Ny podcast til og om branchen fra EjendomDanmark og Business Review

Af:

EjendomDanmark lancerer nu et samarbejde om en ny branchepodcast, hvor der hver fjortende dag dykkes ned i emner og problemstillinger, der fylder i medlemmernes hverdag. Podcasten udkommer i samarbejde med Business Review, og det første afsnit om BR18 kan høres nu.

Af Cecilie Lund Vinther

Hver anden torsdag vil du fremover – i din foretrukne podcast-app – kunne finde en nylanceret udgave af Business Review – Ejendomme, der supplerer det eksisterende koncept. I de nye afsnit vil vært Søren Vejby, en repræsentant fra EjendomDanmark og en gæst dykke ned i aktuelle tendenser og begivenheder i ejendomsbranchen. Lanceringen af podcasten er en del af EjendomDanmarks ambition om at levere tidssvarende og dybdegående indhold til medlemmer og den samlede branche:

“Vi er glade for, at vi nu kan give både medlemmer og branche et format, hvor der er tid til mere fordybelse. Ejendomme er komplekse, og nu har vi et rum, hvor vi kan blive klogere, inspirerede og måske også udfordrede af de dygtige eksperter. Samtidig håber vi også, at podcasten kan fungere som en guide til nogle af hverdagens problematikker i branchen,” siger pressechef Cecilie Lund Vinther, EjendomDanmark.

Samme glæde over at kunne give alle personer aktuelle nyheder og brugbar viden fra og for erhvervsejendomsbranchen – uanset platform, landsdel eller tidspunkt på døgnet – er der også hos Partnermedier, der står bag Business Review:

“Med et konstant mål om at udvikle vores produkter og indhold til flere platforme, glæder vi os over det nye stærke podcastsamarbejde med EjendomDanmark. Samarbejdet giver erhvervsejendomsbranchen et helt nyt talerør og styrker vores nuværende branchedækning via sektionen EJENDOMME med Berlingske, online på businessreview.dk og via LinkedIn,” siger udviklingsredaktør Julie Brix, Partnermedier.

Fokus på BR18
I det første afsnit bliver der zoomet ind på BR18. Det er PA-chef hos EjendomDanmark, Jan Ellebye, og partner hos Kromann Reumert, Steffen Bang-Olsen, der dykker ned i spørgsmål om, hvorfor det er udformet, som det er – og hvordan klimaspørgsmålet også i fremtiden vil fylde meget for både byggeri og ejendomsbranche.

Business Review – Ejendomme vil være tilgængelig på alle de mest benyttede podcastplatforme og vil udkomme hver anden torsdag. De uger, hvor dette koncept ikke udkommer, vil Business Review udkomme som det tidligere har gjort med oplæsning af de artikler, der bringes i Berlingske Ejendomme.

Klik på billedet foroven for at lytte til den seneste podcast, eller brug den integrerede afspiller i højre side.

Mest læste på BusinessReview.dk

1-199559273 - Aerial view to the diamond open mine in Aikhal town, Sakha Yakutia, north of Russia
Diamanter kan blive en god investering
Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål
br cø__
Læs "Cirkulær Økonomi" digitalt her
Ankomst
PwC nyindretter hovedsæde til en ny tids arbejdsformer
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?

Podcast

Læs også

Malmø
Revision af skatteregler skaber større sammenhæng mellem København og Malmø
Specielt for offentligt ansatte er skatteregnskaberne besværlige, hvis man bor i det ene land og arbejder i det andet. Det er kun blevet...
Normal_13
En optur for butiksejendomme ligger i kortene
For to år siden var detailhandlen ramt af, at priserne steg langt hurtigere end lønningerne. Det fik forbrugerne til at være påholdende....
Screenshot 2024-05-15 at 19.41
NU STARTER BYGGERIET AF DEN FØRSTE VGP PARK I DANMARK: VGP PARK VEJLE
VGP, der driver mere end 100 erhvervsparker fordelt over hele Europa, har for alvor fået øje på Danmark. Til august tager man første...