EJENDOMDANMARK OG PRODOMUS STYRKER SAMARBEJDET MED NY AFTALE

Af:

ProDomus har udvidet medlemskabet af EjendomDanmark, så foreningens cirka 700 medlemmer fremover også bliver en del af EjendomDanmarks branchefællesskab. Begge ser frem til det styrkede samarbejde.

Fredag den 9. februar 2024 offentliggjorde EjendomDanmark og ProDomus et nyt og styrket samarbejde, da ProDomus har udvidet medlemskabet af EjendomDanmark. Dermed bliver ProDomus cirka 700 medlemmer nu via deres medlemskab af ProDomus ligeledes en del af branchefællesskabet i EjendomDanmark, mens der samtidig holdes fast i den stærke, lokale forankring gennem ProDomus.

”Vi har ønsket at samle os i en professionel organisation med høje ambitioner på branchens vegne for både stærkpolitisk interessevaretagelse og gode, moderne medlemstilbud. Det er nemlig enormt vigtigt, at vi taler med én stemme som branche, hvis vi vil opleve resultater,” siger Britta Jespersgaard, adm. direktør i ProDomus og fortsætter:

”Under EjendomDanmarks paraply vil vores medlemmer opleve, at de bliver en del af organisation, der sætter barren højt. Samtidig får de også adgang til endnu mere viden, og de nordjyske udlejere bliver både hørt og set som en del af et stærkt fællesskab.”

Ser frem til samarbejdet
Glæden over det nye samarbejde er også stor hos EjendomDanmark, hvor adm. direktør Peter Stenholm siger:

”Vi er enormt glade for, at vi kan byde så mange nye medlemmer velkommen i vores branchefællesskab. Sammen kan vi både for det enkelte medlem og på branchens vegne opnå store resultater. Vi har hos EjendomDanmark høje ambitioner om at levere politisk interessevaretagelse og moderne medlemstilbud, der forhåbentlig vil opleves som et værdifuldt supplement til de mange medlemstilbud og ydelser, ProDomus selv tilbyder,” siger han og fortsætter:

”Jeg vil også gerne anerkende ProDomus store arbejde og stærke lokale forankring. Der er ingen tvivl om, at det er en gensidig berigelse, at vi nu skal arbejde endnu tættere sammen.”

Mest læste på BusinessReview.dk

Mikkel Kruse Telenor 2023
Mobil-telefonen udgør en trussel mod sikkerheden hos SMV’erne
airport_drone_2022_02_04
Nye lufthavne åbner enestående muligheder i Grønland
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
Screenshot 2024-03-13 at 08.23
Cybersikkerhed Epaper
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?

Podcast

Læs også

3 hurtige billede
3 Hurtige
PR-foto: Nationalbanken Risikoråd: Solide ejendomskunder, trods afmatning i markedet Ejendomsbranchen har ofte en fremtrædende...
ÆNDRING TIL EJENDOMSSKATTELOVEN OG EJENDOMSVURDERINGSLOVEN SENDT I HØRING - Billede Berlingske Ejendomme uge 13
ÆNDRING TIL EJENDOMSSKATTELOVEN OG EJENDOMSVURDERINGS-LOVEN SENDT I HØRING
Skatteministeriet har sendt en ændring til ejendomsskatteloven og ejendomsvurderingsloven i høring. Ændringer er kærkomment nyt for...
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
Det er en almindelig udbredt misforståelse, at tidsbegrænsede lejeaftaler højst kan indgås for en periode på 2 år. Denne misforståelse...