CITYFACT: Yderst brugbart og relevant analyseværktøj for ejendomsinvestorer

Af:

I ejendomsinvesteringsbranchen er det altafgørende at have adgang til dybdegående og præcise data, når der skal træffes svære beslutninger om, hvor investeringer skal placeres. Siden fødslen i 2022 har CityFact fra EDC Poul Erik Bech hjulpet med netop det, og analyseproduktet har vist sig som en værdifuld ressource og et essentielt værktøj for seriøse ejendomsinvestorer i hele landet. Produktet har været så stor en succes, at det er blevet udvidet med 4 nye områder i form af Vendsyssel, Vestegnen, Trekantområdet og Sønderjylland.

CityFact giver et dybdegående overblik over markedsforhold i en række af de største byer i landet og samler således omfattende områdespecifik viden og markedsdata fra alle ejendomssegmenterne i ét analyseprodukt. CityFact er blevet taget godt imod i hele landet af både kunder og medarbejdere. Flemming Buhl, Head of Capital Markets og storkundeansvarlig i EDC Erhverv Poul Erik Bech, siger: 

”Det er godt set af forretningen at udvikle Cityfact. Det er faktisk genialt fundet på. Jeg ved godt, det kræver rigtig mange ressourcer at udarbejde analyserne, men de styrker i den grad vores branding, faglighed og service overfor kunderne. Med CityFact får kunderne yderst relevant information på en nem og overskuelig måde, som de kan bruge til at bakke op om deres investeringsbeslutninger. Det giver os en masse goodwill i markedet, og kunderne er rigtig glade for det. Det gælder både de helt store investorer og pensionskasserne, som det offentlige, ja, faktisk alle jeg er i dialog med, er superglade for vores produkt.” 

CityFact giver bl.a. information om tomgang, lejeniveauer og afkastkrav, samt befolkningsudvikling, aldersfordeling og flytteaktivitet, så seriøse investorer kan træffe velfunderede og fornuftige beslutninger, når mange penge er på spil. CityFact er blevet udvidet med 4 nye områder i form af Vendsyssel, Vestegnen, Trekantområdet og Sønderjylland.

Understreger faglig kompetence
Det er muligt at hente indgående analyser fra 19 af landets største byer og områder. Flemming Buhl, siger:

”CityFact er i den grad med til at vise omverden, at vi med vores 19 erhvervscentre vitterligt er landsdækkende, og at vi har en stor fordel i forhold til mange andre kæder, da vi har nationale eksperter, der arbejder i tæt samspil med vores dygtige lokale mæglere og erhvervscentre. Med CityFact understreger vi vores faglige kompetence, og det er med til at placere os stærkt i markedet. Der er en fornøjelse at kunne sende CityFact-rapporterne til nuværende og potentielle kunder – de kvitterer altid tilbage med, at de har fået meget mere, end de regnede med. Så produktet overgår kundernes forventninger.” 

”Det er et imponerende produkt, der virkelig giver værdi for kunderne. I mit arbejde har CityFact givet stor effekt og sat et positivt indtryk, og det giver sig selv, at skal man som investor fx bygge rækkehuse i Næstved, så vil man gerne have information, der styrker beslutningsgrundlaget på en nem og overskuelig måde – og det må man sige, at CityFact gør.”

Gunstigt for de tungeste
Henrik Frost Sørensen, partner og erhvervsdirektør i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus, siger: ”Vi oplever, at stort set alle synes, at det er et fint værktøj, som skaber god værdi. CityFact er særligt interessant, fordi det er enormt datatungt og specifikt helt ned på byniveau. Det giver altså nogle helt unikke indsigter i, hvordan et givent marked ser ud i den specifikke by, som man ønsker at investere i, og det er en klar fordel, når man kan tage en beslutning på et veloplyst grundlag. Med CityFact får man det hele serveret på et sølvfad, og så får investeringen væsentligt mere tyngde. Det er fordelagtigt for enhver investor, men det er indlysende, at jo større beløbene bliver, desto mere viden ønsker man om det område man investerer i.”

Skræddersyede rapporter
Joseph Alberti, Head of Research EDC Erhverv Poul Erik Bech, siger: ”Med vores analyseprodukt CityFact giver vi investorer og beslutningstagere et mere oplyst grundlag. Men har du behov for at træffe en konkret beslutning ift. byggeprojekter eller ejendomsinvesteringer, så anbefaler vi altid, at du rækker ud til vores lokale erhvervscenter eller til os i Research, så vi kan drøfte dine analysebehov. Vi kan udarbejde skræddersyede rapporter, der kan hjælpe dig med at træffe beslutninger baseret på dit konkrete projekt.” 

CityFact – Kom helt tæt på den lokale udvikling

Er du nysgerrig på den lokale udvikling, eller er du på udkig efter konkrete demografiske forhold til et konkret byggeprojekt eller ejendomsinvestering? CityFact samler relevante markedsforhold i ét analyseprodukt. Det er blevet lettere at danne sig et grundigt overblik over lokale markedsforhold, og få en aktuel status på tomgang, lejeniveauer og afkastkrav og data på demografiske bevægelser, herunder befolkningens udvikling, aldersfordeling, flytteaktivitet og tendenser inden for arbejdsstyrken for specifikke markedsområder med data helt ned på byniveau. 

Tilmeld dig CityFact og modtag en rapport for de byer, du interesserer dig for: www.poulerikbech.dk/cityfact

Mest læste på BusinessReview.dk

Ankomst
PwC nyindretter hovedsæde til en ny tids arbejdsformer
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål
br cø__
Læs "Cirkulær Økonomi" digitalt her

Podcast

Læs også

Malmø
Revision af skatteregler skaber større sammenhæng mellem København og Malmø
Specielt for offentligt ansatte er skatteregnskaberne besværlige, hvis man bor i det ene land og arbejder i det andet. Det er kun blevet...
Normal_13
En optur for butiksejendomme ligger i kortene
For to år siden var detailhandlen ramt af, at priserne steg langt hurtigere end lønningerne. Det fik forbrugerne til at være påholdende....
Screenshot 2024-05-15 at 19.41
NU STARTER BYGGERIET AF DEN FØRSTE VGP PARK I DANMARK: VGP PARK VEJLE
VGP, der driver mere end 100 erhvervsparker fordelt over hele Europa, har for alvor fået øje på Danmark. Til august tager man første...