Sponseret indhold

Et nyt samlingspunkt for branchen

Sophie Hæstorp Andersen, Socialdemokratiets spidskandidat, og bud på ny overborgmester i København, kommer til EJENDOM2021.

Af:

Networking, vidensdeling og inspiration. Flere vigtige emner som digitalisering og international investering står på dagsordenen, når en ny konference ser dagens lys i oktober. 

Stadig flere møder er rykket fra Teams tilbage til kontorernes mødelokaler. Og webinarernes totale dominans brydes nu også af fysiske arrangementer. Det sidste sker også i oktober, hvor EjendomDanmark har inviteret branchen til topmødet EJENDOM2021. Her skal de vigtigste temaer vendes – både blandt deltagerne selv og ved oplægsholdere og debattører på scenerne. 

”Vi har som branche brug for at mødes igen. Vi er midt i en tid, hvor boliger, byudvikling og sammenhængskraft står højere på politikernes dagsorden, end det har gjort i mange år. Derfor er det vigtigt, at vi finder fælles ideer, fodslag og deler viden,” siger formand Henrik Dahl Jeppesen, EjendomDanmark. 

Han påpeger, at der også er et kommunalvalg på trapperne. Her vil dagsordenen i de store byer – og særligt København – med al sandsynlighed indeholde en del debat om almene boliger, billige boliger og dermed også de private udlejningsboliger. 

”Derfor er jeg også rigtig glad for, at Sophie Hæstorp Andersen kommer til EJENDOM2021. Hun er Socialdemokratiets spidskandidat, og hun er derfor et bud på en ny overborgmester i København. Til konferencen er vi blot uger fra kommunalvalget, og derfor er det vigtigt, at vi som branche ved, hvad hun gerne vil med vores hovedstad – og hvor vi kan byde ind,” siger Henrik Dahl Jeppesen. 

International erfaring
Perspektivet løftes også, og derfor er der inviteret flere hovednavne fra udlandet, der kan være med til at give et internationalt perspektiv på branchen: 

”Vi er rigtig godt med i Danmark, men vi kan også lære meget af udlandet. Der er forskel på de forskellige landes markeder, og det kan være sundt med andre øjne på det at investere i ejendomme. Jeg er derfor glad for, at vi har flere oplægsholdere med et perspektiv, der ikke er bundet til de enkelte lande,” siger Henrik Dahl Jeppesen. 

To af talerne er CEO for Colliers International i Storbritannien og Irland, Tony Horrell, og Managing Partner hos tyske ECE Real Estate Partners, Dr. Volker Kraft. 

”Jeg er rigtig glad for, at vi på dagen kan byde velkommen til så interessante, internationale aktører. Tony har en unik viden om ejendomsinvestering på tværs af landegrænser, som vi alle kan lære meget af,” siger Henrik Dahl Jeppesen. 

”ECE Real Estate Partners har en markant og spændende portefølje, og jeg er sikker på, at alle vil kunne finde meget inspiration i at høre Dr. Volker Krafts take på branchen i et internationalt perspektiv.”

EJENDOM2021 løber af stablen den 26. oktober i Tivoli Congress Center i København. 

Mest læste på BusinessReview.dk

Mikkel Kruse Telenor 2023
Mobil-telefonen udgør en trussel mod sikkerheden hos SMV’erne
airport_drone_2022_02_04
Nye lufthavne åbner enestående muligheder i Grønland
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
Schneider 1
Dansk fabrik i Ringsted vækker opmærksomhed i udlandet

Podcast

Læs også

3 hurtige billede
3 Hurtige
PR-foto: Nationalbanken Risikoråd: Solide ejendomskunder, trods afmatning i markedet Ejendomsbranchen har ofte en fremtrædende...
ÆNDRING TIL EJENDOMSSKATTELOVEN OG EJENDOMSVURDERINGSLOVEN SENDT I HØRING - Billede Berlingske Ejendomme uge 13
ÆNDRING TIL EJENDOMSSKATTELOVEN OG EJENDOMSVURDERINGS-LOVEN SENDT I HØRING
Skatteministeriet har sendt en ændring til ejendomsskatteloven og ejendomsvurderingsloven i høring. Ændringer er kærkomment nyt for...
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
Det er en almindelig udbredt misforståelse, at tidsbegrænsede lejeaftaler højst kan indgås for en periode på 2 år. Denne misforståelse...