Sponseret indhold

DoLand lancerer bæredygtig investeringsplatform til virksomheder

Af:

I to år har private haft glæde af DoLands innovative løsning, som tilbyder investeringsmuligheder til dem, der gerne vil bruge deres finansielle indflydelse til at forandre verden til det bedre. I denne uge blev platformen så udvidet med et tilsvarende tilbud til virksomheder.

I denne uge gik investeringsplatformen DoLand Business live på thisisdoland.com, og CEO og stifter Jakob Lage Hansen kan dermed fejre endnu en milepæl i arbejdet for at demokratisere den finansielle sektor og gøre det nemt og enkelt at investere sine penge i bæredygtige initiativer. Han ønsker at være med til at forandre verden til det bedre, og han er overbevist om, at en af de bedste måder at gøre det på, er ved at kanalisere så meget kapital som muligt i projekter, virksomheder og initiativer, som sætter sig positive aftryk på verden.

”Der er mange måder at bidrage til en positiv udvikling af vores samfund, og der er en stor og stigende gruppe mennesker, som gerne vil bidrage ved at investere deres penge bæredygtigt. Det har dog tidligere været svært at gennemskue og besværligt at gøre det i praksis. Det er den udfordring, DoLand tilbyder en løsning på,” siger Jakob Lage Hansen.

Balancerer bæredygtige og finansielle værdier
Jakob Lage Hansen har mange års erfaring fra den traditionelle finansielle sektor og ved, hvor afgørende det er for et samfunds udvikling, at der er kapital til de gode og bæredygtige initiativer. Han har dog også set, hvor kompliceret og uigennemskueligt det er for mindre investorer og private selv at styre, hvad de gerne vil investere i og følge effekten af deres investeringer.

Derfor opstod ønsket om at skabe en platform, som tilbød en langt enklere måde at investere på, som samtidig er skræddersyet til ens personlige præferencer. I 2020 åbnede så platformen, hvor man kan komme i gang for 500 kroner og udvælge et eller flere af 10 definerede temaer, som man ønsker at investere indenfor. Samtidig afdækkes ens holdning til risiko og finansielle situation, så man præsenteres for en anbefaling, der også har den rette risiko.Bag det meget brugervenlige interface gemmer sig innovativ teknologi og en række automatiserede processer, som DoLand er nogle af de første til at tage i brug i denne sammenhæng. Et andet særkende ved DoLand er, at de ikke selv forsøger at være ekspert på de ofte komplicerede temaer men arbejder tæt sammen med andre specialiserede aktører.

Vil samle dem, der ønsker at gøre en forskel
Ser man på hjemmesiden thisisdoland.com eller følger DoLand på sociale medier, vil man desuden lægge mærke til, at der her er en investeringsvirksomhed, som nok taler om penge og finansielle afkast, men allermest om værdier og den verden, DoLand gerne vil bidrage til.

”Dem, der investerer på DoLand, er drevet af ønsket om at gøre en forskel – 43 procent af de nuværende investorer har faktisk aldrig investeret før, men er blevet tiltrukket af, at de på denne måde kan gøre investering til en del af en bæredygtig livsstil,” siger Jakob Lage Hansen og tilføjer, at bæredygtighed og konkurrencedygtige finansielle afkast i øvrigt har vist sig at gå hånd i hånd. Faktisk viser omfattende studier, at bæredygtige investeringer historisk og i gennemsnit har været en attraktiv investering – uden at det dog er en garanti for, hvordan fremtiden vil se ud.

Nu bydes virksomheder også velkommen på DoLand
Netop ønsket om større gennemslagskraft og mere kapital er baggrunden for, at folkene bag DoLand har besluttet at udvide platformen og netop lanceret DoLand Business for holdingselskaber, virksomheder, fonde og foreninger.

”Vi ved, at der er aktører i erhvervslivet, som har kapital de gerne vil gøre noget fornuftigt ved. Mange vil gerne investere bæredygtigt og også have muligheden for nemt at vise medarbejdere, kunder eller aktionærer, at deres investering sætter et positivt aftryk. Mange af dem har ligesom vores private investorer brug for en enkel, pålidelig løsning, der samtidig tillader dem at vælge ret specifikt, hvilke udviklingsområder, de gerne vil bidrage til. Det kan DoLand Business tilbyde,” siger Jakob Lage Hansen.

”Uanset om man er virksomhed eller privatperson kan DoLand tilbyde en investering, som både forventes at give et konkurrencedygtigt afkast og samtidig reflekterer ens holdning og værdier. Hvor det er nemt at komme i gang og man efterfølgende kan læne sig tilbage og følge med i, hvordan man over tid skaber værdi i verden og for en selv på samme tid,” tilføjer han.

  • Online investeringsplatform til bæredygtige investeringer www.doland.dk
  • Mulighed for at sætte et skræddersyet positivt aftryk med sin investering
  • Nemt at investere og følge med i sin investering – både finansielt og i forhold til den impact
    investeringen har – alt sammen digitalt.
  • Fair priser og høj transparens med uafhængig adgang til udvalgte kapitalforvalterne.
  • Minimumsinvestering for virksomheder er 75.000 kr.
  • DoLand har tilladelse fra Finanstilsynet som investeringsrådgiver.

Læs mere på www.doland.dk/business

Mest læste på BusinessReview.dk

Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
br cø__
Læs "Cirkulær Økonomi" digitalt her
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?
Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål
Large panorama of Copenhagen, Denmark
Sådan får vi billigere boliger i københavn

Læs også

Fotograf Sif Meinckewww.sifmeincke
Den generelle trussel fra cyberangreb i Danmark er meget høj 
Det samme er danske virksomheders kompetence til at levere løsninger, der kan beskytte samfundet, virksomheder og centrale institutioner. Så...
de-fem-storste-globale-risikoer-i-2024-og-2025 (1) copy_
Misinformation og cybersikkerhed er de største globale trusler
Over de næste to år vil AI-genereret misinformation være den største globale trussel skarpt forfulgt at cybersikkerhed. Det slår over...
Natasha-Friis-Saxberg-4-Storformat (1)
Cybersikkerhed er blevet et mange-hovedet monster
Der går ikke mange dage mellem, at man hører om en ny virksomhed eller branche, der har været udsat for et cyberangreb. Og det er måske...