Sponseret indhold
Rikke Lykke, CEO DEAS Group

Ifølge Rikke Lykke, CEO for DEAS Group, en af Nordens største ejendomsforvaltere og -rådgivere, handler det ikke kun om kvalitet og service, men også om at omfavne diversitet og inklusion som afgørende faktorer for succes.

I de seneste år har ejendomsbranchen gennemgået store forandringer med trends og udviklinger i et ambitiøst tempo, der har formet landskabet særligt i en digital retning. Som CEO for DEAS Group mener jeg, at disse afgørende faktorer driver succes: Economy of scale og diversitet. Economy of scale refererer til evnen til at drage fordel af en virksomheds størrelse og omfang for at levere bedre kvalitet, resultater og skabe økonomisk værdi for investorer og samfundet som helhed.

Som en af de større aktører i ejendomsbranchen har DEAS Group en privilegeret og betroet mulighed for at investere i de bedste teknologier og værktøjer, der kan levere standardiserede men samtidig skræddersyede løsninger, som servicerer investorer og deres ejendomme og dermed lejere på bedste vis. Det omfatter blandt andet at bringe vores omfattende database med historisk viden om ejendomme og deres drift i spil og dermed transformere data til ny viden og kvalificeret rådgivning.

Et eksempel ud af adskillige er, når vi som ejendomsforvalter udfører analyser, så vi opnår konkret indsigt i lejernes behov, ønsker og adfærd, og på den måde kan rådgive vores investorer på bedst mulig vis. Som forvalter er vi bevidste om det ansvar, der er betroet os. 

Economy of scale er ikke den eneste faktor, der spiller en vigtig rolle. Diversitet og inklusion er mindst lige så vigtige. Forskelligartede og inkluderende holdninger herunder i adfærd, kultur og perspektiver er essentielle på en nutidig og relevant arbejdsplads. Nysgerrighed skaber kreativitet og rummelighed.

Mangfoldighed i en medarbejderstab skaber en konkurrencefordel. Det er essentielt at være dedikeret til at rekruttere og fastholde medarbejdere fra forskellige baggrunde, kulturer og erfaringer. I DEAS Group tror vi på, at denne værdi vil være med til at sikre en position som en af de førende spillere i ejendomsbranchen i Norden. Men diversitet handler også om miljømæssigt ansvar, og her spiller biodiversitet en væsentlig og essentiel rolle. 

DEAS Group har en af Nordens største og mest specialiserede afdelinger inden for miljømæssigt ansvar og biodiversitet, og vi arbejder tæt sammen med vores investorer for at reducere miljøpåvirkningen af ejendomme og skabe bæredygtige og ansvarlige løsninger. Vi tror på og er dedikeret til et miljømæssigt ansvar, med en særlig forkærlighed for biodiversitet.

Miljømæssige forpligtelser er vigtige for langsigtet succes, og branchen bør tage ansvar for en bedre fremtid. Mulighederne for at lykkes er mange og dækker alt fra at reducere energiforbrug og CO2-udledning i tæt samarbejde med ejerne af ejendommene til at øge biodiversiteten eller at indgå strategiske partnerskaber for at skabe det bedste fundament for at understøtte ejendommenes behov.

I dagens samfund, hvor diversitet og miljømæssigt ansvar er stadig mere vigtige emner, bør branchen ikke ignorere disse faktorer, og hvorfor skulle vi? Essensen er, at vi arbejder med de vigtigste rammer for menneskets hverdag: hjemmet og arbejdspladsen. Det fordrer et stort ansvar. Det kræver på én gang at være konservativ, men stadig innovativ. Forståelse, men stadig søgen af nye behov og tilgange til at imødekomme lejerne.

Ejendomsforvaltere, der forstår dette, har en stor fordel. Og dette er virkelig det nye “sort”.

Mangfoldighed i en medarbejderstab skaber en konkurrencefordel. Det er essentielt at være dedikeret til at rekruttere og fastholde medarbejdere fra forskellige baggrunde, kulturer og erfaringer.

PODCAST

MEST LÆSTE