Sponseret indhold

Ny teknologi sikrer ventilationsanlæg til bæredygtigt byggeri

Gemvex har fokus på

Af:

Genvex har mere end 45 års historie med deres ventilationsanlæg til private. Udviklingen er fulgt med produkterne, der udnytter varmen i inde- og udeluften til at skabe et behageligt klima i bæredygtige byggerier, og er mere aktuelle end nogensinde.

Klimadagsordenen er på alles læber, og det gælder både hos politikere og erhvervsliv. I dag arbejder Genvex med de nyeste teknologier på markedet, så anlæggene lever op til markedets krav og er med til at fremme bæredygtigt byggeri. Med andre ord er Genvex’ produkter meget velegnet til fremtidens krav til klimaoptimering, fortæller Christian Brydensholt, salgs- og marketingdirektør hos Genvex:

”I dag har vi fabrik og administrationsbygning med både salgs-, indkøbs- og udviklingsafdeling, som alt sammen er beliggende i Haderslev. Vi arbejder med de nyeste teknologier på markedet, så anlæggene lever op til markedets krav, er med til at fremme bæredygtigt byggeri og med til at skabe et sundt og godt indeklima i både nutidens og fremtidens boliger.”

På forkant med krav i bygningsreglementerne
Genvex vil gerne være proaktive og har altid kunden i centrum. Det er omdrejningspunktet og medvirker til at styrke kundernes konkurrencekraft, lige såvel som Genvex hele tiden forbedrer og optimerer deres anlæg oveni udviklingen af de kommende produkter.

”Vores bidrag er kvalitets-ventilationsanlæg, som er udviklet og optimeret gennem mere end 35 år. Vores udviklingsafdeling sørger for, at vi hele tiden er på forkant med de kommende krav i bygningsreglementerne, og for at vores anlæg bliver nemmere at bruge efterhånden, som de udvikles,” siger Christian Brydensholt og tilføjer, at de har en aktiv salgssupportafdeling, som taler dansk, og som har en bred viden om ventilation og ventilationsanlæg.

Effektiv ventilation sikrer længere levetid for boliger
Mange af kunderne hos Genvex er loyale og har sværget til produkterne i mange år. Det er primært ventilationsfirmaer, som sætter pris på den høje kvalitet, lange anciennitet og levetid samt det gode samarbejde på både salgs- og supportsiden.

Christian Brydensholt ser optimistisk på fremtiden for Genvex’ produkter, som passer rigtig godt ind i tidens store klimafokus.
Det gør de blandt andet, fordi deres evne til at genanvende varmen i luften ligger helt oppe på omkring 95 procent. Det betyder, at meget lidt af opvarmningsenergien går til spilde.

”Samtidig sikrer en kontinuerlig udskiftning af luften et balanceret indeklima. Det betyder en længere levetid for boligerne, da det sikrer, at træ og andre konstruktioner ikke tørrer ud som følge af for lav fugtighed eller bliver ramt af fugtskader, fordi luftfugtigheden er for høj,” forklarer han og understreger, at de desuden altid tænker bæredygtighed ind i deres produktionskæde, hvilket blandt andet er illustreret ved deres ventilatorer, som bliver leveret fra det tyske firma ebmpapst, som har vundet den tyske bæredygtighedspris.

Få ventileret indeklimaet med gode råd og vejledning
Hos Genvex kan de godt mærke, at danskerne er meget fokuseret på bæredygtigt byggeri og på at spare på energien.

Desuden er der et stigende fokus på indeklimaet, som også har stor betydning for vores helbred, da op mod 90 procent af vores tid tilbringes indendørs.

Christian Brydensholt fortæller, at deres produkter passer rigtigt godt ind i de tendenser, da skadelige partikler fra brændeovne, madlavning, trafik mm. filtreres fra inden indblæsning, hvilket sikrer et markant sundere indeklima – med et højere koncentrationsniveau og lavere risiko for luftbaserede sygdomme til følge.

”Vi råder altid vores slutbrugere til at kontakte deres nærmeste Genvex-forhandler for at få et uforpligtende tilbud og gode råd om ventilation. Man kan desuden finde rigtige meget god viden på vores hjemmeside www.genvex.com, hvor der blandt andet er mulighed for at tegne en serviceaftale eller aftale om indregulering, hvilket vil sikre, at anlægget kører, som det skal,” siger han og påpeger, at i forhold til forhandlerne anbefaler de, at de kontakter Genvex’ salgsafdeling telefonisk eller pr. mail. Der er åbent på alle hverdage.

FAKTA

Genvex A/S blev grundlagt i 1974 af Bjarne R. Svendsen og har siden da leveret ventilationsanlæg til private, i både større og mindre skala. I Haderslev har vi vores fabrik og vores udviklingsafdeling, som hele tiden forbedrer og optimerer vores anlæg samt udvikler kommende produkter. Vi arbejder med de nyeste teknologier på markedet, så anlæggene lever op til markedets krav og er med til at fremme bæredygtigt byggeri, hvor vi udnytter varmen i både inde- og udeluften til at skabe et behageligt indeklima.

www.genvex.dk

Vi arbejder med de nyeste teknologier på markedet, så anlæggene lever op til markedets krav, er med til at fremme bæredygtigt byggeri

Mest læste på BusinessReview.dk

Mikkel Kruse Telenor 2023
Mobil-telefonen udgør en trussel mod sikkerheden hos SMV’erne
airport_drone_2022_02_04
Nye lufthavne åbner enestående muligheder i Grønland
Steffen Bang Olsen Kromann Reumert frit med redt hår
Ejendomsadvokaten: TIDSBEGRÆNSEDE LEJEAFTALER ER IKKE UNDERLAGT EN 2-ÅRSREGEL
Screenshot 2024-03-13 at 08.23
Cybersikkerhed Epaper
Armaflex_ isolering mod kulde
Teknisk isolering – den hurtigste vej til besparelser 

Læs også

Side 3_advertorial GSV_Berlingske_266x365mm_
 GSV: Sådan bruger vi digitale værktøjer til at nedbringe CO2 i byggeriet
Bygge- og anlægssektoren står for mere end 30 % af Danmarks CO2-udledning, og derfor er det vigtigt, at byggebranchen får CO2-reduktion...
soren cajus
Står Byggebranchen på kanten til historiske teknologispring?
Har du været i Tivoli for nylig? Så kender du sikkert den maskine, hvor du med en plastichammer skal slå muldvarpe ned, hver gang deres...
Photo by Claus Sall (www.claussall
Bygge-branchen går et hårdt år i møde
Efterspørgslen falder, boligpriser er dykket, byggeomkostninger er forsat høje, og det udfordrer i den grad byggeriet i 2024, viser...