Jeg er rigtig stolt

Af:

Finn Sture Madsen, COO hos Danske Shoppingcentre, har vundet ejendomsbranchens særpris til konferencen EJENDOM2021. Prisen havde fokus på aktører, der ydede en ekstraordinær indsats under coronakrisen.

Coronakrisen var en særlig situation, hvor en håndfuld aktører lyste op i mørket. Til konferencen EJENDOM2021 blev tre af dem hyldet, da der blev uddelt en særpris for en ekstraordinær indsats under coronakrisen. De nominerede var Folketinget, der ved konferencen var repræsenteret ved formand Henrik Dam Kristensen, Britta Jespersgaard, direktør i ProDomus, og Finn Sture Madsen, COO hos Danske Shoppingcentre og formand for EjendomDanmarks retailudvalg. Alle tre var med på scenen, da EjendomDanmarks formand, Henrik Dahl Jeppesen, løftede sløret for, at Finn Sture Madsen havde fået flest stemmer. Han blev overrasket og følte sig beæret over at vinde:

“Jeg er rigtig stolt, og det er en stor anerkendelse at modtage særprisen – særligt da det er branchen selv, der har stemt,” siger han og fortsætter: 

“Meget få brancher gik fri for udfordringer under coronakrisen, men ejendomsbranchen blev særligt hårdt ramt. At vi nåede så vellykket i mål, skyldes både det gode samarbejde internt i retailudvalget, og at vi gennem EjendomDanmark hurtigt fik etableret en konstruktiv dialog både med embedsmænd, politikerne og de øvrige brancheorganisationer. Det ser jeg også prisen som en anerkendelse af.”

En jury, bestående af adm. direktør Michael Nielsen fra Danica Ejendomme, CEO/partner Thomas Windtberg fra Taurus og associate partner Marie Helms fra RED, havde ud fra branchens indstillinger udvalgt de tre nominerede, mens den endelige vinder blev fundet ved en anonym afstemning til konferencen.

Juryen udtaler; derfor var de nomineret: 

Finn Sture Madsen: 
“Finn Sture har været aktiv og synlig gennem hele krisen. Han har bl.a. gennem sit arbejde i retailudvalget medvirket til at skabe fokus om ikke alene shoppingcentrenes, men hele branchens udfordringer. Finn Sture Madsen har desuden bidraget til at synliggøre den ansvarlige måde, som branchen kom igennem krisen på – blandt andet gennem hjælp til lejerne.”

Britta Jespersgaard: 
”Det kræver en ekstra indsats og nytænkning at sikre praktiksteder – ikke mindst under en krise som coronaen. At tage praktikanter kan både være fornuftigt for forretningen nu og her, og det er godt for branchen som helhed, fordi vi mangler arbejdskraft. Den opgave har Britta Jespersgaard løftet under vanskelige vilkår.”

Folketinget repræsenteret ved formand Henrik Dam Kristensen
”Folketingets og ikke mindst regeringens håndtering af hjælpen til erhvervslivet under krisen har med rette været og er omdiskuteret. Det står samtidig klart, at hjælpepakkerne har været med til at holde hånden under både lejere og udlejere i en meget svær periode. Hjælpepakkerne har desuden været af en rækkevidde, som ikke har været standard i alle de lande, som vi normalt sammenligner os med. Der er ingen tvivl om, at hjælpepakkerne er medvirkende til, at den danske økonomi og erhvervsliv i dag står stærkt.”

Mest læste på BusinessReview.dk

Mikkel Kruse Telenor 2023
Mobil-telefonen udgør en trussel mod sikkerheden hos SMV’erne
airport_drone_2022_02_04
Nye lufthavne åbner enestående muligheder i Grønland
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
Screenshot 2024-03-13 at 08.23
Cybersikkerhed Epaper
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?

Podcast

Læs også

3 hurtige billede
3 Hurtige
PR-foto: Nationalbanken Risikoråd: Solide ejendomskunder, trods afmatning i markedet Ejendomsbranchen har ofte en fremtrædende...
ÆNDRING TIL EJENDOMSSKATTELOVEN OG EJENDOMSVURDERINGSLOVEN SENDT I HØRING - Billede Berlingske Ejendomme uge 13
ÆNDRING TIL EJENDOMSSKATTELOVEN OG EJENDOMSVURDERINGS-LOVEN SENDT I HØRING
Skatteministeriet har sendt en ændring til ejendomsskatteloven og ejendomsvurderingsloven i høring. Ændringer er kærkomment nyt for...
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
Det er en almindelig udbredt misforståelse, at tidsbegrænsede lejeaftaler højst kan indgås for en periode på 2 år. Denne misforståelse...