3 Hurtige

Af:

PR-foto: Newsec

Julie Rømsing udnævnt til ny direktør for ejendomsforvalteren Newsec

Julie Rømsing tiltræder den 1. juni som ny managing director for den danske del af den nordiske ejendomsforvalter Newsec Property Asset Management. Hun kommer fra en stilling som operations performance director hos ISS og bliver nu chef for 600 medarbejdere i Newsec i Danmark. Det oplyser selskabet.

I ISS har Julie Rømsing efter det oplyste ledet store organisatoriske og kulturelle transformationer på flere markeder. Senest har hun som nordisk COO været ansvarlig for optimering af facility management-koncernens operative funktioner på tværs af syv nordeuropæiske lande.

”Jeg er utrolig glad for, at en kapacitet som Julie har valgt at sige ja til at blive en del af Newsec og dermed stille sig i spidsen for vores mange dygtige medarbejdere i Danmark. Vi har en ambition om at transformere ejendomsbranchen, og med Julie har internationale kompetencer og stærke evner til at skabe en kultur, der både motiverer medarbejdere og sikrer kundetilfredshed,” siger Eric Johansson, nordisk chef for Newsec Property Asset Management.

Julie Rømsing bliver tredje, danske Newsec-chef på få år, og for alle tre gælder, at deres baggrund var uden for ejendomsbranchen. Thomas Kempf, der sagde op i 2021, var lige som Rømsing hentet i facility managment-branchen, som han siden er vendt tilbage til. Han blev afløst af Kim Andersen, der kom fra forsikringsselskabet If.

”Jeg glæder mig ekstremt meget til at møde mine nye kollegaer, og til at vi sammen skal tage Newsec til næste niveau. Jeg ser store muligheder i ejendomsbranchen i de kommende år, og Newsecs placering mellem ejere, lejere og brugere af ejendommene er utrolig interessant. Vi skal bruge den position og vores omfattende kompetencer til i endnu højere grad at komme med nye perspektiver på vores kunders ejendomme,” udtaler Julie Rømsing.

Animation stillet til rådighed af Arkitektforeningen 

Pavilloner skal markere København som arkitekturhovedstad

En gåtur langs havnefronten i København hen over foråret og sommeren vil byde på nogle lidt andre oplevelser end vanligt: Unesco har udnævnt København til Arkitekturhovedstad 2023, og i den anledning vil der blive opstillet 10-15 ”verdensmålspavilloner”, der illustrerer forskellige elementer af bæredygtighed. Det oplyser Arkitektforeningen, der står for projektet i samarbejde med Københavns Kommune, By & Havn og UIA Verdenskongressen for Arkitekter 2023.

Det sidste hentyder til en kongres, der løber af stablen den 2.-6. juli, og som har undertitlen ”Sustainable Futures – Leave No One Behind”.

”Nogle (af pavillonerne, red.) er bygget i genbrugsbeton, andre i stampet lerjord eller strå. Nogle er åbne og opført som kunstneriske installationer, andre ligner huse, som vi kender dem, men sætter et markant mindre CO2-aftryk,” oplyser arrangørerne. Alle pavilloner vil være åbne for publikum.

Et eksempel på en pavillon er ”The Tower of Wind” (billedet), som vil komme til at stå ved Skuespilhuset på Ofelia Plads, og som skal være ”et monument for udviklingen mod bæredygtig arkitektur, hvor publikum vil opleve en rejse gennem meteorologiens historie og få et indblik i, hvad fremtidens teknologi kan fortælle os om klimaudfordringer. Besøgende kan komme ind i tårnet og bl.a. følge klimaudviklingen real time. Tårnet opføres med henblik på at sætte mindst muligt klimaaftryk og har reference til det græske ”The Tower of Wind” i Athen, der betegnes som verdens første meteorologiske observationsstation.”

Bag ”The Tower of Wind” står Atenastudio ved arkitekt Anna Maria Indrio i samarbejde med arkitekterne Henning Frederiksen og Christian Fogh samt kunstner Simone Aaberg Kærn, DMI, CLT Danmark, Standard System Engineering, Bevica Fonden og Forening Ofelia Plads.

PR-foto: Lintrup & Norgart

Tidligere BRF-topchef valgt som bestyrelsesformand i Lintrup & Norgart

Den københavnske erhvervsmæglervirksomhed Lintrup & Norgart har fået et stort navn fra finanssektoren som formand for sin bestyrelse. Nemlig Kim Thomsen, der er forretningsdirektør i Jyske Bank med ansvar for Storkunder Erhvervsejendomme. Det oplyser selskabet.

Kim Thomsen har siden 1990 været i BRFkredit, som i 2914 blev købt af Jyske Bank, og han har altid arbejdet med erhvervs- og investeringsejendomme. Han er bankuddannet og har desuden en HD-uddannelse i finansiering og kreditvæsen fra CBS. Privat bor Kim Thomsen i Ålsgårde i Nordsjælland, er gift og har tre voksne børn.

”Gennem mit arbejde med ejendomsfinansiering og erhvervsejendomme kender jeg Lintrup & Norgart som en seriøs, troværdig og professionel mæglervirksomhed. Lintrup & Norgart har opbygget en solid position i Storkøbenhavn, virksomhedens værdier og måde at drive forretning på flugter godt med mine egne værdier, og både Lintrup & Norgart og jeg har en stor passion for ejendomme,” udtaler Kim Thomsen.

”Vi er glade for, at Kim Thomsen har sagt ja til at træde ind som formand. Han har et stort netværk og er en kapacitet med mange års erfaring og indsigt i erhvervsejendomme og investeringsejendomme, ikke mindst om finansiering, som har fået større betydning efter perioden med meget lave renter,” siger adm. direktør og partner Stig Lintrup.

Kim Thomsen afløser på formandsposten Niels Bremer Jørgensen, som i 11 år har siddet i Lintrup & Norgarts bestyrelse og for nylig er blevet vice president i Lego-koncernen med mange arbejdsdage i Billund og med stor rejseaktivitet. 

Mest læste på BusinessReview.dk

Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
1-199559273 - Aerial view to the diamond open mine in Aikhal town, Sakha Yakutia, north of Russia
Diamanter kan blive en god investering
Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål
br cø__
Læs "Cirkulær Økonomi" digitalt her
Ankomst
PwC nyindretter hovedsæde til en ny tids arbejdsformer

Podcast

Læs også

Malmø
Revision af skatteregler skaber større sammenhæng mellem København og Malmø
Specielt for offentligt ansatte er skatteregnskaberne besværlige, hvis man bor i det ene land og arbejder i det andet. Det er kun blevet...
Normal_13
En optur for butiksejendomme ligger i kortene
For to år siden var detailhandlen ramt af, at priserne steg langt hurtigere end lønningerne. Det fik forbrugerne til at være påholdende....
Screenshot 2024-05-15 at 19.41
NU STARTER BYGGERIET AF DEN FØRSTE VGP PARK I DANMARK: VGP PARK VEJLE
VGP, der driver mere end 100 erhvervsparker fordelt over hele Europa, har for alvor fået øje på Danmark. Til august tager man første...