Skandinaviens bedste løsninger til industrien kan opleves på hi-messen

De fem nominerede til hi Sustainable Development Award blev offentliggjort på et presseevent i København.

Af:

Avanceret teknologi og moderne industrielle løsninger bliver forenet med 700 udstillere, nyheder, keynote speakere og det personlige møde mellem kunder og leverandører, når hi Tech & Industry Scandinavia finder sted 1.-3. oktober 2019 i MCH Messecenter Herning.

Program

Ny hi-award hylder bæredygtighed

Med udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling har hi Tech & Industry Scandinavia i år lanceret ’hi Sustainable Development Award’.

Bidragene til en bedre verden bliver hyldet på dette års hi Tech & Industry Scan- dinavia, som har indstiftet en ny pris med navnet ’hi Sustainable Development Award’. Prisen tager afsæt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling og er således en hæder af de udstillere, som gør en særlig indsats for en omstilling i industrien.

Vinderen af hi Sustainable Development Award bliver offentliggjort til åbnin- gen af hi-messen tirsdag 1. oktober kl. 09.30 og præmieres desuden med kr. 50.000.

Fem innovative finalister
En jury bestående af eksperter fra erhvervslivet og forskningsmiljøet har gennem- gået de mange produkter, løsninger og services, som blev indstillet til den nye pris. Juryen har udpeget følgende fem finalister:

  • R&D Engineering for udviklingen af et økologisk græsprotein, som på sigt kan bidrage til, at den klimatunge import af soja falder.
  • Bio-Circle Surface Technology for udviklingen af en rensevæske, der indehol- der intelligente mikroorganismer, som kan erstatte farlige opløsningsmidler.
  • Chr. Hansen for udviklingen af bakterier, der kan forlænge holdbarheden i yog- hurt og dermed mindske madspild.
  • Innospexion for udviklingen af en røntgenbaseret sorteringsteknologi til affald. – VisBlue for udviklingen af batteriteknologi, der gør det muligt at lagre overskuds-
    energi udvundet fra sol og vind.

Læs mere om de fem nominerede på

hi-industri.dk.

Mest læste på BusinessReview.dk

2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
Mette Abildgaard--
Kvindelig intuition kan aflæses på bundlinjen
ejd 130624
Ejendomme Epaper
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
SKO_billede
Change of Control-klausulers betydning i ejendomstransaktioner

Læs også

Datacenter interiør
Kunstig intelligens stiller store krav til fremtidens datacentre
At drive et datacenter handler om meget mere end blot at putte en masse servere ind i en bygning. Stigende krav til applikationer og...
Natasha Saxberg, Sep 2021, IT, IT-branchen
AI bliver anderledes end alle andre revolutioner
Hvor den industrielle revolution omkring 1800-tallet og automatiseringsbølgen i starten af 1900-tallet i høj grad påvirkede medarbejdere...
Chatbot chat AI concept, artificial intelligence Businessman usi
Standardbrugerflader mindsker frygten for kunstig intelligens
I it-virksomheden itm8 arbejder man blandt andet med at implementere kunstig intelligens i mellemstore virksomheder. Ifølge partner...