Sponseret indhold

Fællesskab og kundepleje på Experimentarium

Alexandra, Chakib og deres søn på 3 år, som det seneste år har boet i Green Hills i Solrød Strand.

Af:

En mørk novemberdag blændede ejendomsselskabet Balder op for sit årlige julearrangement, hvor samtlige lejere blev inviteret til en aften i fællesskabets tegn. I år dannede Experimentarium ramme om arrangementet, som er en del af Balders indsats for kundepleje.  

Det er en mørk og temmelig blæsende hverdagsaften i november, men i Tuborg Havn er der ekstra meget trafik. Op mod 2500 familier og seniorer med børnebørn har trodset kulden og bliver sluset ind i varmen på Experimentarium. Her bliver de budt velkomne af Balders medarbejdere – der konkurrerer om opmærksomheden fra den julemand, børnene også kan møde.  Flemming Joseph Jensen, adm. direktør fra Balder, er også mødt op denne aften, og han glæder sig over både lejernes og medarbejdernes engagement. 

”Der er jo både tale om kunde- og medarbejderpleje en aften som i aften, hvor vi kan mødes lidt uformelt og få os en snak. Så det er dejligt at se, at arrangementet bliver taget godt imod,” siger han med et smil. 

Ud over alle de spændende eksperimenter og underholdning, som Experimentarium står for, kan de besøgende også tage sit et hvil på restaurant SMASK, hvor Balder har disket op med kakao, kaffe og æbleskiver akkompagneret af livemusik. 

Fast tradition 
Det er efterhånden fast tradition, at Balder inviterer deres lejere til et julearrangement. De sidste par år har Zoologisk Have dannet ramme om eventet, men i år var det tid til at prøve noget nyt. De oplevelser Experimentarium tilbyder ligger fint i tråd med arrangementets formål: At skabe fælles oplevelser. 

”Her får vores kunder mulighed for at se os fra en anden side, og vi kommer lidt tættere på dem, end vi har mulighed for i det daglige. For os er det vigtigt, at lejerne ser os for andet og mere end dem, der opkræver husleje og sørger for det administrative,” siger Flemming Joseph Jensen. 

Støtter gerne ildsjæle 
Et andet og væsentligt formål er, at lejerne får sat ansigt på og mødt nogle af de naboer, de ellers ikke får hilst på i hverdagen.  

”Vi vil gerne bidrage til at skabe og forstærke nogle relationer i ejendommene. Derfor sørger vi også for, at der er faciliteter såsom fælleshus, orangeri og tagterrasse på flere af vores ejendomme, som kan understøtte fællesskabet,” siger Flemming Joseph Jensen, der også fortæller, at de gerne sponsorerer mindre beløb til oppyntning ved arrangementer som Halloween, fastelavn og jul. 

”Vi støtter gerne de ildsjæle, der stemmer dørklokker og er bannerførere på fællesskaberne ude på ejendommene,” siger han og fortsætter: 

”Sidegevinsten ved alt det her er jo, at hvis du er glad for at bo hos Balder og har et godt naboskab, så bliver du boende længere, og anbefaler os til familie og venner. Derfor er det så vigtigt for os at gøre en ekstra indsats for kundepleje.” 

Det kan noget 
Nogle af de lejere, der har trodset efterårsmørket og indfundet sig på Experimentarium er Stella og Mathias med deres to døtre på 9 og 4 år. De har boet hos Balder i tre år i Lerholmen, Hedehusene, og tidligere taget del i de årlige julearrangementer.  

”Vi har ikke på samme måde prøvet før, at et boligselskab har gjort noget ekstra ud af det. Vi prioriterer de her arrangementer, fordi det kan noget. Det er en oplevelse og samtidig sjovt, at vi møder nogle af de andre fra vores blok,” siger Stella, der også fremhæver de øvrige arrangementer, Balder inviterer til i løbet af et år. 

”Hjemme hos os står de også for nogle sommerarrangementer, hvor vi deltager for at hilse på medarbejderne. Det giver noget at møde dem, der har deres gang ude hos os. Vi har netop fået en invitation til et aftenarrangement i vores ejendom. Man kan virkelig mærke, de gør noget for fællesskabet.” 

Vildt forkælet 
En anden familie, der også har sat aftenen af, er Alexandra, Chakib og deres søn på 3 år, som det seneste år har boet i Green Hills i Solrød Strand. Også de er positivt stemt over arrangementet, men også over Balders indsats generelt. 

”Jeg er vokset op i en lejlighed, men har aldrig oplevet noget lignende. Et gratis arrangement på Experimentarium er ret vildt, men det handler ikke kun om det. De prøver faktisk at gøre hverdagen nemmere for os på så mange områder. For eksempel har vi fået en hent-selv-box fra PostNord, der hvor vi bor.” 

Også Alexandra er positivt stemt:  

”Jeg er overrasket over alle de ting, de gør for os som lejere, hvor man føler sig vildt forkælet. Vi har en god lejebolig og adgang til fitness og fælleslokaler, hvor der lige nu bliver pyntet op til jul. Derudover er det meget synligt, hvem ens udlejer er. Vi har et tæt forhold til den medarbejder, der står for det administrative i vores ejendom, og kan altid henvende os med spørgsmål.” 

På sin plads 
De positive tilbagemeldinger luner hos Flemming Joseph Balder. 

”Nogle kunne måske godt mene, at vores kundepleje er lige i overkanten, men jeg mener faktisk, det er helt på sin plads. Vi vil gerne vælges til i mange år frem, og gevinsten ved at tage et par ekstra skridt er gode, stabile lejere” 

Mest læste på BusinessReview.dk

1-199559273 - Aerial view to the diamond open mine in Aikhal town, Sakha Yakutia, north of Russia
Diamanter kan blive en god investering
Ankomst
PwC nyindretter hovedsæde til en ny tids arbejdsformer
Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
Large panorama of Copenhagen, Denmark
Sådan får vi billigere boliger i københavn

Podcast

Læs også

Malmø
Revision af skatteregler skaber større sammenhæng mellem København og Malmø
Specielt for offentligt ansatte er skatteregnskaberne besværlige, hvis man bor i det ene land og arbejder i det andet. Det er kun blevet...
Normal_13
En optur for butiksejendomme ligger i kortene
For to år siden var detailhandlen ramt af, at priserne steg langt hurtigere end lønningerne. Det fik forbrugerne til at være påholdende....
Screenshot 2024-05-15 at 19.41
NU STARTER BYGGERIET AF DEN FØRSTE VGP PARK I DANMARK: VGP PARK VEJLE
VGP, der driver mere end 100 erhvervsparker fordelt over hele Europa, har for alvor fået øje på Danmark. Til august tager man første...