Sponseret indhold

Et nyt samlingspunkt for branchen

Sophie Hæstorp Andersen, Socialdemokratiets spidskandidat, og bud på ny overborgmester i København, kommer til EJENDOM2021.

Af:

Networking, vidensdeling og inspiration. Flere vigtige emner som digitalisering og international investering står på dagsordenen, når en ny konference ser dagens lys i oktober. 

Stadig flere møder er rykket fra Teams tilbage til kontorernes mødelokaler. Og webinarernes totale dominans brydes nu også af fysiske arrangementer. Det sidste sker også i oktober, hvor EjendomDanmark har inviteret branchen til topmødet EJENDOM2021. Her skal de vigtigste temaer vendes – både blandt deltagerne selv og ved oplægsholdere og debattører på scenerne. 

”Vi har som branche brug for at mødes igen. Vi er midt i en tid, hvor boliger, byudvikling og sammenhængskraft står højere på politikernes dagsorden, end det har gjort i mange år. Derfor er det vigtigt, at vi finder fælles ideer, fodslag og deler viden,” siger formand Henrik Dahl Jeppesen, EjendomDanmark. 

Han påpeger, at der også er et kommunalvalg på trapperne. Her vil dagsordenen i de store byer – og særligt København – med al sandsynlighed indeholde en del debat om almene boliger, billige boliger og dermed også de private udlejningsboliger. 

”Derfor er jeg også rigtig glad for, at Sophie Hæstorp Andersen kommer til EJENDOM2021. Hun er Socialdemokratiets spidskandidat, og hun er derfor et bud på en ny overborgmester i København. Til konferencen er vi blot uger fra kommunalvalget, og derfor er det vigtigt, at vi som branche ved, hvad hun gerne vil med vores hovedstad – og hvor vi kan byde ind,” siger Henrik Dahl Jeppesen. 

International erfaring
Perspektivet løftes også, og derfor er der inviteret flere hovednavne fra udlandet, der kan være med til at give et internationalt perspektiv på branchen: 

”Vi er rigtig godt med i Danmark, men vi kan også lære meget af udlandet. Der er forskel på de forskellige landes markeder, og det kan være sundt med andre øjne på det at investere i ejendomme. Jeg er derfor glad for, at vi har flere oplægsholdere med et perspektiv, der ikke er bundet til de enkelte lande,” siger Henrik Dahl Jeppesen. 

To af talerne er CEO for Colliers International i Storbritannien og Irland, Tony Horrell, og Managing Partner hos tyske ECE Real Estate Partners, Dr. Volker Kraft. 

”Jeg er rigtig glad for, at vi på dagen kan byde velkommen til så interessante, internationale aktører. Tony har en unik viden om ejendomsinvestering på tværs af landegrænser, som vi alle kan lære meget af,” siger Henrik Dahl Jeppesen. 

”ECE Real Estate Partners har en markant og spændende portefølje, og jeg er sikker på, at alle vil kunne finde meget inspiration i at høre Dr. Volker Krafts take på branchen i et internationalt perspektiv.”

EJENDOM2021 løber af stablen den 26. oktober i Tivoli Congress Center i København. 

Mest læste på BusinessReview.dk

genopbygningafbørsen
Tillæg: Genopbygning af Børsen
2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
ejd 130624
Ejendomme Epaper
EZ_12-08-19_BII_9369
En game changer på vej inden for transplantation og infektionssygdomme
digital transformation concept in business, disruption
Coronakrisen har lært os meget om digitalisering

Podcast

Læs også

kbh_faerre-og-faerre-lever-alene
Færre og færre lever alene i København – det ændrer på boligbehovet
Modsat en almindelig opfattelse er det over de seneste årtier ikke blevet mere normalt for københavnere at leve som single.Det er tværtom...
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
EJENDOMSADVOKATEN: Overvej solceller i forbindelse med nybyg og større renoveringer
En ændring af Bygningsdirektivet medfører, at solceller skal tænkes ind i nybyg og større renoveringer. Etableringen af solcelleanlæg...
Henrik-2024-1024x768-1
PKA Ejendommes nye Code Of Conduct skal åbne op for dialog om samfundsansvar
PKA Ejendomme har udarbejdet en ny Code of Conduct for leverandører og samarbejdspartnere.Målet med den er blandt andet at skabe positiv...