, det være sig både kontorlejemål eller boliglejemål. Via Smart Meetering administreres forbrug af såvel vand, som el og varme.

Se mere her: www.spaceflow.io

Spaceflow er en platform, der både gør det muligt at lette den daglige ejendomsadministration samtidig med, at den er ressourcebesparende og ligeledes gør det muligt at monitorer en ejendoms CO2 aftryk

Mest læste på BusinessReview.dk

br cø__
Læs "Cirkulær Økonomi" digitalt her
Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål
SKO_billede
Change of Control-klausulers betydning i ejendomstransaktioner
Ankomst
PwC nyindretter hovedsæde til en ny tids arbejdsformer
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi

Podcast

Læs også

Malmø
Revision af skatteregler skaber større sammenhæng mellem København og Malmø
Specielt for offentligt ansatte er skatteregnskaberne besværlige, hvis man bor i det ene land og arbejder i det andet. Det er kun blevet...
Normal_13
En optur for butiksejendomme ligger i kortene
For to år siden var detailhandlen ramt af, at priserne steg langt hurtigere end lønningerne. Det fik forbrugerne til at være påholdende....
Screenshot 2024-05-15 at 19.41
NU STARTER BYGGERIET AF DEN FØRSTE VGP PARK I DANMARK: VGP PARK VEJLE
VGP, der driver mere end 100 erhvervsparker fordelt over hele Europa, har for alvor fået øje på Danmark. Til august tager man første...