Finn Sture Madsen, COO hos Danske Shoppingcentre, har vundet ejendomsbranchens særpris til konferencen EJENDOM2021. Prisen havde fokus på aktører, der ydede en ekstraordinær indsats under coronakrisen.

Coronakrisen var en særlig situation, hvor en håndfuld aktører lyste op i mørket. Til konferencen EJENDOM2021 blev tre af dem hyldet, da der blev uddelt en særpris for en ekstraordinær indsats under coronakrisen. De nominerede var Folketinget, der ved konferencen var repræsenteret ved formand Henrik Dam Kristensen, Britta Jespersgaard, direktør i ProDomus, og Finn Sture Madsen, COO hos Danske Shoppingcentre og formand for EjendomDanmarks retailudvalg. Alle tre var med på scenen, da EjendomDanmarks formand, Henrik Dahl Jeppesen, løftede sløret for, at Finn Sture Madsen havde fået flest stemmer. Han blev overrasket og følte sig beæret over at vinde:

“Jeg er rigtig stolt, og det er en stor anerkendelse at modtage særprisen – særligt da det er branchen selv, der har stemt,” siger han og fortsætter: 

“Meget få brancher gik fri for udfordringer under coronakrisen, men ejendomsbranchen blev særligt hårdt ramt. At vi nåede så vellykket i mål, skyldes både det gode samarbejde internt i retailudvalget, og at vi gennem EjendomDanmark hurtigt fik etableret en konstruktiv dialog både med embedsmænd, politikerne og de øvrige brancheorganisationer. Det ser jeg også prisen som en anerkendelse af.”

En jury, bestående af adm. direktør Michael Nielsen fra Danica Ejendomme, CEO/partner Thomas Windtberg fra Taurus og associate partner Marie Helms fra RED, havde ud fra branchens indstillinger udvalgt de tre nominerede, mens den endelige vinder blev fundet ved en anonym afstemning til konferencen.

Juryen udtaler; derfor var de nomineret: 

Finn Sture Madsen: 
“Finn Sture har været aktiv og synlig gennem hele krisen. Han har bl.a. gennem sit arbejde i retailudvalget medvirket til at skabe fokus om ikke alene shoppingcentrenes, men hele branchens udfordringer. Finn Sture Madsen har desuden bidraget til at synliggøre den ansvarlige måde, som branchen kom igennem krisen på – blandt andet gennem hjælp til lejerne.”

Britta Jespersgaard: 
”Det kræver en ekstra indsats og nytænkning at sikre praktiksteder – ikke mindst under en krise som coronaen. At tage praktikanter kan både være fornuftigt for forretningen nu og her, og det er godt for branchen som helhed, fordi vi mangler arbejdskraft. Den opgave har Britta Jespersgaard løftet under vanskelige vilkår.”

Folketinget repræsenteret ved formand Henrik Dam Kristensen
”Folketingets og ikke mindst regeringens håndtering af hjælpen til erhvervslivet under krisen har med rette været og er omdiskuteret. Det står samtidig klart, at hjælpepakkerne har været med til at holde hånden under både lejere og udlejere i en meget svær periode. Hjælpepakkerne har desuden været af en rækkevidde, som ikke har været standard i alle de lande, som vi normalt sammenligner os med. Der er ingen tvivl om, at hjælpepakkerne er medvirkende til, at den danske økonomi og erhvervsliv i dag står stærkt.”

PODCAST

MEST LÆSTE