Sponseret indhold

Lindab er nu officiel GreenCoat® partner

Af:

Bæredygtighed og reduktion af miljøpåvirkninger er to forhold, som mange i byggebranchen er optaget af, og det er derfor med stor glæde, at Lindab nu er certificeret GreenCoat partner. Lindab har i flere år leveret bæredygtige overfladebehandlinger af stålprodukter fra SSAB men har nu modtaget det endegyldige bevis på, at virksomheden lever op til de højeste standarder.

Bæredygtighed er et punkt, som fylder mere og mere i byggeriet. Det gælder også hos Lindab, hvor man gennem en årrække har arbejdet på at skabe så bæredygtige og miljøvenlige produkter som muligt. Nu har virksomheden opnået en markant milepæl i form af en status som certificeret GreenCoat partner.

En milepæl at blive certificeret

“Det var en milepæl, da det for et par år siden lykkedes SSAB at fjerne betydelige dele af de fossile olier i coatingen, og vi er meget stolte over, at vi nu har opnået en milepæl ved at blive certificeret GreenCoat partner for vores løbende arbejde,” siger Lene Agger, der er udviklingsingeniør hos Lindab, og uddyber: ”Man bliver ikke sådan bare lige GreenCoat partner. Så det er en stor tilfredsstillelse, at vi nu kan vinge den af.”

Hos SSAB glæder de sig også over samarbejdet
”Vi har samarbejdet i mange år og ser certificeringen som en naturlig udvikling, når Lindab nu vil fokusere endnu mere på at tilbyde byggeindustrien bæredygtige tag- og facadeløsninger i GreenCoat stål fra SSAB,” siger Jan Meier, adm. direktør i SSAB.

Fra råolie til bæredygtigt rapsolie
Rent miljømæssigt er der stor forskel på at anvende den grønne raps i stedet for den sorte råolie, men også i selve processen med at hærde stålet giver rapsen en miljøfordel.

”I modsætning til fossil råolie fordamper rapsolien ikke i hærdningsovnen, og der bliver dermed frigjort mindre af den forurenende kuldioxid under hærdningsprocessen,” forklarer Lene Agger.

Overfladebehandling i topkvalitet
Når GreenCoat og raps overhovedet er interessant for Lindab, er det ud over det miljømæssige aspekt, naturligvis også fordi, at overfladebehandlingen med den bæredygtige raps lever op til de højeste standarder.

”Uanset om byggeprojektet handler om tagplader, nedløbsrør eller sandwichpaneler i coated stål kan bygherre og entreprenøren være sikker på at få et kvalitetsprodukt med en bedre glans og farvebestandighed end ved produktionsmetoden med råolie,” garanterer Lene Agger.

Fortsat fokus på bæredygtighed
Lindab og Lene Agger er nu kommet i mål med at blive GreenCoat partner, men arbejdet med mere bæredygtigt byggeri stopper ikke her. Vi arbejder til stadighed på at gøre produktionen og vores produkter mere bæredygtige og på at reducere miljøpåvirkningerne. Det er en meget spændende proces, for lige så snart vi er i mål et sted, kan vi kaste os over et andet område,” slutter Lene Agger.

Hos Lindab er vi overbeviste om, at gode tanker fører til gode løsninger, der imødekommer en række af de udfordringer samfundet står overfor i dag. Det tager vi ansvar for under overskriften Good Thinking.

60 års virke som leverandør til byggeriet forpligter. Siden 1959 har Lindab været kendetegnet ved en særlig kultur, hvor ordentlighed og klarhed har dannet udgangspunkt for hele vores virke. Dengang kaldte vi det godt købmandskab, i dag kalder vi det ganske enkelt Good Thinking!

Good Thinking gennemsyrer, alt hvad vi foretager os. Det gælder både kvaliteten af vores produkter, respekten og forståelsen for vores kunders behov og anerkendelsen af, at alle Lindabs medarbejdere er med til at skabe vores kunders og vores egen succes. Ambitionen er at forenkle byggeriet med grønne kvalitetsprodukter, der er funktionelle, bæredygtige og æstetiske. Selvom ordene var anderledes, så har tankegangen været kendetegnende for vores virke siden vores spæde begyndelse i Småland. 

Læs mere på www.lindab.dk

Vi har samarbejdet i mange år og ser certificeringen som en naturlig udvikling, når Lindab nu vil fokusere endnu mere på at tilbyde byggeindustrien bæredygtige tag- og facadeløsninger i GreenCoat stål fra SSAB

Mest læste på BusinessReview.dk

2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
ejd 130624
Ejendomme Epaper
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
SKO_billede
Change of Control-klausulers betydning i ejendomstransaktioner
Mette Abildgaard--
Kvindelig intuition kan aflæses på bundlinjen

Læs også

Side 3_advertorial GSV_Berlingske_266x365mm_
 GSV: Sådan bruger vi digitale værktøjer til at nedbringe CO2 i byggeriet
Bygge- og anlægssektoren står for mere end 30 % af Danmarks CO2-udledning, og derfor er det vigtigt, at byggebranchen får CO2-reduktion...
soren cajus
Står Byggebranchen på kanten til historiske teknologispring?
Har du været i Tivoli for nylig? Så kender du sikkert den maskine, hvor du med en plastichammer skal slå muldvarpe ned, hver gang deres...
Photo by Claus Sall (www.claussall
Bygge-branchen går et hårdt år i møde
Efterspørgslen falder, boligpriser er dykket, byggeomkostninger er forsat høje, og det udfordrer i den grad byggeriet i 2024, viser...