Lave vedligeholdelsesomkostninger og høj energieffektivitet sikrer DAN-doors stor ordre til nyt frostrumslager ved Exxit59

Nagel Group har ønsket de samme High Speed porte til deres logistikcentre i Danmark, som de har gode erfaringer med fra deres lokationer i Tyskland.

Af:

Om kort tid overdrages nøglerne til et spritnyt, state-of-the-art frostrumslager ved Vejle til den tyske transportgigant, Nagel-Group. Nagel-Group har gode erfaringer med DAN-doors’ løsninger fra deres logistikcentre i Tyskland, og det er særligt to ting, der har fået den tyske transportgigant til at pege på DAN-doors som dørleverandør til deres danske lokationer.

DAN-doors har bygget sin forretning på at minimere kundernes udgifter til drift og vedligehold. Det ved Nagel-Group, som i en længere årrække har benyttet sig af løsninger fra den danske dørproducent til deres tyske logistikcentre, og det er særligt fraværet af den faste kvarte million Euro til reparationer og service, der har fået Nagel til at pege på DAN-doors som leverandør af døre og porte til deres logistikcentre i Danmark.

”Nagel-Group kender vores løsninger,” siger DAN-doors’ salgschef Per Pedersen og fortsætter: ”de har gode erfaringer med vores højisolerede High Speed porte, som kan bruges i køle- og frostrum uden ekstra skydeport til nattetimerne. Det er en løsning, der er særligt attraktiv til logistikcentre med frostrum, hvor både den høje isoleringsevne og den lynhurtige åbne- og lukkehastighed reducerer åbningstiden og minimerer kuldetabet, hvilket bidrager til et lavere energiforbrug. Samtidig sikrer det en smidig og effektiv trafik,” forklarer han.

Høj driftssikkerhed og store besparelser
Trafikken i logistikcentre er høj, og påkørsler er svære at undgå, når der gennemføres mange tusinde gennemkørsler dagligt. For Nagel-Group var det ensbetydende med meget høje udgifter til reparationer i deres tyske logistikcentre – udgifter som udeblev, da de skiftede til DAN-doors’ isolerede High Speed porte.

”En af de ting, man gerne vil undgå i logistikcentre, er nedetid på grund af en skadet port”, siger Per Pedersen. ”Nedetid reducerer effektiviteten, og det er dyrt. Hvis porten tilmed står åben og ikke kan lukkes, sker der et stort kuldetab, og det er også dyrt – og så kommer reparation oveni. Vores isolerede High Speed port er ekstremt robust og går ikke i stykker, hvis den bliver påkørt af en truck. Portdugen skubbes ud af karmbenene og kan nemt skubbes tilbage igen – uden nedetid og uden serviceudgifter. Nagel-Group oplevede, at de faste 250.000 Euro til reparationer udeblev, da de skiftede til DAN-doors’ isolerede High Speed porte, så det var slet ikke til diskussion, at de samme løsninger skulle installeres i frostcentret ved Exxit 59”.

Det startede med High Speed porte
Hvad der til at begynde med var en ordre på syv isolerede High Speed porte, blev til en komplet serie af løsninger til køle- og frostrum. Udover de store High Speed porte på henholdsvis 3 x 4 og 4 x 4,5 meter, har DAN-doors leveret brandskydeporte, branddøre, røgventilation og ståldøre – alle til frys – samt overtryksventiler til fryseren. Alle løsningerne er udstyret med avanceret adgangskontrol, som både sikrer smidig trafik og sikkerhed for centrets brugere.

DAN-doors har siden 1983 specialiseret sig i at udvikle og producere døre og porte i rustfri stål. Med hovedkontor og egenproduktion i Stilling ved Skanderborg er DAN-doors en af de absolut førende leverandører af døre og porte til Europa og resten af verden. DAN-doors er kendt for at kunne levere specialløsninger i alle størrelser og for at være på forkant med udvikling af nye dørløsninger, der følger med nye eller skærpede krav til blandt andet energibesparelser og brandsikkerhed.

Cirka 50% af virksomhedens produktion eksporteres til udlandet, og DAN-doors’ døre og porte findes i dag i mere end 100 lande verden over. 

Læs mere om DAN-doors’ løsninger på hjemmesiden www.dan-doors.dk

Mest læste på BusinessReview.dk

Henriette-Berlingske---
Ejendomsadvokaten: Lejefastsættelse i gennemgribende forbedrede lejemål
SKO_billede
Change of Control-klausulers betydning i ejendomstransaktioner
Ankomst
PwC nyindretter hovedsæde til en ny tids arbejdsformer
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
Ronny_tilpasset1
Investering af midler i Virksomhedsskatteordningen (VSO) – hvad må man?

Om Nagel-Group 

Nagel-Group er en tysk transportvirksomhed, der er specialiseret i fødevarelogistik. De opererer i hele Europa og beskæftiger over 12.000 medarbejdere på mere end 130 lokationer. Nagel-Group transporterer dagligt fødevareforsendelser af alle størrelser og i alle temperaturintervaller, herunder frosne produkter, kød, mejeriprodukter, kaffe og slik, og har senest rapporteret en omsætning på 1,9 milliarder euro.

Læs også

Side 3_advertorial GSV_Berlingske_266x365mm_
 GSV: Sådan bruger vi digitale værktøjer til at nedbringe CO2 i byggeriet
Bygge- og anlægssektoren står for mere end 30 % af Danmarks CO2-udledning, og derfor er det vigtigt, at byggebranchen får CO2-reduktion...
soren cajus
Står Byggebranchen på kanten til historiske teknologispring?
Har du været i Tivoli for nylig? Så kender du sikkert den maskine, hvor du med en plastichammer skal slå muldvarpe ned, hver gang deres...
Photo by Claus Sall (www.claussall
Bygge-branchen går et hårdt år i møde
Efterspørgslen falder, boligpriser er dykket, byggeomkostninger er forsat høje, og det udfordrer i den grad byggeriet i 2024, viser...