Trods coronaens ankomst præsterede entreprenør- og ejendomsfirmaet A. Enggaard Holding i 2020 en fremgang i omsætningen på 6 pct., til 2,0 mia. kr., mens bundlinjen efter skat blev næsten fordoblet til 198 mio. kr. Det fremgår af regnskabet.

”Det stærke resultat er skabt i et gunstigt marked for fast ejendom, hvor vores medarbejderes ihærdighed og kollektive indsats på tværs af alle vore nøglekompetencer – håndværk, by- og projektudvikling, ejendomsdrift mv. – har båret frugt. Herudover er årets resultat positivt påvirket af avancer ved salg og værdiregulering af ejendomme samt kursgevinster ved låneomlægninger,” udtaler entreprenør Asger Enggaard, der på billedet ses sammen med den nyansatte byudviklingschef Katinka Hauxner.

Fremgangen på toplinjen var beskeden i betragtning af, at et dyk i omsætning fra 2,7 mia. kr. til 1,9 mia. kr. i 2019 i forrige årsregnskab bl.a. blev forklaret med, at afslutningen af nogle projekter var flyttet ind i det følgende regnskabsår. Til gengæld går det langt bedre end tidligere med at tjene penge på omsætningen – resultatet efter skat var det bedste i fem år, selv om omsætningen altså langt fra var det.

PODCAST

MEST LÆSTE