3 Hurtige

Af:

Bjørn Gervø, PR-foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech

Arkitekter tænker arbejdspladser ind i selv små lejligheder

Som beskrevet i sidste uge lægger developere op til, at fælleslokaler til lejeboliger også skal anvendes til hjemmearbejdspladser. Mange har derimod opgivet at indrette særlige arbejdspladser i selve lejligheder, hvis disse kun er på to eller tre værelser. Men EDC Poul Erik Bech gør et forsøg, oplyser selskabet i en pressemeddelelse. Projektchef Bjørn Gervø (billedet) fortæller:

“Vi samarbejder f.eks. med et arkitektfirma om et nyt stort projekt, hvor vi har drøftet indretningen i forhold til at imødekomme beboernes behov for hjemmekontor. Det udmønter sig snart i veldisponerede 2-3-værelses lejligheder med fleksible løsninger, hvor arbejdsstationen er i forlængelse af entreen og længst væk fra boligernes køkken/alrum, da det er her, det meste af hjemmets aktiviteter ofte foregår. Lys og ro er vigtigt for et godt arbejdsmiljø, og derfor kommer der et vindue ved arbejdspladsen, og der bliver mulighed for at få en skydedør, så man kan lukke sig inde og koncentrere sig.” 

”Jeg glæder mig til at kunne løfte sløret i den kommende tid for projektet, da vi har en klar forventning om, at de nye lejligheder vil tiltale mange,” fortsætter Bjørn Gervø.

Foto: Camilla Rønde for Ejendom Danmark

EjendomDanmark og Dania bag ny bacheloruddannelse for ejendomsfolk

Hvis man ønsker at være ejendomsadministrator, kan man tage EA-uddannelsen. Men nu vil EjendomDanmark i samarbejde med Erhvervsakademi Dania tilbyde kandidaterne en overbygning, hvor de også får kundskaber inden for f.eks. asset management, investment management og ejendomsudvikling. 

”De studerende på uddannelsen vil bl.a. runde disciplinerne inden for forvaltning af ejendomme, nemlig køb og salg, byggeteknik, jura, foreninger, PropTech, Data Management og kommunikation samt makroøkonomi. Diplomuddannelsen er bygget op af to obligatoriske moduler, en række retningsspecifikke moduler og nogle valgfrie moduler. Uddannelsen afsluttes med et afgangsprojekt,” oplyses det.

Uddannelsen skal også ses som et tiltag i kampen om tiltrække og fastholde arbejdskraft i ejendomsbranchen. Dens virksomheder står sig bedre, hvis de kan tilbyde medarbejdere på alle niveauer efteruddannelse, der giver mulighed for mere spændende jobindhold og højere løn.

JYSK

Ny indretning hjælper på omsætningen i JYSK’s butikker

Den fysiske detailhandel er klemt af nethandlen, men magtesløs er den ikke. Nogle gange kan en simpel nyindretning være det, der redder omsætningen. Det viser en historie fra JYSK. Koncernen oplyser i en pressemeddelelse, at den over de seneste år har ombygget ca. halvdelen af dens 110 butikker i Danmark, og nu er der sat penge af til at ombygge yderligere 36.

”Det er en stor investering, og det kommer til at kræve meget af alle i JYSK Danmark, men vi har kunnet se en tydelig omsætningsfremgang i de butikker, som vi allerede har ombygget. Det bliver rigtig fedt for både kunder og medarbejdere med det nye koncept,” udtaler Bo. V. Andersen, country manager i JYSK Danmark.

Det oplyses om det nye butikskoncept, at det ”byder bl.a. på gulv i lyst trælook fremfor tæppegulv og generelt en mere moderne butik, der tilbyder endnu mere inspiration til boligindretningen. Det sker bl.a. med den inspirerende skillevæg, hvor man som i et showroom kan se et eksempel på en komplet indretning af et soveværelse, en spisestue og en stue.”

Mest læste på BusinessReview.dk

Mikkel Kruse Telenor 2023
Mobil-telefonen udgør en trussel mod sikkerheden hos SMV’erne
airport_drone_2022_02_04
Nye lufthavne åbner enestående muligheder i Grønland
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
Schneider 1
Dansk fabrik i Ringsted vækker opmærksomhed i udlandet

Podcast

Læs også

3 hurtige billede
3 Hurtige
PR-foto: Nationalbanken Risikoråd: Solide ejendomskunder, trods afmatning i markedet Ejendomsbranchen har ofte en fremtrædende...
ÆNDRING TIL EJENDOMSSKATTELOVEN OG EJENDOMSVURDERINGSLOVEN SENDT I HØRING - Billede Berlingske Ejendomme uge 13
ÆNDRING TIL EJENDOMSSKATTELOVEN OG EJENDOMSVURDERINGS-LOVEN SENDT I HØRING
Skatteministeriet har sendt en ændring til ejendomsskatteloven og ejendomsvurderingsloven i høring. Ændringer er kærkomment nyt for...
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
Det er en almindelig udbredt misforståelse, at tidsbegrænsede lejeaftaler højst kan indgås for en periode på 2 år. Denne misforståelse...