Sponseret indhold

Stelton hylder foråret

Af:

Stelton fylder 60 år. Det fejres med friske nyheder og relancering af en klassiker.

Et af de designhuse, der gennem årene har været garant for smukke og funktionelle genstande til boligen, er Stelton. Mærket grundlagdes i 1960 og var dermed en del af bølgen af Danish Modern, der tog store dele af verden med storm. Siden da har Stelton manifesteret sig med konstant udvikling og prisvindende design.

Skulpturel vandkande relanceres
Det gennemgående DNA har altid været de rene linjer og den funktionalistiske, næsten minimalistiske tilgang til designet. Det kommer meget fint til udtryk i den skulpturelle Original vandkande, der nu relanceres. Den blev tegnet af Peter Holmblad i 1978 og fremstår med en elegant satinfinish. Den lange, tynde tud sikrer, at vandkanden er drypfri, og gør det nemt at vande selv helt små krukker.

Også det helt nye Sixtus grillbestik viderefører på fineste vis designarven fra Stelton. Det er Søren Refsgaard, der har skabt serien med de rene linjer og det gode greb.

Stelton relancerer Original vandkanden designet af Peter Holmblad. 

Vand og kaffe to go
Udover danske formgivere samarbejder man hos Stelton også med internationale designere og arkitekter fra bl.a. Frankrig, Tyskland og Sverige. Og i år har den italienske designduo Debiasi Sandri sat et farverigt og legende aftryk på kollektionen med deres Keep Cool termodrikkeflaske.

Flasken er skabt i stål og kommer i en stribe friske forårsfarver. Takket være det smarte vakuumkammer kan flasken bruges til alt fra iste og danskvand, til kaffe og varm kakao.

Et anden mulighed for kaffetørstige pendlere og andre, der er på farten, er Steltons To Go Click kopper. Låget har en smart ”klik-funktion”, så det kan betjenes med én hånd, og man kan drikke af koppen som af en almindelig kop.

Filosofien bag både Keep Cool og To Go Click er, at man selv skal tage sine drikkevarer med og dermed spare på forbruget af engangskopper og plastikflasker.
Keep Cool drikkeflasken har for nylig vundet den prestigefyldte German Design Award 2020 – den perfekte fødselsdagsgave til Stelton.

Mest læste på BusinessReview.dk

2N Pharma gruppebillede redigeret
”Hvis vi har ret, vil det forandre verden”
1 Thorbjørn og Slaven
Et nyt liv efter fedmeoperation og plastikkirurgi
SKO_billede
Change of Control-klausulers betydning i ejendomstransaktioner
ejd 130624
Ejendomme Epaper
Mette Abildgaard--
Kvindelig intuition kan aflæses på bundlinjen

Se mere på www.stelton.com

Læs også

1
Lene Halse løfter køkken- og boligindretningen til nye højder
Gennem 25 år har indretningsarkitekt og køkkendesigner Lene Halse tegnet personlige køkkener til luksusboliger i ind- og udland – ofte...
_GR87683
VI EJER 5 FANTASTISKE FERIEBOLIGER RUNDT OMKRING I EUROPA
21-5 er et ferieboligkoncept, hvor 21 familier sammen ejer 5 unikke ferieboliger. Ved at være flere ejere sammen får I mere for pengene....
Folkemødet 2019
Demokratiet hyldes i fire dage
Efter aflysning i 2020 og en coronatilpasset version i 2021, vender Folkemødet i 2022 tilbage med fuld kraft.  ”Vi er utroligt...