Tryk på den grønne knap

Af:

Cisco Webex er en cloud-baseret mødeplatform, der kan anvendes på laptops, smartphones eller i mødelokaler. Det kræver blot et tryk på en grøn knap for at mødes online.

Et møde er ikke længere en situation, hvor alle deltagere sidder skulder ved skulder og sender kaffekanden rundt og pænt spørger, om sidemanden mon bruger mælk i kaffen?

Møder er ikke gået af mode, de har bare ændret sig. De er blevet virtuelle med effektivisering og tydelige tidsgevinster til følge.

Åbent univers
Den del af fremtidens kontor er allerede over os, og markedet ser et stort udbud af aktører, der tilbyder forskellige løsninger til videomøder. Det kan være lidt af en jungle at navigere i – ikke mindst fordi flere værktøjer på markedet er isolerede platforme, der kan medføre udfordringer, fordi de ikke kan tale sammen med andre løsninger.

Det kan Ciscos Webex. Cisco Webex er en cloud-baseret mødeplatform, som kan anvendes både på din laptop, din mobile enhed og via skærme i din virksomhed – kort fortalt, overalt hvor du har brug for den. Det er et åbent univers, hvor netop brugeren er i højsædet, forklarer Cisco Danmarks Head of Collaboration, Christian Raahave:

”Webex handler grundlæggende om én ting; brugervenlighed. Der er flere løsninger på markedet – ingen nævnt, ingen glemt – som ikke kan tale sammen med andre løsninger, hvilket alle nok ved kan give en masse besvær. Man kan ikke være sikker på, at dem man skal holde online møde med har samme løsning og der opstår hurtigt frustration, når sådan et møde trækker ud med 8-10-15 minutter på grund af teknisk knas, og deltagerne bliver mere og mere frustrerede, fordi tiden skrider. Webex er designet til at fungere med andre løsninger, så både interne og eksterne møder kan gennemføres uden problemer.”

Under et minut
Christian Raahave forklarer desuden: ”Et Webex møde skal gerne være i gang på under 30 sekunder. Man får en mail invitation fra mødeværten, og i den er der en stor grøn ”start” knap, man trykker på, og så bliver man ledt ind til mødet, og man er i gang. Dette interview er et godt eksempel. Fra du trykkede på den grønne knap, så gik der under ti sekunder til vi var i gang med samtalen. Der er virkelig intet mystisk eller svært ved Cisco Webex.”

Cisco Webex tilbyder også løsninger til mødelokalerne. Fx. Webex Board, som minder om en stor tablet og anvendes lige så let under møderne, til blandt andet dokumentdeling og whiteboarding.

Sikkerheden er i højsæde
Det skal være sikkert at afholde virtuelle møder, og Cisco har netop fokus på sikkerheden i sine løsninger. Med en stigende interesse fra cyberkriminelle om at kunne hacke sig ind på videomøder eller skabe overbelastningsangreb, er værdien af Ciscos store sikkerhedsorganisation høj.

Ved at designe løsninger på tværs af egne platforme med sikkerheden som pejlemærke, kan brugerne af Webex holde virtuelle møder uden frygten for at blive aflyttet eller i værste fald hacket.

Den moderne bruger
Alt er cloud-baseret og intuitivt. Ciscos styrke ligger i samspillet mellem hardware i mødelokalerne og softwaren på brugernes personlige enheder, såsom laptops og smartphones. Med Cisco Webex kan man samarbejde uanset, hvor man befinder sig. Det passer til et moderne arbejdsliv, hvor det er sjældent alt kan eksekveres indenfor et kontors fire vægge.

”Vores arbejdsliv ændrer sig. Det fysiske møde og værdien heraf er ekstrem vigtig, men mødets værdi skal ikke afhænge af, at man mødes fysisk hver gang. Det er i disse tider, hvor virksomheder skal spare på kørslen og tænke i grønne baner, ingen grund til at bruge en dag på at flyve til Oslo, München eller London for at afholde en times møde ansigt til ansigt for så at flyve hjem igen. Det kan klares nemt, bekvemt og i fantastisk kvalitet med Cisco Webex,” siger Christian Raahave og understreger:

”Det er også et redskab, der harmonerer med et moderne arbejdsliv, hvor selv de dygtigste og vigtigste medarbejdere vil have tid til familie- og fritidsliv, og det handler også om effekten af arbejdsdagen. Selv de allermindste firmaer med en eller to ansatte kan vinde tid og plads i kalenderen ved at bruge dette som et dagligt værktøj.”

Det kræver blot en internetadgang og et tryk på den grønne knap – så mødes man online.

Cisco Webex er et cloud-baseret samarbejdsværktøj, hvor man på en eller flere valgfrie enheder kan mødes virtuelt, sikkert og i fuld HD-kvalitet. Man kan skærmdele, samarbejde og optage møder mv. Cisco tilbyder alle kunder at prøve Cisco Webex gratis i 90 dage.  Prøveversionen indeholder licenser til at kunne afholde møder med op til 100 deltagere.

Se mere på

www.cisco.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
SKO_billede
Change of Control-klausulers betydning i ejendomstransaktioner
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
ejd 130624
Ejendomme Epaper
Mette Abildgaard--
Kvindelig intuition kan aflæses på bundlinjen

Læs også

Datacenter interiør
Kunstig intelligens stiller store krav til fremtidens datacentre
At drive et datacenter handler om meget mere end blot at putte en masse servere ind i en bygning. Stigende krav til applikationer og...
Natasha Saxberg, Sep 2021, IT, IT-branchen
AI bliver anderledes end alle andre revolutioner
Hvor den industrielle revolution omkring 1800-tallet og automatiseringsbølgen i starten af 1900-tallet i høj grad påvirkede medarbejdere...
Chatbot chat AI concept, artificial intelligence Businessman usi
Standardbrugerflader mindsker frygten for kunstig intelligens
I it-virksomheden itm8 arbejder man blandt andet med at implementere kunstig intelligens i mellemstore virksomheder. Ifølge partner...