Sponseret indhold

Klædt godt på med miljøvaredeklareret arbejdstøj

Netop i disse dage lanceres Fristads’ nyeste kollektion af miljø- varedeklarerede HiVis-produkter – de første af deres slags i verden. Du er velkommen til at kontakte Fristads for en uforpligtende snak om deres miljøvaredeklarerede kollektioner. +4570107074 // salg@kansas.dk. Foto: Fristads AB.

Af:

Fristads – som er Kansas’ svenske søsterbrand – har med deres nye banebrydende miljøvaredeklaration (EPD) og Green Calculator gjort det nemmere for kunderne at tage miljørigtige valg, når de vælger arbejdstøj. 

Fristads – som er Kansas’ svenske søsterbrand – har med deres nye banebrydende miljøvaredeklaration (EPD) og Green Calculator gjort det nemmere for kunderne at tage miljørigtige valg, når de vælger arbejdstøj. Fristads var de første i verden til at udvikle og anvende en ny standard til måling af et produkts samlede miljøpåvirkning på en tøjkollektion med en miljøvaredeklaration (EPD). Dette gør det lettere for kunder, indkøbere og de ansvarlige for offentlige indkøb at træffe indsigtsfulde beslutninger og bevidste valg for at mindske deres miljøpåvirkning.

Verdens første miljøvaredeklarerede tøjkollektion 
Fristads lancerede, som led i arbejdet med at udvikle nye standarder, Fristads Green – verdens første miljøvaredeklarerede tøjkollektion. I efteråret 2019 var det en kollektion til håndværkere, og i begyndelsen af 2020 blev den fulgt op af en kollektion til service og industri. 

I dag præsenterer de ligeledes Fristads Green High Visibility-kollektionerne, som består af GPLU- og GSTP-kollektionen. Kollektionerne efterkommer en stor efterspørgsel indenfor i særdeleshed transport samt byggeri og anlæg, men er også ideelle for folk indenfor vejarbejde og logistik. GPLU-kollektionen er lavet af økologisk bomuld og polyester fra genbrugte PET-flasker. GSTP-kollektion er lavet i 4-vejsstretch fra biomateriale og genbrugte materialer og er tilgængelig i tre forskellige farvekombinationer samt i mange størrelser, og der findes adskillige modeller til kvinder.

Green Calculator giver værdifuld indsigt og gennemsigtighed 
Fristads har også gjort det let at måle sit miljøaftryk med deres Green Calculator, som samler data for alle produkter med en miljøvaredeklaration (EPD) ét sted og holder dem op mod sammenlignelige produkter fra Fristads’ øvrige produkt-
sortiment. Ved at vælge det ønskede arbejdstøj samt antallet af ansatte i virksomheden, beregner Fristads’ Green Calculator hurtigt miljøpåvirkningen af produkterne, og hvor meget CO2-udslippet og vandforbruget kan reduceres ved at vælge produkter fra Fristads Green-kollektionerne. 

Siden 1925 har Fristads AB udfordret og drevet udviklingen af slidstærkt og funktionelt arbejdstøj - altid med de professionelle fagfolk i tankerne og med innovation og bæredygtighed som drivkraft. Sortimentet af arbejdstøj omfatter klassisk såvel som moderne arbejdstøj til en bred vifte af brancher og er lavet til at opfylde de højeste standarder, når det kommer til kvalitet, sikkerhed og komfort. Fristads er en del af Hultafors Group, som er ejet af Investment Latour AB og tilbyder en bred portefølje af produkter og mærker til professionelle fagfolk. 

Læs mere på fristads.com

Prøv Fristads Green Calculator her:
fristads.com/da-dk/green-calculator 

I Danmark distribueres Fristads af søsterselskabet Kansas A/S.

Vi håber, at Green Calculator vil give vores kunder værdifuld indsigt og gennemsigtighed samt vil overbevise flere om at træffe bevidste valg, når det kommer til arbejdstøj. Godt arbejdstøj skal beskytte brugeren, men ikke på unødig bekostning af miljøet.

Mest læste på BusinessReview.dk

2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
Mette Abildgaard--
Kvindelig intuition kan aflæses på bundlinjen
ejd 130624
Ejendomme Epaper
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
SKO_billede
Change of Control-klausulers betydning i ejendomstransaktioner

Læs også

Side 3_advertorial GSV_Berlingske_266x365mm_
 GSV: Sådan bruger vi digitale værktøjer til at nedbringe CO2 i byggeriet
Bygge- og anlægssektoren står for mere end 30 % af Danmarks CO2-udledning, og derfor er det vigtigt, at byggebranchen får CO2-reduktion...
soren cajus
Står Byggebranchen på kanten til historiske teknologispring?
Har du været i Tivoli for nylig? Så kender du sikkert den maskine, hvor du med en plastichammer skal slå muldvarpe ned, hver gang deres...
Photo by Claus Sall (www.claussall
Bygge-branchen går et hårdt år i møde
Efterspørgslen falder, boligpriser er dykket, byggeomkostninger er forsat høje, og det udfordrer i den grad byggeriet i 2024, viser...