Sponseret indhold

Ledige HK’ere: ”Vi håber at få foden inden for i ejendomsbranchen”

Undervisningsbilleder til foreningsrapport i Ejendomsforeningen Danmark

Af:

Filip Jensen er tidligere områdeleder i DSB. Ilka Christiane Müller-Kjærsig, har bl.a. arbejdet i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune. De er begge ledige HK’ere og har valgt at følge et nyt 6-ugers-kursus, der skal introducere dem til ejendomsbranchen.

Fælles for de to kursister er, at de ikke tidligere har haft kendskab til ejendomsbranchen, men via kurset har fået øjnene op for, at det kunne være en spændende mulighed.

”Kurset har givet mig indblik i mange nye områder – men jeg har også fået et rigtig godt overblik over, hvad ejendomsbranchen drejer sig om,” siger Ilka Christiane Müller-Kjærsig.

Spændende, at arbejde med mennesker
Særligt udsigten til at have med mennesker at gøre i det daglige arbejde, har fanget de to lediges interesse. 

”Jeg har fået bekræftet, at ejendomsbranchen er en rigtig god mulighed for at få mine interesser forenet omkring administrative opgaver og kontakten med mennesker. Særligt administration inden for boligejendomme, kunne være spændende for mig,” siger Ilka Christiane Müller-Kjærsig.

Filip Jensen tilføjer: ”Det store kommunikative arbejde, der ligger i jobbet, tiltaler mig – men alt det, der skal koordineres i en ejendomsadministration, virker også rigtigt interessant,” siger han.

Klog på branchen
Når kurserne er slut i efteråret, vil deltagerne få mulighed for at komme i praktik i fire uger i en ejendomsadministration. Noget både Filip Jensen og Ilka Christiane Müller-Kjærsig ser frem til.

”Jeg vil rigtig gerne have foden indenfor i branchen og ser derfor frem til at komme i praktik,” siger Ilka Christiane Müller-Kjærsig.

Filip Jensen ser frem til at blive lidt mere klog på, om ejendomsbranchen kunne være hans fremtidige arbejdsplads.

”For mig handler det om at finde ud af, hvad det er for et miljø – at få skabt nogle relationer og få foden indenfor. Jeg tænker umiddelbart, det kunne være rigtig spændende.”

Mest læste på BusinessReview.dk

2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
SKO_billede
Change of Control-klausulers betydning i ejendomstransaktioner
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
ejd 130624
Ejendomme Epaper
Mette Abildgaard--
Kvindelig intuition kan aflæses på bundlinjen

Podcast

Læs også

3 hurtige billede
3 Hurtige
Foto: rupixen-Q59HmzK38eQ-unsplash Opdatering på EU-Kommissionens forslag om maksimal betalingsfrist Europa-Kommissionen præsenterede...
Couch_1
Gør tidsregistrering til et ledelsesværktøj
Tidsregistrering bliver en del af arbejdsdagen hos danske virksomheder, når den nye EU-lov træder i kraft den 1. juli 2024. TimeLog,...
PFJ_FINAL-4
Tidsregistrering skaber værdi for virksomhederne
Den 1. juli 2024 bliver tidsregistrering en del af arbejdsdagen hos danske virksomheder, når den nye EU-lov træder i kraft. Projectum, der...