3 Hurtige

Af:

PR-foto: ATP Ejendomme

ATP og Ordnung har åbnet Danmarks største kontorhotel i Shellhuset

Den 1. februar åbnede Ordnung sit niende kontorhotel – og denne gang Danmarks største af slagsen. Der er 9000 kvm. at gøre godt med i Shellhuset i Kampmannsgade i København. Ejendommen er ejet af ATP Ejendomme, som også har sat den i stand til sin nye funktion. Det har været en anderledes oplevelse end sædvanligt, hvor man arbejder med én eller nogle få specifikke brugere i tankerne.

”Sammen med Ordnung har vi skulle kigge længere frem og skabe et arbejdsmiljø, som ikke alene passer til én indflytter, men derimod appellerer til et væld af forskellige erhvervskunder af varierende størrelse. For os er det en mulighed for at udfordre måden, vi indretter fremtidens kontorer på, så det har på alle måder været en lærerig renovering,” udtaler Jan Johansen, ejendoms- og udviklingsdirektør i ATP Ejendomme, i en pressemeddelelse.

Hauke Haas, CEO i ordning, forklarer: ”Vi oplever en stor vækst af virksomheder, der med rettidig omhu for øje ser behov for at kunne tilpasse sig hurtigt skiftende markedsbehov, mens den hybride arbejdsplads repræsenterer en ny æra af fleksibilitet, som matcher fremtidens arbejdsmarked. Og det er bl.a. derfor, at Shellhuset i dag står som kontorhotel,” 

”Tilrettelæggelsen af Shellhuset har i den grad gjort det muligt for os at imødekomme kravene fra en bred vifte af virksomheder og deres individuelle behov. Fra den dag, vi satte vores underskrift på lejekontrakten, har det været vores mål at skabe en mindeværdig oplevelse for vores lejere. Vi har indrettet etagerne med fokus på eksklusivitet og ordentlighed, og hvert element er nøje udvalgt, for at vores lejere kan nyde en produktiv og behagelig arbejdsdag. Og den sublime beliggenhed taler næsten for sig selv,” fortsætter Hauke Haas Hauke Haas.

Parterne forventer, at kontorhotellet vil være fuldt udlejet i løbet af året.

PR-foto: Lokalebasen.dk

Jakob Dalhoff fylder rundt – bruger nu det meste tid på hjælpearbejde i Ukraine

I en moderne, rig og velordnet verden er det sjældent, at man skæbnen for alvor ændrer på den kurs, man selv havde lagt for sin tilværelse. Men det er sket for Jakob Dalhoff, en af den danske ejendomsbranches profiler, der mandag fyldte 50 år.

Jakob Dalhoff er søn af Peter Dalhoff-Nielsen, der som DR’s korrespondent i Sovjetunionen og Østeuropa i 30 år frem til 1992 var kendt af enhver dansker. I forhold til det havde Jakob lagt op til en mere diskret og fredelig tilværelse, da han valgte ejendomsbranchen som sin levevej. Han stiftede mæglerfirmaet DN Erhverv, men senere blev netportalerne MatchOffice og Lokalebasen.dk de vigtigste aktiviteter. Ukrainske it-udviklere blev hyret ind, og i 2018 flytte Jakob Dalhoff selv til landet, mere præcist til den vestlige by Lviv, hvor han også fandt sin udkårne, Maria. Så langt var karrieren forholdsvis typisk i en globaliseret tidsalder. Men alt ændrede sig, da russerne i februar sidste år invaderede Ukraine.

“Jeg husker den første tid af russernes angreb på os som dramatisk, stressende, men ligesom alle ukrainere fandt også jeg hurtigt ind i nye rutiner i vores forandrede hverdag,” siger Jakob Dalhoff til magasinet NineToFive, som Lokalebasen.dk udgiver til sine kunder.

Over for samme magasin anslår han, at han i dag bruger 70-80 pct. af sin tid på hjælpearbejde. Sidste sommer var han f.eks. med til at arrangere, at ukrainske børn kunne komme på spejderlejr i Danmark, og på den måde få en pause fra krigens hverdag. Denne indebærer bl.a. at søge skjul for russiske raketangreb, hvilket også er blevet et element i Jakob Dalhoffs egen tilværelse.

PR-foto: Link Arkitektur

PenSam og Raundahl & Moseby skal omdanne ikonisk hospital til boliger

Skulle man kåre det smukkeste hospitalsbyggeri nogensinde i Danmark, ville det gamle Amtssygehuset i Aarhus være et godt bud på en vinder. Men det er altså også gammelt, opført i 1930’erne, og dermed ikke tidssvarende til funktionaliteten. Derfor er det ved at blive bygget om til boliger. Aarhus Byråd har givet PenSam og totalentreprenøren Raundahl & Moseby opgaven med anden fase af ombyggeriet, oplyser parterne i en pressemeddelelse. Link Arkitektur er arkitekten bag ombygningen.

”Vi er gået meget målrettet efter at komme med i udviklingsprojektet ved Amtssygehuset af flere årsager. Området skiller sig rigtig positivt ud fra mange andre udviklingsprojekter ved, at man allerede fra start får noget historie og dna i form af de eksisterende bygninger, og det har stor betydning for, hvor attraktivt det bliver for fremtidige beboere at slå sig ned i området. Og så ser vi naturligvis først og fremmest en rigtig god investeringscase til gavn for vores medlemmers pensioner,” udtaler de ansvarlige porteføljemanagere, senior asset manager Johnna Thygesen og senior portfolio manager Christian Bonde Petersen fra PenSam.

”Vi er glade for den anerkendelse der ligger i, at vi nu også får muligheden for at udfører udviklingen af etape 2 af Amtssygehuset. Vi har haft tæt og tillidsfuldt samarbejde med PenSam omkring tilblivelsen af tilbuddet og ser nu frem til at realisere vores fælles visioner for projektet. De fleste århusianere kender, og har et særligt forhold til området omkring Tage Hansens Gade og der hersker bestemt også en vis respekt omkring de gamle og ikoniske bygninger ved Aarhus Amtssygehus. Vi ser det derfor også, som et særligt privilegie, at få muligheden for at videreudvikle dette helt særlige område i Aarhus,” udtaler CSO Rob Hodgkins i Raundahl & Moesby.

Mest læste på BusinessReview.dk

2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
Mette Abildgaard--
Kvindelig intuition kan aflæses på bundlinjen
ejd 130624
Ejendomme Epaper
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
SKO_billede
Change of Control-klausulers betydning i ejendomstransaktioner

Podcast

Læs også

3 hurtige billede
3 Hurtige
Foto: rupixen-Q59HmzK38eQ-unsplash Opdatering på EU-Kommissionens forslag om maksimal betalingsfrist Europa-Kommissionen præsenterede...
Couch_1
Gør tidsregistrering til et ledelsesværktøj
Tidsregistrering bliver en del af arbejdsdagen hos danske virksomheder, når den nye EU-lov træder i kraft den 1. juli 2024. TimeLog,...
PFJ_FINAL-4
Tidsregistrering skaber værdi for virksomhederne
Den 1. juli 2024 bliver tidsregistrering en del af arbejdsdagen hos danske virksomheder, når den nye EU-lov træder i kraft. Projectum, der...