De fem nominerede til hi Sustainable Development Award blev offentliggjort på et presseevent i København.
Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter

Avanceret teknologi og moderne industrielle løsninger bliver forenet med 700 udstillere, nyheder, keynote speakere og det personlige møde mellem kunder og leverandører, når hi Tech & Industry Scandinavia finder sted 1.-3. oktober 2019 i MCH Messecenter Herning.

Program

Ny hi-award hylder bæredygtighed

Med udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling har hi Tech & Industry Scandinavia i år lanceret ’hi Sustainable Development Award’.

Bidragene til en bedre verden bliver hyldet på dette års hi Tech & Industry Scan- dinavia, som har indstiftet en ny pris med navnet ’hi Sustainable Development Award’. Prisen tager afsæt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling og er således en hæder af de udstillere, som gør en særlig indsats for en omstilling i industrien.

Vinderen af hi Sustainable Development Award bliver offentliggjort til åbnin- gen af hi-messen tirsdag 1. oktober kl. 09.30 og præmieres desuden med kr. 50.000.

Fem innovative finalister
En jury bestående af eksperter fra erhvervslivet og forskningsmiljøet har gennem- gået de mange produkter, løsninger og services, som blev indstillet til den nye pris. Juryen har udpeget følgende fem finalister:

  • R&D Engineering for udviklingen af et økologisk græsprotein, som på sigt kan bidrage til, at den klimatunge import af soja falder.
  • Bio-Circle Surface Technology for udviklingen af en rensevæske, der indehol- der intelligente mikroorganismer, som kan erstatte farlige opløsningsmidler.
  • Chr. Hansen for udviklingen af bakterier, der kan forlænge holdbarheden i yog- hurt og dermed mindske madspild.
  • Innospexion for udviklingen af en røntgenbaseret sorteringsteknologi til affald. – VisBlue for udviklingen af batteriteknologi, der gør det muligt at lagre overskuds-
    energi udvundet fra sol og vind.

Læs mere om de fem nominerede på

hi-industri.dk.

MEST LÆSTE